Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *23*

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Am ciorba din pipote si inimi de pui si ardei umpluti cu piept de pui care sunt yammi rau.

Acu o sa ziceti ca mint si ca io defapt bucataresc toata ziua. Este doar o iluzie

Monica de Minune Dragos Alexandru (26.08.2009)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinus8 spune:

offf dragele mele!!! oare ne mai tineti minte?
inutil sa spun ca va citesc in continuare zilnic, dar la ora 22 cand se culca puiul...si inutil sa va spun ca din motive de n-am mai reusit sa ma loghez pe contul meu o vreme...am ajuns la concluzia ca sunt cu capul

Doamne cat mi-au mai placut povestile voastre de iubire...o idee minunata Cristina, fiecare e unica si minunata in felul ei.va doresc tuturor sa fiti fericite si sa va simtiti implinite toata viata ma gandeam ca as spune si eu povestea noastra, da' sotz a zis sa ma abtin ca-si schimba lumea parerea despre mine...asa ca ma conformez deocamdata...
m-am rugat si eu ptr Stefanutz si ptr puiut bolnavior de Suede...sa dea D-zeu sa treaca cat mai repede si puiutii sa fie iar vioi si sanatosi

Mary, Monica...stiti ce fac eu cand ma apuca stari de-astea naspa? ma duc la baie(ca sa nu ma vada nimeni), imi dau doua palme in oglinda si ma gandesc ca am un pui mic si frumos si asta e cel mai important si, invariabil, imi spun ca putea sa fie mult mai rau si sa fiu mult mai amarata...dup-aia bag doua tigari consecutiv si...sunt ca noua

noi suntem BINE, in sfarsit pot sa spun asta fara sa-mi fie teama ca cobesc!!! adica cu respiratia suntem cam la fel (desi eu ma fortez sa vad o imbunatatire, apropos de motto-ul Aidei de la semnatura), dar nu mai plangem aproape deloc, decat de somn si uneori de plictiseala. uneori ma uit in spate la orele infernale de ulat din toti plamanii, zilnice si deja am senzatia ca sunt asa departe...
avem un program foarte riguros(ca mami e cam obsedata de asta), la 9,30 papam ultimul biberon si pana la 10 adormim. apoi bagam o singura trezire pe la 5 sau 7(depinde cat papa la ultima masa) si iar somn pana pe la 8, 8.30.deci suntem de comitetziua nu prea facem nani, desi ni se inrosesc des sprancenele (primul semn de oboseala la noi).in schimb radem de mama focului din orice, de cand deschidem ochii la prima orasi radem cu zgomot, nu mai radem stirb, asa ca mami si tati sunt complet topiti.in plus chiuim de mama focului si adoram televizorul si baitza si incepem sa plangem cand ne scoate tati din vana.

am uitat sa va spun ca suntem acasa, dupa un drum de 25 de ore cu masina, in care am fost chiar de gasca, chiar daca nu am dormit decat noaptea, exact ca in mod normal.

pup fetele dragi, pe toate in parte si ptr cine vrea sa ne vada mutritza am pus poze noi la semnatura

de Sonia, sufletel mic si iubit

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Noi am dat o tura cu masina pe strazi ca nu se mai putea cat a fost de nervos ... degeaba frate . Mititelul , doarme putin si se trezeste in tipatn, il dor gingiile din ce in ce mai rau ...

vreau clatita ... iar am onceput cu dulciurile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Monica, da vreaaaaaau!

Ma duc sa ma culc, mi-am inecat amarul intr-o punga de pufuleti..Poate in we o sa reusesc sa gatesc ceva...

Va pupa fata!

de Natalia (03.09.09)

Mergi la inceput

eu am facut azi un pilafut cu legume si cu carnita de si salata de rosii , yammmy ce bun a fost , abia astept sa mai mananc si maine daca nu cumva ne-am si da jos din masina la plimbare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

aida, nu te ambala, nici el nu le tine. LE prinde cateodata cred ca mai mult intamplator si primul instinct e sa le duca la gura. Duce mana asa cu pumnul strans catre ce il intereseaza si cand simte el ca a atins obiectu, deschide pumnu si incearca sa apuce. Da nu va ganditi ca face cine stie ce. IAr dupa iepurele ala umflat, din plastic, este absolut innebunit. CUm il vede, tace, si incepe sa pedaleze si sa duca mainile spre el. Am dat milioane pe jucarii si el e fascinat de o prostie care costa 5 lei

Monica de Minune Dragos Alexandru (26.08.2009)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei

Mergi la inceput

pai bine ca e fascinat de o jucarica de 5 lei decat de capace de la borcane , dopuri ... asa era sora-mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

eu dau o ciorbita! de pasare sanatoasa, de la tara..am fiert de numa' la ea
avem si clatite..cu fineti

nici Ana nu vrea sa stea pe burta..n-am mai zis nimic, cu gandul ca numai noi suntem asa, "mai grele de cap"..nici chiar grele, ca atunci cand o tin pe umar la raga isi sustine destul de bine caputul;
in fine..pe burtica nu-i place si pace; o sa incerc si eu metoda Luciei..sa o pun cand este aproape adormita;

de maine intra barbatul in concediu..ma bucur..om avea si noi mai mult timp pentru noi; si maine mergem in Cora sa cumparam "gateala" pentru brad (acolo am vazut cele mai faine decoratiuni)

Mamica mandra de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009

Thank God it's Christmas!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Monicutza, asa daaa!!!!!!!!!!! Tare de tot Dragoselul tau!! O sa-i arat si Emmei poza maine!
Mai, dar ia zi tu, de unde ai avut toate dulceturile alea? Mi s-a facut rau de pofta cand am citit ce clatite bunoace ai facut. In seara asta am mancat (la desert) o prajitura de la cofetarie si o ciocolata aproape intreaga! SI eram pe punctul de a face si niste clatite, dar mi-a trecut intre timp.
Mary, eu sa stii ca te inteleg perfect. Zilele trecute am scris un mesaj din asta, mai de jale, in care imi exprimam deprimarea majora prin care trec, dar l-am sters, ca mi-a fost rusine de mine. Eu in zilele in care nu scriu pe forum, sa stiti ca de cele mai multe ori sunt deprimata si plang. Pai eu stau de doi ani jumate acasa si o sa mai stau inca doi. Cred eu ca e un picf cam prea mult. Urasc sa fac curatenie, sa spal vase, sa dau cu mopul, sa pun rufe la spalat, scos rufe, asezat in dulap, luptat cu Andrei sa manance sau sa adoarma, etc. Ma omoara rutina asta. Parca mi-am pierdut orice dorinta de tot. Singurul lucru care ma mai relaxeaza e sa gatesc, dar as vrea ca altcineva sa faca curatenie in urma mea. Imi doresc enorm o masina de spalat vase si un mop cu aburi, dar sunt alte prioritati. Nici femeie la curatenie nu ne mai permitem momentan sa chemam. Andrei nu vrea sa adoarma seara. Vrea sa-i pun desene si iar desene. Uite, la ora asta, sotul si Emma dorm de mult, iar eu stau si astept sa se plictiseasca ANdrei de Tom si Jerry. La el nu merge cu povesti sau carticele, le arunca cat colo. Daca ii inchid laptopul incepe sa urle de ne stie tot cartierul. SI eu nu mai am energia sa ma lupt mereu cu el. Stiu ca nu ar trebui sa-l las la desene, ma simt o mama oribila din cauza asta, dar nu stiu ce sa fac, efectiv copilul asta nu vrea nimic altceva.
Scuzati-ma ca m-am plans atita. Poate maine o sa fiu mai bine cu moralul. Off, si macar daca as avea si eu o petrecere la care sa ma duc, sa-mi cumpar rochia frumoasa pe care am vazut-o, sa ma vopsesc, coafez, aranjez, Dar nu, de Craciun vine SOACRA, de Revelion nu avem bani sa mergem unde as vrea eu, si tot asa!
Gata, imi dau o palma si ma duc sa vad ce mai face Andrei, poate il conving sa se culce!

Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE

EMMA VREA SA DEVINA FOTOMODEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

Sar si eu cu un pilaf de orez si niste pulpe la cuptor...doritori?

Eu eram o fire f activa, cand stateam acasa trebuia sa fac ceva,nu puteam sta sa ma uit la pereti,plus ca mai eram si la scoala ,aveam tot felul de activitati,altfel imi trecea timpul. Dar de 2 ani incoace,ma simt incet ca o legumaviata mea sociala nu mai e aceeasi si asta ma aduce uneori in depresii mari.Nu vreau sa fiu inteleasa gresit,imi ador copiii,vreau sa fiu eu cea care sa mi cresc,sa ma ocup de ei...dar ma simt uneori ca inchisa intr-o colivie si mai urmeaza 2,maxim 3 ani tot in ritmul asta.
Iar cand ma refer la viata sociala nu ma refer la iesirile cu prietenii ci ma rfer la a vedea si altceva decat 4 pereti,2 copii si scutece/jucarii/biberoane all day long

Primul Craciun in 4

_

Mos Craciun vine la Alexandru si Razvan

Mergi la inceput