Pufuleti2010 (70) - Bravo Larisel!!!

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

buna dimineata

alc3sa, eu azi am decis sa fac mai intai treaba si apoi pe forum, am gasit 6 pagini de recuperat, asa ca... iata-ma-s

acum sa vedem ce a reusit neuronul meu anemic:

lorex, iau no-spa normal, uneori forte. eu nu am facut nimik cu numele meu, dar se pare ca tu ti-ai facut de cap cu el

alexutzza, multumim de lauda, oricand primim, cu placere, deh, la doamne cica nu e niciodata destul lasagna virtuala sigur ca iti dau, cu mare placere, dar daca veneai aseara la mine...din tava aia de credeam eu ca ies 4 portii mari sau 6 normale... n-a mai ramas nik asta ca sa vedeti ce buna a fost (bine, si Ana si tati erau infometati, iar Ana e chiar fan.... cica sa fac in fiecare zi)

andreli_na, felicitari pentru noua "fatzuca" a motanelului. deocamdata trebuie sa te dai tu dupa programul lui, sa dormi cand doarme el si sa faci altele doar cand apuci. principalul pericol la oboseala de nesomn este pierderea laptelui, pe langa alte mici...crizutze

lorex, mariucasara, multam de contul de poze. poate il pune cineva pe prima pagina, ca si daca notez... cine tine minte unde e notat?

decenuela, parca m-ai descris pe mine. ii ziceam sotului azinoapte ca o sa ies "stramba" din sarcina asta, ca de 2 nopti nu mai pot sta deloc nici pe dreapta (mandra doarme cu piciorul proptit in ficatul/coastele mele,doare cam rau), asa ca e stanga pana amorteste, apoi in kur, treaza. mi-e frica de nastere prematura, dar asa as vrea sa ma culc si sa ma trezesc la 37s...

onitza, mergi la dr, pliz, mai ales daca simti pe bebe asa de jos si tu ai fost asa de activa...noroc ca a imbatranit doar base, noi nu

vikinga, hai fa bagajul ala, ca poate te " prinde" la vreun party d-asta in timpul unui dans, sa ai ce lua repede, din zbor.

simo, poate incerci si tu dansuri d-astea moderne, daca alea la orizontala nu au efect

hai ca trimit, sa nu am suprize.

Cris, 33+cu Ema si Ana(2003)
poze
AMR 6 sapt.!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

neatza.....multumim de cofe

bea mi-am fc un cont picasa....sa vad acu cu ce se mananca...sper ca in cursul zilei de azi sa ma destept si io cu tehnologia asta....

sa aveti o zi frumu..si usurica

33+ LUCA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns al3csa spune:

Eu ma trezesc cu niste dureri groaznice de maini ma dor degetele si incheieturile ff tare .. Voi .. patiti asa?? Si uite sunt treaza cam de 2 ore si tot ma mai dor.. Si prost e ca lucrez numai cu ele .. Iar seara mi se umfla picioare .. si simt cum imi zvacnesc ..
A si am uitat .. Am scapat de tensiunea aia maaare am fost ultima data la med de fam si e ok .. Chiar eram ingrijorata ca deh .. imi cam place cafeaua si la eco morfo dr mi-a zis ca s-ar putea sa am probleme mai incolo cu tensiunea .. Dar acum e totul ok

30+ Yannis Andrei

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

andre_lina felicitari ptr prima baita...abia asteptam poze cu printul ala mic

Andreea 28+ -Alexandra Elena +Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns al3csa spune:

alexutza somn usor ce bn ca esti acasa ca sa te poti odihni. Sper ca numai ai probleme cu apa si ca te-a mai lasat si hemoroidul cel neprietenos ...
cris.dogarel acum cateva zile am mancat si eu lasagna pt prima data data .. este chiar fff buna .. O cred pe micutza Ana ca vrea in fiecare zi Si ok .. se accepta lipsa ta

30+ Yannis Andrei

Poze

Mergi la inceput

am schimbat si semnatura.....am mai crescut putin

Andreea 29+ -Alexandra Elena +Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

Citat:
citat din mesajul lui al3csa

Eu ma trezesc cu niste dureri groaznice de maini ma dor degetele si incheieturile ff tare .. Voi .. patiti asa?? Si uite sunt treaza cam de 2 ore si tot ma mai dor.. Si prost e ca lucrez numai cu ele .. Iar seara mi se umfla picioare .. si simt cum imi zvacnesc ..
A si am uitat .. Am scapat de tensiunea aia maaare am fost ultima data la med de fam si e ok .. Chiar eram ingrijorata ca deh .. imi cam place cafeaua si la eco morfo dr mi-a zis ca s-ar putea sa am probleme mai incolo cu tensiunea .. Dar acum e totul ok

30+ Yannis Andrei

Poze

da da...si eu...si multe altele ne palnagem de aceleasi dureri....de incheieturi..si din cauza asta ..scap totul din mana...

cris si io, si io...tot pe la 37 vreu sa ma trezesc

33+ LUCA

Mergi la inceput

bea ati fost foarte frumosi la nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

bea, mie mi-au placut urmatoarele chestii din poze: okii tai, ce bine va sta cu copilasi in brate, parul lung la tine,ca sotul a luat numele tau la casatorie (asa se intelege din certif. ala, nu?), daaaar cel mai mult mi-a placut costumatia ta de mireasa, aia fara rochie,dar cu voal si restul
esti o unguroaica adevarata: frumoasa si focoasa

Cris, 33+cu Ema si Ana(2003)
poze
AMR 6 sapt.!!

Mergi la inceput

Fetelor oare incepe greul si la mine???...ieri am avut arsuri ptr prima oara.....azi noapte carcei ca niciodata...si akm dimi knd sa ma dau jos din pat niste dureri jos...cv de genu' cum spuneati voi"cutite in vagin".......noroc ca azi mergem la dr gine si vedem ce zice

Mergi la inceput