Pufuleti2010 (70) - Bravo Larisel!!!
Raspunsuri - Pagina 9
cris_mario spune:
cris parca webshots era ..sau cv de genu'
Andreea 28+ -Alexandra Elena +Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
alicredo spune:
haircut Maia poate fi sarbatorita de sf Maria.eu la asta m-am gandit.cand va fii sa am o fata Maia o va chema.shortcut de la Maria. parerea mea...
31+
lucia2000 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alexutzzza aaaaa si sa nu uit bubu v-am admiratttt! niste scumpi siniste frumosi niste dulci amandoi lucia f tari pozele super profesionisteee! 32+ Yannis |
Si eu am fost si sunt superincantata de calitatea pozelor.
Evident ca si la botezul lui bebe tot el va fotografia.
Mai ales ca e si un bun prieten al nostru.
32+ Teodor
www.flickr.com/photos/45013049@N06/sets/72157622872869700/" target="_blank"> Bebe la 25 sapt
www.flickr.com/photos/45013049@N06/sets/" target="_blank"> Poze
haircut spune:
Alicredo, daca ai sti cat am cautat pe net cu speranta ca voi gasi undeva ca Maia vine de la Maria...Da' n-am gasit nik...din pacate...Poate n-oi fi cautat bine...ca asta ar fi rezolvat toate dilemele
Cris.dogarel, nici eu nu mai tin minte cum era cu contul ala de poze
31+
dandanaG spune:
ANDRELINA si LARISEL felicitari!
Sa va bucurati de minuni, sa fie sanatosi si sa va faca fericiti!
Noi suntem bine, dar nu am mai intrat ptr ca avem muuulta treaba la munca si acum ne-au spart masina si ne-au furat muuulte lucruri printre care si laptop-ul
Dupa care ne-am cumparat altul care...............nu merge
Il trimit maine la service la Bucuresti
sper sa vina repede sa mai pot si eu intra
acu intru de la nasa
si abia astept sa stau acasa ca simt ca nu mai pot, si sa va citesc,si sa ne sfatuim........ si sa palavragim...........offff
va
Dana 32+ cu Dragos Andrei
simonette spune:
Haircut eu sunt de acord cu Ali, ca Maia vine de la Maria!!! Iar Ilinca se serbeaza de sf. ILie! Clar!!! Nu trebuie musai explicatie gasita pe net!
mami de Luca Anthony si de Yannis-Cristian si in
38+ cu Nicholas Ellan
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!
AMR 1+!!!!!
mariucasara spune:
Este pe webshots contul. User Pufuleti_2010 si parola este aceeasi ca la contul de mail. Poate ar trebui trecut pe prima pagina ca uitam. Eu recunosc ca am notat si userul si parola.
Mamica Sarei Maria (22.11.2006) si 32+ Sebastian Petru
cris_mario spune:
eu va pup si ma bag in patutz...noapte buna!
Andreea 28+ -Alexandra Elena +Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
lucia2000 spune:
Eu ma gandisem daca bebele meu ar fi fost fata sa-i pun numele Mara.
100% nume romanesc
Si as fi sarbatorit de Sf Maria
32+ Teodor
www.flickr.com/photos/45013049@N06/sets/72157622872869700/" target="_blank"> Bebe la 25 sapt
www.flickr.com/photos/45013049@N06/sets/" target="_blank"> Poze
alexutzzza spune:
nu ne deochiati! Merci mult ca ne-ati admirat (ca doar de aia am pus pozele! modesta si eu ca si cris.dogarel!!! LOOL!
Cris astept sa te vad! frumoasa esti si acuma ca altfel nu scoteam io baiatu la inaintare ptr Ema ! Multumim ptr ce faci pentru noi (aduci fetele ratacite, anunti nasteri, BRAVO!) Acum ca te am laudat primesc lasagna????
Pe webshots da stiam contu tocmai ma pregateam sa rasp da am vazt ca a scris mariucasara.
Vreau poze cu gemanuteleeee! Abia astept cred ca sunt niste printese!
32+ Yannis