Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *23*
Raspunsuri - Pagina 18
MangaGirl spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lutoniana si uneori cand doarme aici langa mine la calculator....daca adoarme cu capul in cealalta parte....se mai trezeste, intoarce capul, ma vede si se culca la loc ![]() ![]() ![]() Vine Craciunul si noi deja am primit cadoul ![]() |
si Aidan face la fel si dupa ce a terminat de supt...sa fie el sigur ca mai sunt acolo. am dormit cu el de dupa amiaza. copilul asta doarme cat dorm si eu. daca e foame si-i dau sa pape si ramanem in pat, se culca la loc.

in stilul asta s-a dus planul meu de facut curat.MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel, bb scump si carliontz - 03.10.2009

www.mariaciubotaru.blogspot.com
Micul nostru Foc a venit pe lume
aidaciolac spune:
adinus8 sigur ca te tinem minte , si ce frumoasa e Sonia
mmmm , tocmai buna de curtat si la un momendat vad un bebe cunoscut si ma gandesc what a f***
, era Davideluuuuu
Sa stii ca cu plansul pe ascuns si eu procedez la fel acum din obisnuinta , ca in final a inteles ca e normal sa plang , dar inainte sa inteleaga ma certa ... Asa ca mai bine nu ma vede si gata .
cristina_ana spune:
Mary, hai ca ne luam de mana!!!
La mine viata sociala inseamna pe langa ce ai spus tu si sa ma duc la serviciu, sa ies cu prietenii, sa mergem seara intr-un bar la o bauta, sa radem, sa mergem in gasca la munte, sa facem gratare in fata unei cabane, ....lucruri din astea, de le faceam foarte frecvent inainte. Offff!!!!
Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009)
)
POZE
EMMA VREA SA DEVINA FOTOMODEL
Dana15 spune:
Adinuuusss!!!
ce mai faci mami draga? ma bucur tare sa te vad! minunea Sonia este o scumpa! ce frumos doarme ea cu tati! l-am vazut si pe Davidelul..si Lucia;
si ce bine imi pare ca ati trecut peste perioada mai grea

Cristina esti o mama minunata, minunata
as vrea sa mai zic ceva, dar nu ma pot concentra ca maraie micuta..sper sa nu se trezeasca
Mamica mandra de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009
Thank God it's Christmas!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
mary_07 spune:
Cristina,gand pe gand
Ieri mi-a scos Alex toate hainele lu Razvan din dulap,i-am explicat frumos ca nu e voie,bla bla si m-am apucat sa le impatur la loc.Dupa o juma de ora,vin in camera si iar erau toate vraiste.Ii mai explic o data,cu mai multa autoritate si cu gandul ca a priceput ceva din toata teroia mea si plec...cum credeti ca le-am gasit dupa o juma de ora???? In momentul ala pur si simplu m-am apucat de plans de nervi (imi pierdusem orice farama de rabdare,sa-l bat n-avea nici un rost ca nu ajuta la nimic...trebuia sa ma descarc cumva,asa ca am tinut-o cu un plans in hohote aproape o ora
) Dar stiti ce bine m-am simti dup-aia?![]()
Alex e de felul lui un copil cuminte ,intelege multe si e f ascultator...numai ca noah,mai are si el momente "rebele" 
Primul Craciun in 4 
_
Mos Craciun vine la
Alexandru si Razvan
cristina_ana spune:
Vaai, Mary, si Andrei face exact la fel. Cand il apuca nebunia scoate tot ce gaseste in sertare. In seara asta a scos toti chilotii si ciorapii sotului si i-a plimbat prin toata casa! Pe urma a scos niste plante decorative din vaza si tot prin toata casa le-a imprastiat. Si tot asa! Bine, ca privit din afara e distractiv, dar pe mine ma apuca nervii rau, ca eu trebuie sa strang in urma lui. Si cand face baie bea din apa din cada, degeaba tip eu la el ca e murdara, ca are sapun in ea, pur si simplu se apleaca si bea cu gura, asa, ca un catelus, si rade la mine! Nici la el bataia nu are efect. Mai rau face!!
Danuta, esti o draguta!
Hai ca in sfarsit a adurmit Andrei. E ora 1 noaptea, va dati seama ce copil am! Ma duc sa ma culc si eu!
Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009)
)
POZE
EMMA VREA SA DEVINA FOTOMODEL
MangaGirl spune:
| citat din mesajul lui lutoniana Cred ca cea mai pacatoasa problema este ca stam asa aiurea prin casa....eu cel putin nu fac nici treaba, nici nu lucrez, nici mancare...ma frec continuu fara rost cu ochii pe copil sa vad ce face, ce zice, cum canta ...ce recita...si cand ma uit la ceas e 4 sau 5 dupa amiaza....Poate daca am incerca sa ne facem si noi un program nu numai bebelacilor.....am fi mai castigate. La teorie cred ca v-am demonstrat cat de bine stau, daaa? |
ioi cata dreptate ai. azi si ieri si alaltaieri mi-am propus sa fac curat sus a dormitorul al reusit cumva. nu am reusit. am copt niste vinete (nu eu, cuptorul) si am spalat doua vase in seara asta. in fiecvare zi imi propun sa fac multe si scot copilul 2 ore afara, ii dau sa mamance la 2-3 ore, il culc si uneori aodrm si eu cu el si gata ziua. si imi vine sa plang de disperare ca toata casa e cu curu'n sus. noroc de sergiu ca spala vasele si aduna scutecele pe care le las eu in urma cu gandul ca le adun cand ma eliberez de copil.

MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel, bb scump si carliontz - 03.10.2009

aidaciolac spune:
fetelor , voi nu stiti cum e cu statul in casa. Eu sunt veterana si pot sa zic cu cea mai mare sinceritate ca a omorat si ultima farama de a intreprinde ceva.
Cum vroiam sa imi deschid afacerea cum se intampla nenorocire ... asa ca imi e frica si de umbra mea. Nici nu imi mai doresc sa vreau la servici sau sa fac ceva si asta de frica ![]()
Sincer
aidaciolac spune:
mary si cristina asta e boala oricarui copil sa scoata rufele din sifonier si nu aveti ce face , dar va promit ca va trece , dar sa aveti grija cand aveti musafiri sa nu se prezinte copii cu chilotii vostrii trasi pe cap in fata lor , ca zau ca nu e prea placut
. Eu am patit-o![]()
MangaGirl spune:
| citat din mesajul lui monica_dicut Mai, saracu Mircea Badea, sufera rau de tot baiatu asta ![]() |
cu ce?
MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel, bb scump si carliontz - 03.10.2009