Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (7)
Raspunsuri - Pagina 18
larissa_79 spune:
Buna dimineata!
Eu n-am avut azi energie sa merg la biserica. A plecat doar sotul.
Oana, e cazul sa cumperi pantalonasi...daca nu chiar salopeta. Eu port mai mult fuste si inca nu simt nevoia sa i-au salopeta. Oricum am salopeta de la Ale si multe alte hainute de atunci. Doar ca...eram mai slaba cu vreo 5 kg pe atunci.
O sa inceapa sa creasca burtica de acum. 10+ si le tine...ce trece timpul.
Eldea, La multi ani! Un bebe sanatos si frumos iti doresc! Sarcina usoara! 
Eu tot cu starea de rau...of asa m-am saturat...Si am tot umblat zilele astea prin magazine ca na trebuie sa ne mutam.
Abia astept sa miste bebe. E o senzatia absolut minunata si nu se poate descrie in cuvinte. Ma tot gandesc cat de lipsiti sunt totusi barbatii ca ei nu au asa dar sa simta cum misca copilul.
Larisa
8+ si mamica de Alexia
(13 iulie 2006)
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/
Lala86 spune:
Buna seara minuni de burtici ce sunteti 
Ce mai faceti voi?
Am vrut sa urez si eu, si imi cer scuze pt intarziere, LA MULTI ANI pt eladea
si LA MULTI ANI pt sotul lui beluistef
; Multa sanatate,fericire si implinirea tuturor dorintelor alaturi de cei dragi!!
Felicitari Sheritra pt gemenuti!!
wow cat de frumos!! Sa va traiasca!!
imi cer mii de scuze ca n-am mai intrat, mi-a fost rau tare si cel mai rau e ca stau cu un ghem de voma in gat si nu-l pot scoate, in plus am racit si ieri am bolit din greu cu febra si nas infundat iar azi am facut o intoxicatie alimentara si mi-au iesit mii de bubulite si ma mananca parca am raie..off abia astept sa treaca starile astea de rau sa ne putem bucura de sarcinute!!
minune mica in burtica
Laura
8+
Lala86 spune:
o duminica placuta in continuare si o saptamana frumoasa sa aveti!!
minune mica in burtica
Laura
8+
bumblebee spune:
Lala, inteleg ce spui, am un stomac, imi urca tot pana-n gat dar nu pot varsa, nu prea mananc, dar daca incep sa mananc nu ma opresc cand trebuie si iar mi se face rau
.
Haby 2408, primele 10 mesaje sunt moderate, dup-aia o sa-ti apara in timp real, spor la scris
!!
Noapte buna burtici..
Alina
6+
gargarita
tveety spune:
Salut, sunt si eu o viitoare mamica in sapt.5, daca ma primiti si pe mine vreau sa va alatur. Cu timpul voi incerca sa va cunosc mai bine si sa fac parte din acest cerc de viitoare mamici.
http://lbdf.lilypie.com/PcT5p2.png
+ 5
eladea2005 spune:
Salutam burticile!
multumesc mult pentru felicitari dragelor...mi-au mers la inima urarile voastre...
am avut o zi plina, musafiri mai multi decat ma asteptam, dar per total a fost f frumos si a trecut f repede...normal, ca orice lucru frumos, se termina prea repede...![]()
Eric a primit multe cadouri, cum era de asteptat, s-a comportat f frumos cu copilasii...in sensul ca si-a impartit jucariile cu ei...deci un pas inainte...![]()
nici mami n-a fost uitata, doar era ziua mea, nu???am primit un super telefon de la tati si multe alte daruri de la prietenii dragi...![]()
am pus poze, pentru cine vrea sa ne vada sau sa ne cunoasca...
http://picasaweb.google.com/eric.rusu2009/ZIuaNoastra#5414630402368231698
vizionare placuta!![]()
va pup pe toti si toate, ne auzim maine!
somnic usor!
Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si
10+
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
fc_anca spune:
Bine v-am gasit! :)
Nu credeam ca voi ajunge aici...pana acum doar am citit toate forumurile despre inseminare, FIV etc...sansele noastre de a face un bebe pe cale naturala fiind de 0! Cel putin asa au spus 4 medici. Ei bine, s-au inselat :):) dupa mai bine de 1 an, ia-ta-ma aici :), bb 5 saptamani si 5 zile
Sper sa ne fim alaturi cu sfaturi si incurajari! :) pupici
Alina2005 spune:
Neatza, mamici!
Eladea, foarte frumoase pozele! Se vede ca v-ati distrat foarte bine, va invidiez, eu n-am mai fost demult la un asemenea chef...LA MULTI ANI inca o data si sa dea DD sa ai un bebe sanatos si voinic, asa ca Eric
Va astept la o cafeluta sau la un ceai si apoi la barfe![]()
Alina,
9+
Cum creste bebe