Pufuleti2010 (70) - Bravo Larisel!!!

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tanaion spune:

Cristies, cris_mario

Alexia eu nu stiu de ce doctorii mai dau analizele acestea in sarcina pt ca oricum se stie ca cresc. Atat analizele de ficat, colesterol cat si VSH cresc.
Ref la contractii mie mi-a zis ca dupa intreruperea Gyipralului sa iau Nos-pa forte si sa pun supozitoare Uscosin (scobutil).

Tana cu Toma (10.11.2001) si 35+ Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalutza81 spune:

Colesterolul intradevar nu se masoara in sarcina pt ca oricum are valori marite.Dar ideea re ca daca ai valori marite si la analizele de ficat...inseamna ca e posibil ca ficatul sa fie obosit de la metabolizarea hormonilor de sarcina. Asa ca e recomandat regimul alimentar, ca sa nu mai fie solicitat si pentru metabolizarea altor chestii. Muult ceai de sunatoare si tei.

de aia as fi vrut sa stiu toate valorile...inclusiv sideremia.

Catalutza 30+ Irina

Mergi la inceput

Aylin, tu nu trebuia sa pleci la dr? sau ai fost deja si vrei sa ne tii in suspans???

Catalutza 30+ Irina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aylin_tarcan spune:

Citat:
citat din mesajul lui catalutza81

Aylin, tu nu trebuia sa pleci la dr? sau ai fost deja si vrei sa ne tii in suspans???

Catalutza 30+ Irina

iaca ma mai bag si io in seama pe aici

astept sa vina alex (pt necunoscatoare este sotul meu) sa ma ia, si el umbla haleharca. oricum nu am ora fixa. dar acusica plec.

Petra mamica de Alma (20.08.2007) si 36+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris_mario

alexia ..imi pare rau sincer...sper sa te ajute fetele ca eu nu stiu,st..dar tu kt ai akm,k la semnatura arata 22

alexutzzza vezi k st si parti bune,mkr ai rezolvat cv..unde au magaz astia mai exact

Andreea 28+ -Alexandra Elena +Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze

Pai nu e chiar un magazin cand faci comanda iti da adresa unde sa te duci , e in Rahova undeva, mie mi a dat tel sa o sun cand i-am dat mai si am sunat=o mi a explicat am ajuns am luat platit plecat Eu ma asteptam sa gasesc un apt cu un mic business un birouas un depozit ceva dar e o casa normala de oameni normali , o familie cu o fetita si mamica e f draguta si da f multe detalii si povesteste bucuroasa si te sfatuieste. Ea are o prietena in anglia si comanda de acolo tot ce vrei ca sunt super ieftine dupa cum am mai discutat. Setu asta de ex la mothercare in anglia e 27 de lire nu 487 de lei ca la noi!!!! 27 de lire sunt vro 140 de lei cam asa deci... Oricum ei ii trimite prietena cu DHL ul sau ceva curierica ii trimite si carucioare si paturi si tot din anglia mothercare livreaza numa rufaraie in alte tari (atunci cand livreaza...vezi cazul meu)...

32+ Yannis

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui aylin_tarcan

Citat:
citat din mesajul lui catalutza81

Catalutza 30+ Irina

iaca ma mai bag si io in seama pe aici

astept sa vina alex (pt necunoscatoare este sotul meu) sa ma ia, si el umbla haleharca. oricum nu am ora fixa. dar acusica plec.

Petra mamica de Alma (20.08.2007) si 36+ cu

Tinem pumnii, si io si fii-mea....numa ca ea ii tine in ficatii mei !

Catalutza 30+ Irina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dastefa spune:

am lipsit cateva ore pt cumparaturi si ce-mi vad ochii acum...creste gasca de pufuleti

Larisel pt tine refacere usoara si un start cu dreptul in viata comorilor tale.Sa fiti toate trei sanatoase si fericite

Mihaela 33+ Miruna si Daria-Stafania-16.11.2006

asa creste Daria

creste burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

Multumesc mult fetelor, m-ati linistit si va pup. Adevarul este ca m-am uitat acum pe lista data de dr si analizele astea de colesterol, vsh nici nu erau trecute deci med de fam le-a facut de la ea putere ce ma poate enerva femeia asta

Catalutza diseara daca mai esti pe forum iti pot da analizele, acum sunt la sotul meu sa faca niste copii la ele

Cris nu te-au uitat gresit, eu tot uit sa-mi modific semnatura

www.flickr.com/photos/10210052@N04//" target="_blank">Mamica de Natalia Maria 20.02.2008 si 33w

prietene DC .

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

Citat:
citat din mesajul lui cris_mario

alexia ..imi pare rau sincer...sper sa te ajute fetele ca eu nu stiu,st..dar tu kt ai akm,k la semnatura arata 22

alexutzzza vezi k st si parti bune,mkr ai rezolvat cv..unde au magaz astia mai exact

Andreea 28+ -Alexandra Elena +Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze

Pai nu e chiar un magazin cand faci comanda iti da adresa unde sa te duci , e in Rahova undeva, mie mi a dat tel sa o sun cand i-am dat mai si am sunat=o mi a explicat am ajuns am luat platit plecat Eu ma asteptam sa gasesc un apt cu un mic business un birouas un depozit ceva dar e o casa normala de oameni normali , o familie cu o fetita si mamica e f draguta si da f multe detalii si povesteste bucuroasa si te sfatuieste. Ea are o prietena in anglia si comanda de acolo tot ce vrei ca sunt super ieftine dupa cum am mai discutat. Setu asta de ex la mothercare in anglia e 27 de lire nu 487 de lei ca la noi!!!! 27 de lire sunt vro 140 de lei cam asa deci... Oricum ei ii trimite prietena cu DHL ul sau ceva curierica ii trimite si carucioare si paturi si tot din anglia mothercare livreaza numa rufaraie in alte tari (atunci cand livreaza...vezi cazul meu)...

32+ Yannis

un provider de genul asta mi-a adus si mie caruciorul si acum o sa imi aduca si patutul...da carutul e de la babycare si patutul habar nu am. Important e ca o sa coste 450 lei si are si saltea de cocos si aparatori...

Catalutza 30+ Irina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia2000 spune:

eu plec cu sotul la stomatolog.
desi e la parterul blocului ii e frica sa mearga singur

32+ Teodor

www.flickr.com/photos/45013049@N06/sets/72157622872869700/" target="_blank"> Bebe la 25 sapt
www.flickr.com/photos/45013049@N06/sets/" target="_blank"> Poze

Mergi la inceput