Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (7)
Raspunsuri - Pagina 5
AdrianaSM spune:
Alina2005, multumim pentru cafea/ceai! astazi ce mancam??? eu m-am tinut de cuvant si ieri a fost ziua fructelor! am mancat multe clementine, o banana si mi-a facut un fresh din mere, morcovi, portocale si sfecla...tare bine m-am simtit dupa el.
ia-o mai incet cu efortul,mai ales cu ridicatul de greutati, ca in primul trimestru e perioada mai critica...eu dau sfaturi, care o ridic in fiecare zi, de n ori pe fiica-mea de peste 10 kg, in brate...dar e bine sa ne protejam...
**************************************************************************************
Adriana, mamica binecuvantata de Estera (17.09.2008) si 4+
lalala13 spune:
neatza!
se pare ca incet incet am inceput si eu cu greturile..
sheri si eu am tot pe 10 dublu test la craioveanu
deci cate suntem la cmu? tu , peta si cu mine nu? mai e careva?
aa, peta apropos de Dr Craciun e super ok, am mers vreun an la dumneai si e tare dulcica si amabila. nu stiu cat de profesionista e dar am vazut multe gravide la ea.
am fost la eco ieri si avem in medie 7 sapt si 2 zile.( eu am cilcu neregulat) sacul meu gestational e nitel mai mare decat embrionul dar a zis doctorita ca o sa recupereze in viitor diferenta. am auzit inimioara, am vazut-o, are 137 batai pe minut. se pare ca e bine si abia in ianuarie sa fac dublu test. sper sa nu apara nici o problema pana atunci.
belui ce face fetita? e bine? din cate ai spus ai adus-o acasa nu?
----------------------------------------------
my somebody....
7+
Doamne Ajuta sa fim bine pana la capat!
Alina2005 spune:
Nu stiu ce mancam azi...mi-am luat la mine niste portocale si clementine, dar parca n-am chef de ele. Sa vina cineva cu idei, ca eu is in pana.
Si multam pentru sfat o sa incerc sa ma mai abtin sa fac atata efort, ca deh..bebe trebuie sa stea bine in burtica. Si n-o mai ridica nici tu pe micuta atat de des...
Asteptam deci idei de papica..
Alina, 9+
Cum creste bebe
ancadragoman spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Alina2005 Ancadragoman, cum e testul cu servetelele? Eu nici pe asta cu verigheta nu l-am facut, parca simt ca ma impiedica ceva...te si iti urez succes la FIV facut acasa Alina, 9+ Cum creste bebe |
Nu testule mama cu servetele,eu ziceam ca poti sa dormi pe un sul de servetele la birou
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA II DAM VIATA ALINEI!!!!!!!!
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!
Alina2005 spune:
hai ca am fost de coma... se pare ca bebe ma face sa-mi pierd mintile
Eu am dat-o pe covrigi uscati acum, ca altceva n-am si mi-e o foameee. I-am zis ieri sotului ca s-ar putea sa trebuiasca sa schimbam usile in casa
Alina, 9+
Cum creste bebe
Sheritra spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lalala13 neatza! sheri si eu am tot pe 10 dublu test la craioveanu deci cate suntem la cmu? tu , peta si cu mine nu? mai e careva? |
Io pe 7 mi-am facut programare la 9 dimineata, ca pe 10 e sambata!
Shery +7 si inimioara Alesia (30.10.2007)
Sheritra spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ancadragoman
Nu testule mama cu servetele,eu ziceam ca poti sa dormi pe un sul de servetele la birou |
Ma miram si eu, credeam ca se face ca la greci, arunci cu servetelele in sus, daca-ti cad in cap e fata, daca pe burta baiat
Shery +7 si inimioara Alesia (30.10.2007)
ancadragoman spune:
Deci zi cum se face testul ala sa vad daca mai fac puradei
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA II DAM VIATA ALINEI!!!!!!!!
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!
beluistef spune:
Buna dimineata si de la je
Adriana activeaza PM, pentru parole.
Lala am adus-o din spiatl dar tuseste la fel de urat, asa cu rezonanta. Am dat-o pe propolis cu echinaceea si ridiche neagra cu miere poliflora. Sper sa-si faca efectul, altfel am vorbit cu doctora care a tratat-o si a zis sa mergem cu ea din nou la spital. Eu sper sa aiba efect astea pe care i le dau.
Succes celor care-si vor auzi inimioarele zilele astea si sa veniti cu vesti bune, eu mai am un pic pana pe 16.
Elena, 10+ si mami de Luisa ( 23.07.2005)& Beatrice ( 02.06.2003)
Samburelul devine bebe strumpf
Victo spune:
sheri, ai anuntat la birou?
eu tot aman, tot aman..pana o sa ma intrebe colegii ce/i cu burta asta asa mare..
Paula 9+ si Stefan (30 oct. 2007)