Pufuleti2010 (70) - Bravo Larisel!!!

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

ma duc sa ma intalnesc iar cu , Craciun de data asta.daca ar sti sotul meu ce de intalniri clandestine am eu cu asta.

mai am 2 chestii de luat, ptr sot: azi, ghetele.

sper sa termin cat mai repede cu cumparaturile, ca vad ca nu ma mai tin deloc puterile: de la parcare pana la intoarcere la masina, daca depasesc 1 ora, ma intorc chircita si cu contractii

la draku', nici plimbari, nici shopping, nici , dar cica sa faci miscare

sa fiti cuminti

Cris, 33+cu Ema si Ana(2003)
poze
AMR 6 sapt.!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariucasara spune:

Neata si de la noi!

Eu dorm de rup de vreo 2 zile. Nu stiu ce am. Si la pranz cand doarme Sara, casa e vraiste, eu in loc sa fac curat ma bag langa ea in pat si doooorm. Cred ca ma pregatesc, ca nu se stie cand voi mai dormi cateva ore legate. Dar am o problema. Dorm pe spate!!! Stiu ca nu e bine dar eu ma culc pe o parte si ma trezesc pe spate indiferent cate perne imi pun de jur imprejur. Cum sa fac sa nu ma mai intorc?
Pentru nas puteti folosi Humex-Apa de mare. Nu are contraindicatii si ce ramane nefolosit e bun si pentru bebelusi, noi l-am folosit la recomandarea pediatrului, in loc de ser fiziologic de cand fi-mea avea 3 zile.

Mamica Sarei Maria (22.11.2006) si 32+ Sebastian Petru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicolcris22 spune:

Fetelor si mie mi-e groaza ca nu mai pot face nimic...ce miscare...ca de acum, gata trebuie sa stau cat mai linistita.Si parca vad ca pana in sarbatori ma apuca crizele sa fac curatenie...ca o sa intru si eu in sfarsit in prenatal.Pana acum doar sotul a facut si eu doar praful...vasele...chestii marunte...calcat si mancare.Si dupa ce fac mancare mor de spate...si ma dor oasele bazinului.

33+ ANDREI ....ne mai gandim la al doilea prenume...
AMR 7 saptamani!!!
http://community.webshots.com/user/nicolcris22

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns al3csa spune:

Contractii mai am si eu cand plec la plimbare dar numai 1-2 min si simt ca ma scap pe mine desi eu tocmai ce am fost la wc dar dupa aia mi se relaxeaza burtica .. si nici nu o mai simt .. Atat doar ca la un moment dat incep si gafai .. pt ca nu cred ca vrei sa stiti in ce hal merg eu inca nu m-am obijuit sa merg incet si parca alerg .. si vb muuuult si gesticulez .. ehee .. mereu rade sotul meu de mine cand ma opresc sa-mi trag sufletul ...

30+ Yannis Andrei

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KarmenS spune:

Neatza, fetelor!
Tocmai cand ma infipsesem si eu sa scriu zilnic pe forum am ajuns iar la spital cu contractii Acum sunt acasa, contractiile s-au oprit deocamdata, iau gynipral in continuare 1 la 8 h si incerc sa imi mentin moralul sus.
Eu cred ca stau cel mai "bine" la cumparaturi. Nu am cumparat nimic, in afara a 2 camasi de noapte. Si nici nu-mi vine sa cumpar de frica sa nu grabesc momentul daca ma pregatesc asa. Stiu ca e o prostie, dar nici eu nu mai stiu ce sa fac ca sa stea bebe in burtica pana la termen.

Carmen 30 + Tudor Ioan (deocamdata)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gratiana77 spune:

Normal ca nu mai putem sa le facem pe toate ca inainte de sarcina. Suntem ca niste elefantei si ne miscam mai greu, ne dor toate.... Eu nici nu ma stresez ca nu am facut aia sau aia. Il las pe sot sa faca majoritatea treburilor, eu ma ocup de mancare, spalat si calcat haine. Cred ca imi ajunge. Ca dupa ce nasc...tot greul pe mina va cadea asa ca trebuie ca sotul meu sa se invete de pe acum cu mai multe responsabilitati. Nu sunt superman sau wonderwoman si nici nu am de gand sa devin.

32+ (Amaris-Stefania)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns al3csa spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris_mario

Fetelor oare incepe greul si la mine???...ieri am avut arsuri ptr prima oara.....azi noapte carcei ca niciodata...si akm dimi knd sa ma dau jos din pat niste dureri jos...cv de genu' cum spuneati voi"cutite in vagin".......noroc ca azi mergem la dr gine si vedem ce zice

Andreea 29+ -Alexandra Elena +Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze

Ooof lasa ca trece .. mai e un pic. Ma mir ca nu ai avut pana acum arsuri si carcei .. Mie cred ca mi-a trecut perioada cu carceii. Bafta la gine azi sa vii cu vesti bune

Stiti ce cred eu fetelor ca arsurile si carceii si etc pana la urma fac parte din farmecul sarcinii .. Pai daca nu ar fi astea .. cum ne-ar mai rasfata si pe noi barbatii nostri??

30+ Yannis Andrei

Poze

Mergi la inceput

FELICITARI, LARISEL!
BINE ATI VENIT PE LUME PRINTESELOR! SA FITI SANATOASE!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gratiana77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui KarmenS

Neatza, fetelor!
Tocmai cand ma infipsesem si eu sa scriu zilnic pe forum am ajuns iar la spital cu contractii Acum sunt acasa, contractiile s-au oprit deocamdata, iau gynipral in continuare 1 la 8 h si incerc sa imi mentin moralul sus.
Eu cred ca stau cel mai "bine" la cumparaturi. Nu am cumparat nimic, in afara a 2 camasi de noapte. Si nici nu-mi vine sa cumpar de frica sa nu grabesc momentul daca ma pregatesc asa. Stiu ca e o prostie, dar nici eu nu mai stiu ce sa fac ca sa stea bebe in burtica pana la termen.

Trebuie sa stai linistita daca il vrei pe bebe cat mai mult in burtica. Fara efort si mult repaus in pat. Nu te ingrijora.Sunt convinsa ca vei fi bine. Ai grija de tine!

32+ (Amaris-Stefania)

poze

Mergi la inceput

Am mai crescut o saptamana! Da Doamne sa ajungem pana la 37 cel putin!

Carmen 31 + Tudor Ioan (deocamdata)

Mergi la inceput