Pufuleti2010 (70) - Bravo Larisel!!!

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns KarmenS spune:

Citat:
citat din mesajul lui nicolcris22

Tocmai am aflat de nasa unei prietne care trebuia sa nasca pe 30 ian din cauza ca nu s-a menajat, a facut efort, s-a agitat...a nascut acum pe 7 dec un baietel de 2 kg...la 32 saptamani...acum sunt in spital, sunt bine...dar cica nu a primit-o la CF 2 unde trebuia sa nasca ...nu mai primesc prematuri dupa ce s-a intamplat la maternitatea Bucur...si a mers la Polizu.

33+ ANDREI ....ne mai gandim la al doilea prenume...
AMR 7 saptamani!!!
http://community.webshots.com/user/nicolcris22

Nici la Filantropia nu primesc prematuri pentru ca au inchis sectia de prematuri pt dezinsectie. Cand m-am internat acum cu contractii mi-au spus ca in cazul in care voi naste voi fi transferata la Polizu sau Giulesti pt ca la ei nu se primesc prematuri momentan fiind inchisa sectia!!! Super, nu?

Carmen 31 + Tudor Ioan (deocamdata)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aylin_tarcan spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorex

Citat:
citat din mesajul lui gratiana77

La Timeea m-am mai gandit si eu. Si la Vanessa sau Rafaela.

32+ (Amaris-Stefania)

poze

eu caut nume traditionale sau cat mai romanesti ca si numele de familie are incarcatura istorica romaneasca si tre sa rezoneze

plus ca..nu imi place cum suna cand aud mamici strigandu-si copilele pe nume straine...parca nu merge..nush,....parerea mea...traim in romania si avem atatea nume frumoase...cum e sa-ti strigi fata Rebeca, sau cum suna la scoala cand striga catalogul
Rebeca popescu sau ionescu sau....nu-mi place deloc
la o petrecere de copii era o fetita asa draguta...si cand am intrebat cum o cheama....riana...of...cand am auzit parca nu mi-a mai placut asa mult de ea, dar ce vina au copiii in fapt parintii sunt cei care decid..

pentru amatoare de nume mai putin romanesti Maysa imi suna frumos..

28+ ....9 kile
AMR....22 de zile pana la urmatorul eco

www.flickr.com/photos/44547000@N05/sets/" target="_blank">album

pe mine ma cheama petra si nu am suferit niciodata ca am un nume neintalnit. ba dimpotriva, mereu a fost un atu (si inca este). e adevarat ca nu ma dau in vant dupa anumite nume bizare, dar altele imi par interesante. si pe urma, uitandu-ma la alte culturi, ei au mult mai multe nume decat avem noi (e si amestecatura de natii). eu am facut scoala germana si sunt obisnuita cu prenume germane si nume romanesti. asta e diversitatea culturala. nu toti sunt romani get beget, sau sunt familii mixte....

trebuia sa zic, doar pe fii-mea o cheama alma

lorex,

Petra mamica de Alma (20.08.2007) si 36+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalutza81 spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui catalutza81

Citat:

Gata! Mi-am terminat treaba e ziua de azi. Am spalat si hainele bebelinei si acum astept sa se usuce. Maine cred ca le voi calca. Stau si ma uit la ele si nu imi vine sa cred cat sunt de mici.

CATALUTZA de la babycare am si eu caruciorul si imi place foarte mult.

ALEXUTZZZA ce nevoie stie sa faca salteaua aia supersonica? Nu am mai auzit de asa ceva. Cate mai pot inventa oamenii astia!

32+ (Amaris-Stefania)

poze

Si cat ai dat pe el? De curiozitate. Al meu e 2 in 1 ca aveam deja scaunul de masina primit.

Catalutza 30+ Irina

Si al meu tot 2 in 1 ca am primit scaunul de la un coleg. Pe carucior am dat 235 de lei. Am cam stat in dubiu daca sa il iau pe asta sau unul de firma, mult mai scump, dar cum amandoua faceau acelasi lucru am optat pt babycare. Si chiar daca se strica pe parcus si trebuie sa iau altul, tot nu ajung la pretul ala.

CU LANDOU CU TOT???????????????? Nu imi vine sa cred eu am dat 750 lei pe el...ma sinucid! de unde l-ai luat???

Catalutza 30+ Irina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aylin_tarcan spune:

Citat:

Citat:

Citat:

Citat:

Gata! Mi-am terminat treaba e ziua de azi. Am spalat si hainele bebelinei si acum astept sa se usuce. Maine cred ca le voi calca. Stau si ma uit la ele si nu imi vine sa cred cat sunt de mici.

CATALUTZA de la babycare am si eu caruciorul si imi place foarte mult.

ALEXUTZZZA ce nevoie stie sa faca salteaua aia supersonica? Nu am mai auzit de asa ceva. Cate mai pot inventa oamenii astia!

32+ (Amaris-Stefania)

poze

Si cat ai dat pe el? De curiozitate. Al meu e 2 in 1 ca aveam deja scaunul de masina primit.

Catalutza 30+ Irina

Si al meu tot 2 in 1 ca am primit scaunul de la un coleg. Pe carucior am dat 235 de lei. Am cam stat in dubiu daca sa il iau pe asta sau unul de firma, mult mai scump, dar cum amandoua faceau acelasi lucru am optat pt babycare. Si chiar daca se strica pe parcus si trebuie sa iau altul, tot nu ajung la pretul ala.

CU LANDOU CU TOT???????????????? Nu imi vine sa cred eu am dat 750 lei pe el...ma sinucid! de unde l-ai luat???

Catalutza 30+ Irina

ti-am pus eu mesajul la cap urmator. pe pag 20 e linkul

Petra mamica de Alma (20.08.2007) si 36+ cu

Mergi la inceput