Pufuleti2010 (70) - Bravo Larisel!!!
Raspunsuri - Pagina 16
gratiana77 spune:
Buna dimineata! Nu prea a fost mare activitate pe aici. Cred ca ati dormit bine azi-noapte si asta ma bucura.
NICOLCRIS nu am poza cu caruciorul dar e cel 2 in 1 (landou si sport). A fost o promotie la un magazin si de asta l-am luat mai ieftin. Nu am poza cu el dar tre'sa fac. Cat despre rezistenta lui, parerile sunt impartite. Eu m-am luat dupa experienta altora. Si vecina mea si o prietena au avut carucioare babycare si au fost foarte multumite. Prietena il pastreaza pt al doilea copil iar vecina mea, desi cel mic are aproape 2 ani inca il mai foloseste si arata super bine tinand cont de faptul ca pana sa ne asfalteze strada trotuarele din fata blocului erau praf.Rotile nu au suferit avarii iar restul e in foarte buna stare. Asta a fost si motivul pt care m-am hotarat la unul babycare, tinand cont si de faptul ca il voi pastra in scara blocului si parca n-as fi vrut sa imi iau unul scump si intr-o zi sa ma trezesc ca mi l-au furat.
ANDRE LINA ma bucur ca bebelul tau e foarte bine si e un mancacios. Stiu ca ti-e greu la inceput dar pe parcurs se mai usureaza situatia. Esti o fericita ca deja il ai in brate. Noi nu mai avem rabdare desi trebuie sa recunosc faptul ca mi-e frica de nastere, mai ales ca am vazut ieri niste filmulete cu nasterea naturala si m-am ingrozit. Ma consolez cu gandul ca o voi avea pe buburuza in brate si ca totul trece relativ repede.
32+ (Amaris-Stefania)
poze
mitumac spune:
Citat: |
citat din mesajul lui adina_bulina Felicitari Larisel! Sa-ti traiasca bebelinele, sa se faca mari si sa te bucuri de ele! Te asteptam si pe tine sa ne povesti cum face acum Andelina! Pupam mamica si 32+ Maria Dalia |
Chiar vroiam sa intreb azi de tine....ce id ai pe mess sau contul comun....stiu ca vei naste la giulesti cu dr. albu si vroiam sa mai vorbim ....de giulesti, etc.
id yahoo meu este mitumac...daca iti face placere....eu te astept
31
bubu_bu spune:
buna dimineata gagici!poftiti la o cafea cu muult lapteo zi frumoasa sa avem toate!
33+
AMR 7 sapatamani
poze
al3csa spune:
Buna dimineata fetele
Acum am ajuns si noi la munca .. Doamnee ce frig e afara .. Brr !
Aseara am spalat si eu hainutele de bebe si ce credeti .. surpriza .. S-a umplut un rastel din acela de rufe Am o gramadaaaa .. Si astea sunt adunate din ce am primit Plus ce mai cumparam si noi si mama si nasa .. Sunt asa de frumoase si asa mici Acum cand le am asa adunate acolo parca de abia astept momentul. Este prima data cand mi se intampla asta .. Pana acm parca vroiam sa mai tina un pic faza cu gravi .. Acum vreau sa-mi tin in brateeeeee
30+ Yannis Andrei
Poze
al3csa spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alicredo m.badea facea misto de unu ca il chema william branza... mai stiu o familie ....jessica si brian ciobanu.... Doamne.....unde le-a fost capul!!!! 31+ |
Ffff tareee Chiar .. ce o fi fost in capul lor ??
30+ Yannis Andrei
Poze
mamidepuiuti spune:
buna dimi,burticute...... martipan...ceiut...la alegere...
eu v-am mai spus ca aici la odisee am gasit doar doamne tinere si foarte frumoase... ...super pozele... lucia,alexutzzza,bubu_bu... bea,daca bb ivan iti mosteneste ochii verzi... ... prapad face prin zona......
felicitari,andre_lina ca ati depasit cu succes "perioada de adaptare unul cu celalalt" ... sa-ti traiasca tudorel
bine ai revenit printre noi,simonette
nume de fete ce-mi faceau mie cu ochiul:yasmine,carina,oana,maia, alexandra,sara,miruna...
mai doream sa raspund cuiva,dar sunt ... oricum,ne mai citim azi...pupici voua!
cornelia,mami de Radu Andrei(30.07.2000) si 35+ Alexander Gabriel
www.flickr.com/photos/ br / 43575800@N02/?saved=1" target="_blank">poze
AMR 4 sapt si un pic
mamidepuiuti spune:
oare cum au dormit larisel si micile printese?
cornelia,mami de Radu Andrei(30.07.2000) si 35+ Alexander Gabriel
www.flickr.com/photos/ br / 43575800@N02/?saved=1" target="_blank">poze
AMR 4 sapt si un pic
al3csa spune:
Alexutzzza Esti intradevar ff frumoasaaa si sotul tau la fel. Va potriviti de minune si se vede ca sunteti fff fericiti impreuna .
lorex F tare sotul tau si al meu se ia de mine dar la "pufuletus dependentus" inca nu a ajuns
andre_lina ce ma bucur cand ne scrii. Imi place tare mult cum vb tu de motanelul tau si cum ne explici noua ce sa facem .. Esti intradevar ff curajoasa si parca ne intaresti si pe noi. Eu am inteles ca primele 2 luni sunt mai grele dupa care te cam mecanizezi .. Nu iti mai dai seama ca tu ai dormit 2 ore ziua si doar 1 noaptea .. Important va fi ca ai dormit Roaga-te sa ai laptic muuuult si nu te stresa ..
Eu nume de fete aveam asa de muuuulte .. Poate si de unde imi doream eu fetita f mullt... Acum daca ar fi sa spun care sunt cred ca as umple o pag .. E si in momentul in care am aflat ca o sa avem un baiat doamnee ce greu mi-a fost .. Habar nu aveam .. Eu stiam doar ca imi place Andrei si gata ..
30+ Yannis Andrei
Poze
cris_mario spune:
neata si de la noi.......merg sa citesc,am ramas pe la pag 9
Andreea 28+ -Alexandra Elena +Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze