Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (7)
Raspunsuri - Pagina 4
pufescu spune:
m-ati terminat cu cartofii prajiti
cu greu m-am abtinut sa nu bag si eu o tona...sunt cam rotunda si nu vreau sa ma fac prea balenuta.sa vedem cat ma tine ratiunea :).
eu bag supa crema de legume cu minigrisine....foarte bun
Am avut ceva junghiuri dimineata, destul de puternice.Incerc sa nu intru in panica
lorellay spune:
fetelor..v-am trimis o burticutza...sa o primiti cu drag!
va pup..sarcina usoara!
si daca tot am intrat anco te vazui pe aici..mai vine un bebe?sau?
www.duracell-romania.ro/galerie-foto/lorellay/2/" target="_blank">[ Un vot pentru Codrin va rog mult!]
Lia73 spune:
buna fetelor am lipsit o vreme ..vineri noapte am sangerat am fost la spital si azi m-am externat...se pare ca voi sta acasa numa in CM altfel risc sa pierd pe bebe...avem 7 sapt si 4 zile ne bate inimioara si luptam sa ramanem in burtica la mami
+5 Asteptarea este tare grea dar rasplata va fi pe masura!! pozulici
paunita
claudiamic spune:
Sal tuturor!! E prima data cand scriu pe un forum asa ca daca fac ceva nepotrivit scuze de pe acum. Eu o sa fiu mamica pt prima data in 23 iulie.De abia astept!!!
Va pup, sarcina usoara si bebei sanatosi!!
Lia73 spune:
vroiam sa va mai zic ca mi-a gasit in col un streptococ grupa B mi-a dat ovule cu antibiotic si sper sa fie bine
+7 Asteptarea este tare grea dar rasplata va fi pe masura!! pozulici
paunita
beluistef spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lia73 vroiam sa va mai zic ca mi-a gasit in col un streptococ grupa B mi-a dat ovule cu antibiotic si sper sa fie bine +7 Asteptarea este tare grea dar rasplata va fi pe masura!! pozulici paunita |
Lia draga, chiar ne intrebam de ce nu mai intri. Ai grija de tine si sa dea Domnul ca bebe sa stea acolo in burtica pana la 40 de sapt.
Multa sanatate !!!
Elena, 10+ si mami de Luisa ( 23.07.2005)& Beatrice ( 02.06.2003)
Samburelul devine bebe strumpf
beluistef spune:
Citat: |
citat din mesajul lui pufescu m-ati terminat cu cartofii prajiti cu greu m-am abtinut sa nu bag si eu o tona...sunt cam rotunda si nu vreau sa ma fac prea balenuta.sa vedem cat ma tine ratiunea :). |
, ai fost tare cu tona de cartofi.
La mine este singura " mancare " care nu-mi produce greata si-mi cad bine.Acum depinde la fiecare cum va cade la stomac.
Elena, 10+ si mami de Luisa ( 23.07.2005)& Beatrice ( 02.06.2003)
Samburelul devine bebe strumpf
CD27 spune:
mya85 mie pentru tuse mi s-a recomndat, exact in sarcina, bromhexin, dar cine stie...poate avea dr ala ceva cu mine iar paracetamolul este evident ca se va folosi doar la nevoie ca doar nu ia nimeni de placere, se poate folosi pentru raceala, febra dar si pentru dureri de cap (ca altceva nu prea exista)
trebuie sa fac o corectura la ce am scris ieri, homeovox este pentru dureri in gat, la mine nu a avut niciun efect
haine de gravide dragute se gasesc la Zara, dar si preturile sunt pe masura, ma rog...o bluza, o fusta, un pantalon acolo merge dar ideea e ca nu vor fi purtate prea mult timp la cat de repede se schimba corpul si atunci am descoperit hainele de la Kiabi (cred ca v-am mai zis) au preturi ok si modele foarte dragute, am vazut blugi frumosi incepand cu 60 ron
anul trecut, la prima sarcina am fost pe la magazinuld e la Sf Gheorge dar mi s-au parut groaznice hainele, doar un dres mi-am luat si mai aveau haine de corp ok, gen maiouri, sutiene...poate or fi mai schimbat marfa
daca mai lucrati la listuta, este o greseala la mine, baietelul meu Robert e nascut pe 19.09.2008, as vrea eu sa fi fost in 2005
9s+
Mami de Mikul Robert Constantin (19.09.2008)
Alina2005 spune:
neatza, burtici!
am revenit cu forte proaspete azi.. mi-e un somn de as pune capul pe birou, vorba Alinutei (bumblebee).
Ancadragoman, cum e testul cu servetelele? Eu nici pe asta cu verigheta nu l-am facut, parca simt ca ma impiedica ceva...te si iti urez succes la FIV facut acasa
Eu ieri am facut cam mult efort, m-am tot aplecat si m-am ridicat, pentru ca a trebuit sa aranjam cartile in noua biblioteca. Sotul imi zicea sa ma potolesc, dar eu nu si nu, parca ma manca ceva. Deocamdata nu sunt semne ca ar fi probleme, sper ca nici mai tarziu. Daca ar fi fost sa se intample ceva, pana acum s-ar fi simtit, nu?
Ieri am fost sa-mi cumpar pantaloni, mi-am gasit unii foarte frumosi, din raiat negru, finuti si perfecti la burtica si la lungime. Pe langa astia, mi-am luat si o salopeta, tot din raiat negru, sunt foarte incantata de ele. Si am dat in total 220 lei.
Va astept la o cafeluta mica sau la un ceai...
Alina, 9+
Cum creste bebe
AdrianaSM spune:
Neata!
Lia, imi pare tare rau pentru sangerari, dar stai cuminte acasa si totul va fi bine! la bebe luptator sa stea la mami in burtica pana la termen.
CD27, copilasii nostrii sunt aproape de-odata, fetita mea e nascuta pe 17.09.2008 :)
claudiamic,bine ai venit printe noi! sarcina usoara si la termen! scrie repede 10 mesaje sa scapi de moderare si sa te vedem in timp real!
Beluistef, vreau si eu parolele
o zi usoara si fara greturi va doresc!
**************************************************************************************
Adriana, mamica binecuvantata de Estera (17.09.2008) si 4+