Pufuleti2010 (70) - Bravo Larisel!!!

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

alexutzzza ms de explicatii

Andreea 28+ -Alexandra Elena +Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dastefa spune:

eu am hoinarit ieri si azi la greu

m-am facut frumoasa(vorba vine) am mai cumparat una alta de pe listuta pt spital si am rezolvat in mare parte problema cadourilor pt Mos -ca nu ma vad defilind prin aglomeratia din ultimile zile dinainte de sarbatori

Mihaela 33+ Miruna si Daria-Stafania-16.11.2006

asa creste Daria

creste burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns haircut spune:

Da' ati avut viteza, nu gluma, fetelor
FELICITARI, LARISEL, SA-TI TRAIASCA MINUNILE, SA TE REFACI REPEDE SI SA VA BUCURATI IN LINISTE DE MAREA FAMILIE!

30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Bine ati venit Katya Natalia si Sofia Alena! Muuulta sanatate si fericire si sa fiti niste printese rasfatate de soarta!!!!!

fur o urare de la Bea care mi s-a parut f practica si utila: Larisel mama! Lapte mult iti dorim pentru mancacioase! sa fii fericita si sa te bucuri de bebeline si de toate produsele achizitionate!

32+ Yannis

Mergi la inceput

Bubu, ce dragutei sunteti, chiar parca ati fi niste copilasi. Oare cum va arata praslea?
Aylin, bafta multa la dr, sa fie cu vesti bune!
Felicitari, Dastefa pt terminatul treburilor, iar a fost Daria cuminte si primeste multe daruri?

Si noi cu contractii si stat la pat, nu-s dureroase, da-s destul de multe. Dr nu pare deloc stresata de ele, iau cate 2-3 no=spa/zi, mai mult de capul meu. Dr zice ca e ok colul, dar e asa pt ca stau mai mult in pat, altfel, nu stiu...

Noi ne gandim la una din combinatiile Ilinca Maria sau Maia Elena, ce parere aveti?

30+

Mergi la inceput

Si am mai crescut cu o saptamana
Sper ca saptamana viitoare sa ajung si eu la dr s-o mai vad pe bebelina ca tare mi-e dor de ea.

Arwen, am votat si eu

31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

haircut.... MAYA ELENA e superb...era una dintre preferintele mele...dar nu-i place sotului Maya..nu am idee dc,dar l-a luat pe nu in brate si.......

dastefa ce-i aduce mosul lui daria?

Andreea 28+ -Alexandra Elena +Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alicredo spune:

micky La multi ani si nastere ushoara!

Larisel mamica organizata ce esti felicitari! Bine ati venit pe lume minunilor! asteptam detalii

simo lumea a tot intrebat de tine , si atunci am aflat ca prestezi pe la cealalta odisee.nu era vb ca erai prea mare ptr noi ...pe mine ma amuzau tare povestile de atunci...ca o sa fii soacra cu 3 nurori. oricum....ne face placere sa te avem alaturi...
lucia2000 sunteti 2 frumosi. mersi si de raspuns ptr statie...cred ca ma sacrific si eu.de asta ziceam si eu. vad ca numa burtici frumoase avem pe la odisee...asa ceva mai rar dom'le!

31+

Mergi la inceput

catalutza81 suuuuper pretz! eu dau vro 100E numa pe saltea! am comandat-o! sunt f fericita! Ptr ca la Mothercare mi-au facut capu calendar cu noua lor inventie de saltea supersonica si ca e bine sa dai mult pe saltea ca e cea mai importanta ca degeaba pat daca nu saltea ca etc etc ca patu meu e de pana la 5 ani si ca o sa conteze mult salteaua. Sotu e de acelasi principiu cu salteaua darrrrr e 897RON salteaua!!! Ati lesinat? eu nu mai aveam mult si lesinam. MI s-a parut dubios insa ca pe mothercare international nu gaseam salteaua cu pricina supersonica! Era numa in catalogu Mothercare din grecia (si implicit la noi ca mag mothecare sunt grecesti la noi). in catalogul Gr 200E salteaua puii mei deja eram curioasa si caut pe net si gasesc producatoru in Grecia si ii scriu mail si imi face omu pret cam 100 si ceva de euro! cum am recrutat la firma mea si ptr o companie de transporturi greceasca am pus cunostintele in functiune si de la mag din grecia trimit gratuit (livrarea e inclusa in pret) la firma de transport si firma de transport mi-o aduce pe moca aici bun servici am avut! si am saltea supersonica de 200 E la 100 si e si sotul fericit

32+ Yannis

Mergi la inceput

aaaaa si sa nu uit bubu v-am admiratttt! niste scumpi siniste frumosi niste dulci amandoi lucia f tari pozele super profesionisteee!

32+ Yannis

Mergi la inceput