Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (7)
Raspunsuri - Pagina 3
ANDREEA84 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Sheritra Andreea, merci frumos, vezi poate se ia si la tine! Ca tot ai fata de '07! Larisa, stiu ca sunt riscuri marite, dar cum nu depinde de mine stau linistita si impacata cu gandul ca tot ce tine de mine voi face, deci ce va fi va fi! Dar va fi bine! CarmenAlbu, hai ca nu voi fi singura "gemelara". Pai daca faci eco asa devreme s-ar putea sa nu se vada decat unul. Pufescu, felicitari si bine ai venit! O sarcina usoara si fara emotii! CD27, IsaCris, Arissa, merci! Bumblebee, apuca-te de sapat pe net dupa progest inj, nu gasesti in Romanica, daca ai pe cineva in afara ii trimiti reteta de la dr tau (daca se poate in engleza) scanata/fax, sau cumperi de la pers de pe net. Inj se face IM. Ooana, am fost eu sa ma uit dupa nadragi, sa-ti versi cartofii prajiti pe ei! Niste uratenii cumplite, unul nu era sub 200 ron (necompensat). Si niste modele bolsevice de urcat pe saua tractorului! M-am uitat pe net, la gemeni cu placenta comuna le zice sarcina gemelara biamniotica, neste fite, nu? Asa, aseara mi-am suplimentat doza de utrogestan, am facut si o inj de progest inj cu estradiol (compozitia gravibinonului) si un fraxiparine de 0.3 in burtic, iar firisoarele negre au ajuns amintire! Gata, am scapat, dar continui cu tromboass zilnic si n-ar trebui sa mai apara! Plus cate o inj saptamanala din cele de mai sus pana la 12 sapt! Mi-am facut programare pt DT la Craioveanu/CMU pe 10 ian si pt analiza calcul de risc. Cica gemelarele nu fac si TT, he-he! Beluistef, adauga la mine te rog fata si baiat in burtic, iesit clar la testul propriu! Si la barbat la fel! Shery +7 si inimioara Alesia (30.10.2007) |
6+ANDREEA side Alexandra01-02-2007
*FIECARE ZII E O MINUNE!*
http://community.webshots.com/album/575678897zsGxiw?vhost=community
http://www.onetruemedia.com/otm_site/my_videos
ANDREEA84 spune:
ELENA trece-ma si pe mine cu data nasterii:23-01-1984
6+ANDREEA side Alexandra01-02-2007
*FIECARE ZII E O MINUNE!*
http://community.webshots.com/album/575678897zsGxiw?vhost=community
http://www.onetruemedia.com/otm_site/my_videos
beluistef spune:
Fetelor dar ati scris iarasi nu gluma , sau eu am dormit de am uitat de mine.
Nu stiu ce se intampla dar as dormi ca valiza non-stop.Cand eram la lucru nu era asa, dar acum acasa, cand vad patul instant mi-este somn..
Si eu ma bag acum la o cura cu cartofi .
Sheri o sa te trec deci in lista cu baiat si fata ? sau doua fete ?
Elena, 9+ si mami de Luisa ( 23.07.2005)& Beatrice ( 02.06.2003)
Samburelul devine bebe strumpf
beluistef spune:
RAferitor la poze putem face in PICASSA cate un album separat cu nick-ul nostru de pe forum sau trimitem mail cu pozele ?
HAideti sa ne punem de comun acord si asa sa facem.
Astept propuneri.
Elena, 9+ si mami de Luisa ( 23.07.2005)& Beatrice ( 02.06.2003)
Samburelul devine bebe strumpf
Victo spune:
eu n/am treaba cu hainele, inca intru in blugii mei vechi..mai am o per de pant. pe care i/am purtat doar la botez la stefan, ca apoi am slabit si nu i/am modificat..care cred ca o sa imi vina f bine peste o luna..apoi mai vad..
Paula 9+ si Stefan (30 oct. 2007)
onuta_mirela spune:
citat din mesajul lui bumblebee Am fost la farmacie, mi-am luat acifol, 6 lei, am cascat niste ochi, pana acu' cateva luni luam cu 1 leu cutia. Oare ce i-au pus in el de l-au scumpit de 6 ori?. Care-i testul cu verigheta? Alina 6+ gargarita |
buna! din cate stiu eu testul cu verigheta presupune sa atarni verigheta de un fir de ata, sa o tii deasupra burtii, fara sa o misti tu, si daca se misca in cerc e baiat, iar daca se misca in linie dreapta e fata. eu am incercat aseara si parca sa zic ca se misca in linie dreapta. in plus, seful meu mi-a facut un calcul pe care il stie el, in functie de cum se schimba sangele la mama si tata, si mi-a iesit ca va fi fata. dar el sustine ca nu e 100% sigur. si au mai incercat si colegele mele sa imi faca azi testul cu sarea, dar nu prea s-au priceput, ca mi-au cazut particule de sare pe revista din fata mea si m-am prins.
pupici.
Sheritra spune:
citat din mesajul lui onuta_mirela [si daca se misca in cerc e baiat, iar daca se misca in linie dreapta e fata. eu am incercat aseara si parca sa zic ca se misca in linie dreapta. in plus, seful meu mi-a facut un calcul pe care il stie el, in functie de cum se schimba sangele la mama si tata, si mi-a iesit ca va fi fata. dar el sustine ca nu e 100% sigur. si au mai incercat si colegele mele sa imi faca azi testul cu sarea, dar nu prea s-au priceput, ca mi-au cazut particule de sare pe revista din fata mea si m-am prins. pupici. |
E taman pe dos, daca se misca in cerc e fata si daca penduleaza e baiat! Verigheta merge tinuta si deasupra mainii, pt ca eu i-am facut si sotului si i-a iesit si lui fata si gemeni, super tare, si doar el n-are decat in burta !
Shery +7 si inimioara Alesia (30.10.2007)
mya85 spune:
Eu am ramas putin in urma cu cititul, sunt pe la capitolul 6 si am vazut ca acolo cineva zicea despre medicamentele permise in sarcina. Paracetamolul intr-adevar se poate utiliza in sarcina dar doar la nevoie. La fel ca si oscillo si homeovox se mai poate utiliza pt ambele tipuri de tuse (seaca sau cu expectoratie) si Stodalul care este un sirop homeopat, la fel ca si celelalte 2 produse dinainte dar bromhexinul nu este indicat in sarcina!!! Si oricum el nu se ia pt orice "tuse mai urata" ci se foloseste in tusea cu expectoratie, dar nu in sarcina. Cel mai bine e sa folositi produsele homeopate enumerate mai sus (oscillo, homeovox si stodal). paracetamolul sinus contine un decongestionant nazal (pseudoefedrina) si un antialergic (clorfeniramina) si este contraindicat in sarcina!
8+
bumblebee spune:
Am trimis si eu un mail cu poze, daca vreti si pikasa, e ok din partea mea
Alina 6+
gargarita
onuta_mirela spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Sheritra
E taman pe dos, daca se misca in cerc e fata si daca penduleaza e baiat! Verigheta merge tinuta si deasupra mainii, pt ca eu i-am facut si sotului si i-a iesit si lui fata si gemeni, super tare, si doar el n-are decat in burta ! Shery +7 si inimioara Alesia (30.10.2007) |
mersi pt lamuriri. eu am luat explicatiile tocmai de pe site-ul despre copii.com
"Testul verighetei:
Acest test poate prezice si daca veti avea baiat sau fata. Legati verigheta cu o ata sau un snur. Tineti ata astfel ca verigheta sa atarne in fata burticii. Leganati usor ata: daca verigheta se misca in cerc, veti avea un baiat; daca se misca in linie dreapta, veti avea o fata."
dar cum pot exista si erori, probabil ca ai dreptate.
a, si am mai aflat de un test astazi: cineva iti cere sa ii arati mana, iar daca tu o arati cu palma in sus e fata si invers, cu palma in jos e baiat.
la mine nici de data asta nu a reusit, pt ca am fost nehotarata. o fi prea devreme?
pupici.