Pufuleti2010 (70) - Bravo Larisel!!!
Raspunsuri - Pagina 7
bubu_bu spune:
multumim ftelor pentru complimentesuneti toate dragute si frumoase hi hi inainte sa fiu insarcinata nu imi dadeau tigari la magazin ma puneau sa arat buletinul...si acum de cand se vede butica si trec pe langa un grup de oameni tot aud comentari ca "vai saraca fata uite-o tanara si gravida o fi gatat scoala"si treburi de genul acesta :)
alexutzza si tu esti o mamica foarte frumoasa pozele sunt foarte reusite
cris.mario cu cat e asteptarea mai mare cu atat e placerea mai mare cand veti reusi sa-l faceti
33+
AMR 7 sapatamani
poze
ursuleata spune:
FELICITARI ANDRELINA SI LARISEL!!!
SA VA BUCURATI DE MINUILE VOASTRE!
Vlad
Mami de ursulet
bebe
alicredo spune:
bubu_bu si nasa mea e in aceiasi situatie ca si tine...varsta inca nu-si spune cuvantul.are 27 de ani, 1.53 cm si 43 kg..biata de ea...tu macar mai ai si niste sani de unde sa pape bb. m-am uitat la poze...ce tineri si frumosi sunteti si voi.
alexutzzza am mai spus-o si o repet: numai cupluri si burtici frumoaase avem pe aici. Se vede ca va iubiti , semanati unul cu celalt!
31+
cris.dogarel spune:
alexutzza, daca stiam, "recrutor" ma faceam BTW, si eu mi-am cunoscut sotul "in campu' muncii"
ce faine poze aveti voi... io am facut nunta acum 100 de ani, pe film kodak, da am avut 20 role si 2 casete vidio. ee?casetele le-am trecut pe dvd, dar poze...doar de hartie...si nu m-am mai uitat la ele de..un an? (ana le mai ia la puricat uneori..)
Cris, 33+cu Ema si Ana(2003)
poze
AMR 6 sapt.!!
haircut spune:
Multumesc de sugestii, dragelor! Vad ca Ilinca nu prea va place, hmmmm, greu sa te hotarasti... Asteptam sa-i vedem mutrita sa ne hotaram
Alexuzzza, stiu ca ai mai pus poze de la nunta ta, sunt absolut superbe, cred ca sunt intre cele mai frumoase poze pe care le-am vazut de la nunti felicitari!!!
Cris_mario, imi pare rau ca planurile s-au destramat, imi pare rau pt copii, da asa vor aprecia mai mult momentul cand il veti impodobi
31+
haircut spune:
Cris.dogarel, mie imi place tare mult Iris, cu Violeta am o pb din cauza unei foste colege de facultateChiar ma gandeam intr-o zi cat de mult e influentata alegera numelui copiilor nostri de parsoanele pe care le-am cunoscut in viata. Si Dalia este un nume de floare, in caz ca-ti place, eu ma gandisem la el
Cum e lasagna???
31+
cris.dogarel spune:
haircut, ba, mie imi place si Ilinca. eu i-as pune Maia Ilinca..
larisel e bine, inca la terapie intensiva, dar i-au adus bebelinele sa le vada maine spera sa aiba si ce sa mulga, ca, deh, fetele sunt micute si nu au putere sa suga inca. va multumeste tuturor pentru urari.
tinem pumnii sa vina laptic bun de la mami, sa se faca repede puternice printesele
poze
AMR 6 sapt.!!
cris.dogarel spune:
Citat: |
citat din mesajul lui haircut Cris.dogarel, mie imi place tare mult Iris, cu Violeta am o pb din cauza unei foste colege de facultateChiar ma gandeam intr-o zi cat de mult e influentata alegera numelui copiilor nostri de parsoanele pe care le-am cunoscut in viata. Si Dalia este un nume de floare, in caz ca-ti place, eu ma gandisem la el Cum e lasagna??? 31+ |
da, si eu am problema asta cu Crina..dalia a fost pe lista, dar a picat..la vot
lasagna- e fierbinte, acum am scos-o din cuptor, arata bine, dar.. astept restul familiei sa vina.intarzie
poze
AMR 6 sapt.!!
Nik0le spune:
alexutzza, da' stiu ca esti frumoasa maica, nu gluma. Chiar ca-s poze de Hollywood. Bebe Yannis in burtica la 11 saptamani, zici? N-o sa te creada nimeni.
cris.dogarel 20 de role de film? Nu scanezi si tu cateva poze macar, sa vedem si noi mireasa?
Nico de Isabela si 30+ cu Irina
mariucasara spune:
haircut mie imi place mult Ilinca. De fapt era pe lista cand nu stiam sigur ce va fi bebe.
Mamica Sarei Maria (22.11.2006) si 32+ Sebastian Petru