Pufuleti2010 (70) - Bravo Larisel!!!
Raspunsuri - Pagina 17
al3csa spune:
Si app de activitate aici .. Mai fetelor voi chiar dormiti?? Sau pur si simplu numai intrati pe forum? Ca parca s-a stins activitatea de acum o luna Ce m-as bucura sa aud ca voi chiar va odihniti .. Macar acum .. Eu nu am avut niciodata probleme cu somnul .. Iar arsuri am . ca de .. tre sa fiu in pas cu moda .. dar nu sunt asa de grave si daca nu mananc prajeli ceapa sau usturoi nu am deloc ..
30+ Yannis Andrei
Poze
alexutzzza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui aylin_tarcan am revenit dupa o tura de carrefour care m-a rupt in doua. haircut, exact ca tine am facut eu la alma: pat, no spa cu de la mine putere, contractii nedureroase...colul ok cu stat in pat! la dr, vesti BIZARE, sunt total nedumerita. deci: acum 2 sapt, 2700g, cu 9 zile mai mare, col 36. acum: 2600g, cu 7 zile mai mica, col de 5 eu stiu ca ecograul da cu +/- vreo 4-500g, dar totusi. e inconsistent cu ce am trait toata sarcina. dr era calm si radea de mine. deci nu m-a ingrijorat. dar sunt nedumerita. el a pu totul pe seama erorilor ecografului...voi ce ziceti? Petra mamica de Alma (20.08.2007) si 36+ cu |
te cred ca esti ingrijorata dar eu tind sa cred ca e vb de eroare de ecograf
32+ Yannis
alexutzzza spune:
citat din mesajul lui lorex sotul meu imi spune "pufuletus dependentus" ..azi stateam langa el pe canapea si ma uitam lung inspre laptop la care el zice: "hai, duuuu-te la pufuletzi" 28+ ....9 kile AMR....22 de zile pana la urmatorul eco www.flickr.com/photos/44547000@N05/sets/" target="_blank">album |
F tare! nu stiam ca exista o denumire stiintifica ptr specia noastra! subscriu ca exemplar al speciei! si la mine la fel cu uitatu luung la laptop si sotu cedeaza ok hai du te!
32+ Yannis
cris_mario spune:
citat din mesajul lui aylin_tarcan am revenit dupa o tura de carrefour care m-a rupt in doua. haircut, exact ca tine am facut eu la alma: pat, no spa cu de la mine putere, contractii nedureroase...colul ok cu stat in pat! la dr, vesti BIZARE, sunt total nedumerita. deci: acum 2 sapt, 2700g, cu 9 zile mai mare, col 36. acum: 2600g, cu 7 zile mai mica, col de 5 eu stiu ca ecograul da cu +/- vreo 4-500g, dar totusi. e inconsistent cu ce am trait toata sarcina. dr era calm si radea de mine. deci nu m-a ingrijorat. dar sunt nedumerita. el a pu totul pe seama erorilor ecografului...voi ce ziceti? Petra mamica de Alma (20.08.2007) si 36+ cu |
eu nu stiu ce sa zic,este intr-adevar bizar,sper doar ca totul sa fie ok
Andreea 28+ -Alexandra Elena +Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
cris_mario spune:
citat din mesajul lui danasor vad ca sunteti la nume de fetite, ce ziceti de Anastasia? mi-a cazut cu tronc 33+ |
este foarte frumos,si este rar,ceea ce este ff important
cris_mario spune:
citat din mesajul lui mitumac Ieri am fost si noi la dr....avem 1700g si 40 cm...vom naste normal...si e totul bine....in rest crestem.... dupa am fost in carrefour...vedeti ca sunt niste oferte la bebei...am luat 4 body cu 6 capse 24 ron si inca un set de 4 body 6 capse(un pic mai groase) 35 ron... salopete nu am gasit....avea un cosmonaut de la primii pasi captusit cu bumbac care era aprox 55 ron, nu l-am luat....parca as astepta pana ajungem la kiabi... Cam atat deocamdata....am avut de citit din urma....caci la serviciu se vede ca e ultima saptamana....toata lumea trage de mine...asta e Toate cele bune va doresc.... 31 |
felicitari ptr vestile bune de la eco..nu te obosi prea tare la serviciu
nicolcris22 spune:
citat din mesajul lui decenuela doamne, fetele pe de-o parte imi doresc sa stea bb cat mai mult la caldurica....pe de alta...parca nu mai pot. cum ma pun in pat pt naani...adorm devreme..de la 12...incepe distractia: mi se usuca rau narile, nu am aer, rfespir f greu parca mi se infunda nasul....ma si cu arsuri dca stau pe parti...asa ca tre sa stau in fund ca balba. al meu ma certa ca de ce am inchis caloriferele ( eu fiind o friguroasa inainte)..ca de zgarcenie ...ca ingheatza bb....si cand vine in pat pe la 12...nu stie ce sa-mi faca...ca ma aude ca nu sunt ok...cu ce-as putea sa-mi umezesc narile? acu..ca tot n-am somn....tre sa recuperez...aproape un capitol 33+ LUCA |
Neata fetele...
Aceeiasi problema o aveam si eu cu narile infundate si uscate...mi-am luat de la farmacie solutie spray Miramar...pe baza de apa de mare sterilizta...e foarte ok...costa in jur de 40 lei.
33+ ANDREI ....ne mai gandim la al doilea prenume...
AMR 7 saptamani!!!
http://community.webshots.com/user/nicolcris22
alexutzzza spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui nicolcris22
Neata fetele... Aceeiasi problema o aveam si eu cu narile infundate si uscate...mi-am luat de la farmacie solutie spray Miramar...pe baza de apa de mare sterilizta...e foarte ok...costa in jur de 40 lei. 33+ ANDREI ....ne mai gandim la al doilea prenume... AMR 7 saptamani!!! http://community.webshots.com/user/nicolcris22 |
sarmanaaaa! ca si la mine la fel se infunda da sunt uscate
32+ Yannis
alexutzzza spune:
fetele io ma bag la loc la ca aseara am adormit f greu aveam senzatia ca nu pot sa respir vroiam sa casc nu puteam dureri mari de cap ma simteam ca si cum m-ar lua o raceala am luat un paracetamol. Acum m-am trezit ptr a lua gynipralu da sunt mortex asa ca mai bag o tura mica de nani ca vad la Andrelina ca dup aia nu prea mai poti
32+ Yannis