Pufuleti2010 (70) - Bravo Larisel!!!
Raspunsuri - Pagina 20
gratiana77 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui al3csa
Ooof lasa ca trece .. mai e un pic. Ma mir ca nu ai avut pana acum arsuri si carcei .. Mie cred ca mi-a trecut perioada cu carceii. Bafta la gine azi sa vii cu vesti bune![]() Stiti ce cred eu fetelor ca arsurile si carceii si etc pana la urma fac parte din farmecul sarcinii .. Pai daca nu ar fi astea .. cum ne-ar mai rasfata si pe noi barbatii nostri?? 30+ Yannis AndreiPoze |
Nu am avut nici carcei nici arsuri dar am gasit eu alte modalitati de a profita de sarcina astfel incat sa ma rasfete sotul. Uneori ma si striga "micul profitor". Nici ca-mi pasa. E asa de bine sa fii rasfatat!!!!
32+
(Amaris-Stefania)poze
mariucasara spune:
KarmenS
Chiar ma intrebam de ce nu ai mai intrat. Noi avem acelasi medic si voiam sa te mai intreb una, alta. Incearca sa stai mai mult in pat si sigur va sta si bebe pana la termen.
Mamica Sarei Maria (22.11.2006) si
33+
Sebastian Petru
cris_mario spune:
gratiana super procedezi ![]()

al3csa ms
si eu sper sa vin cu vesti bune
...carcei am mai avut pe perioada sarcinii...aveam eu si inainte,dar akm parca au fost toate adunate
karmen sper sa fii ok...stai in patutz kt mai mult
Andreea
29+
-Alexandra Elena +Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
nicolcris22 spune:
Tocmai am aflat de nasa unei prietne care trebuia sa nasca pe 30 ian din cauza ca nu s-a menajat, a facut efort, s-a agitat...a nascut acum pe 7 dec un baietel de 2 kg...la 32 saptamani...acum sunt in spital, sunt bine...dar cica nu a primit-o la CF 2 unde trebuia sa nasca ...nu mai primesc prematuri dupa ce s-a intamplat la maternitatea Bucur...si a mers la Polizu.
33+
ANDREI ....ne mai gandim la al doilea prenume...
AMR 7 saptamani!!!
http://community.webshots.com/user/nicolcris22
al3csa spune:
gratiana77 ee pai ce crezi ca numai cu astea ma rasfat .. motive se gaseesc 
da si cand nu o sa mai am cu ce sa-l santazej atunci sa ma tin ... ![]()
![]()
Nu are nimeni curaj sa faca un capitol nou??
30+
Yannis Andrei
Poze
KarmenS spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mariucasara KarmenS Chiar ma intrebam de ce nu ai mai intrat. Noi avem acelasi medic si voiam sa te mai intreb una, alta. Incearca sa stai mai mult in pat si sigur va sta si bebe pana la termen.![]() Mamica Sarei Maria (22.11.2006) si 33+ Sebastian Petru |
mariucasara si gratiana
In afara de un dus rapid si 5 minute de stat pe scaun la masa chiar nu fac altceva decat sa stau in pat. Tocmai de aia ma enerveaza asa tare ca ma apuca contractiile! Mariucasara, stiu ca noi avem acelasi medic, poti sa ma intrebi orice vrei daca pot iti raspund cu placere. Acum sunt acasa deci pot intra pe forum!
Carmen
31 +
Tudor Ioan (deocamdata)
al3csa spune:
nicolcris22 vaaai .. mi se face frica .. Si eu care nu stau deloc locului .. 
Ooof .. asta e chiar culmea .. auzi sa nu ma primeasca la spital .. Da atunci pt ce draq mai platesc atatea asigurari .. suntem tara nimanui .. niste nenorociti !!! Bine ca e ok mamica si
.. Mi s-a facut pielea de gaina cand am citit
..
30+
Yannis Andrei
Poze
gratiana77 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui al3csa gratiana77 ee pai ce crezi ca numai cu astea ma rasfat .. motive se gaseesc ![]() da si cand nu o sa mai am cu ce sa-l santazej atunci sa ma tin ... Nu are nimeni curaj sa faca un capitol nou?? ![]() 30+ Yannis AndreiPoze |
Noi femeile, rasa data naibii cum zice sotul meu, gasim tot timpul ceva ca sa atragem atentia sotilor si sa ne rasfete. Sunt convinsa ca si dupa ce nastem nu ne dezicem si gasim metode eficiente. Ca doar suntem femei!
32+
(Amaris-Stefania)poze