Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (7)
Raspunsuri - Pagina 19
lalala13 spune:
La multi ani si de la mine! scuze de intarziere!
fc_anca intotdeauna e nevoie de o minune. Ma bucur ca si tu ai parte de ea!
eu fetelor ma lupt raaau cu greturile..eu care ziceam ca nu am simptome. mai spuneti si voi sireticluri de pacalit greata asta de dimineata si sa nu mai dau la boboci.
pup
----------------------------------------------
my somebody.... 
7+
Doamne Ajuta sa fim bine pana la capat!
eladea2005 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Alina2005 Neatza, mamici! Eladea, foarte frumoase pozele! Se vede ca v-ati distrat foarte bine, va invidiez, eu n-am mai fost demult la un asemenea chef...LA MULTI ANI inca o data si sa dea DD sa ai un bebe sanatos si voinic, asa ca Eric ![]() Va astept la o cafeluta sau la un ceai si apoi la barfe Alina, 9+Cum creste bebe |
Alina, draguta, multumim frumos de urari...sa dea Domnul sa ai parte si tu de un bebe sanatos si frumos asa cum ti-l doresti!

lalala, multumesc mult...
bun venit noilor gravidute! sarcini minunate tuturor!

Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si
10+ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
stefania_97 spune:
Neata fetelor,
Va dau o
sau o ciocolata calda sa incepeti bine ziua![]()
O saptamana buna, fara greturi si fara multa munca 

Stefania mamica www.tickerclub.com/cache/bc78ee8833.png[/img]" target="_blank">Buburuzei Catarina si
6+
www.flickr.com/photos/balexandre/" target="_blank">Poze Catarina
O romanca in Danemarca
ooana spune:
Neata
foarte frumoase pozele Eladea, se vede ca v-ati simti bine
tveety bine ai venit!
va doresc la toate o saptamana usoara, fara greturi si alte probleme 
You don't love a woman because she is beautiful, she is beautiful because you love her.
10+Noi 2...
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
Sheritra spune:
| citat din mesajul lui romibo Sheri, m-ai mai linistit putin, inghetasem. Din tot ce am citit si DD si TT sunt o mare porcarie. Dau rezultate fals pozitive multe si nici cand este negativ , nu esti complet sigura.Atunci ce rost mai are ? Eu nu cred ca le voi mai face. O sa ma duc la eco la 12 saptamani si la Pop si la Iosup.Daca Doamne fereste e ceva, macar unul din ei va vedea si ma va trimite la amnio. Ce zici, crezi ca fac bine ? |
Nici eu n-am incredere in DD si TT, daca ai un ecograf beton, si un dr pe masura, te poti baza pe ecografie. In principiu daca PN (pliul nucal) in sapt 11-13 max este sub 3 optim intre 1 si 2, n-ai nimic, poti dormi linistita. Daca e peste sau in jur de 3, intri direct la amniocenteza nu mai conteaza nici un test. Sunt valori orientative si interpretabile cu f multe erori, si necerte. Rezultatul la test este de genul probabilitate de SD 1: si-ti da o valoare, ami mica sau mai mare cat sa te sperii.
O prietena a avut rez la SD 1:50, iar Niculescu dr ei i-a spus ca nu-i face amnio pt ca pliul nucal avea 1.6, pe raspunderea lui ca n-are nimic. Si e perfect sanatos copilul. Prietena avea 41 ani.
Dar daca as face eco intr-un loc unde nu am incredere in aparat ca-i ultimul racnet al stiintei, ca doctorul a vazut si axaminat mii de paciente si este un profesionist, as face si testele.
Eu il fac ca-i mocca si mi-a dat recomandare dr, sa nu-l supar
!Shery
+8 si inimioara
Alesia (30.10.2007)
vladia1 spune:
neatza,
pf ce greu imi e sa incep.....
raportez si eu
....si
...o stare de "scarba infinita"...dar mereu imi spun "conteaza ce iese la sfarsit" si cum am mai trecut prin asta ma incurajez ca o sa treaca....
daca la fata am sta acasa o luna si jumatate si am avut timp de somn, acum nu am timp nici sa respir....in plus daca acum 2 sapt cea mica a avut amigdalita acum are varicela.....
ar fi trebuit la al doilea sa fie mai usor...dar nu e 

ma intorc la
..mama lui de hormon...ma intorc la munca

Mamica la dublu
+6 si CRY (18.02.2005)
Sheritra spune:
| citat din mesajul lui carla_2008 Fetelor voi aveti crampe?sunt in 6 sapt,maine intru in a 7-a si am colici ca bebelasii!!plus ca mai si ragai(scuze de detalii) http://good-times.webshots.com/album/575890611lMnMMP +6 |
Carla, se poate? Ce ti-am spus la FIV? Da-i cu vin rosu, e f bun pt relaxarea uterului, crampe, contractii, etc. Fa-l fiert, mai iese din alcool. Si o canita, nu mai mult, punctual cand e nevoie ca altfel da dependenta
Shery
+8 si inimioara
Alesia (30.10.2007)
Sheritra spune:
| citat din mesajul lui haby_2408 De ce apare asa greu ce scriu eu? 6+ |
Primele 10 mesaje sunt moderate intai, asa ca apar mai tarziu. Scrie si tu repede ceva pana numar la 10!
Shery
+8 si inimioara
Alesia (30.10.2007)
ancadragoman spune:
Sheri sti ceva de Mcrissa ca nu raspunde la mesaje ?
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA II DAM VIATA ALINEI!!!!!!!!
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!
bumblebee spune:
Neata fetele... raportez o stare din ce in ce mai aiurea, nici macar lapticul nu l-am baut azi, apa beau, dau cu masura
, nu mai mentionez completa indispozitie, tare antisociala mai sunt
.
De vreo saptamana ma trezesc la 4:30 dimineata, ia ghiciti, mai reusesc sa adorm?
Azi dimineata m-a luat in brate sotiorul meu si m-a invelit, imi venea sa-i dau cu ceva in cap, m-am dus la pat si nu am mai putut adormi
.
Acuma sunt aproape lesinata in scaunul de la birou
.
Sper sa treaca ziua de azi..
Va pupacesc pe burtici![]()

Alina
6+
gargarita