Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (7)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Cred ca prima data echo si probabil a doua zi dimneata analiza de sange. Nu dati daca nu am dreptate

Alina 6+
gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beluistef spune:

Fetelor multumesc de urari, asa ca va dau multi -ici.

De asemenea LA MULTI ANI !!! ELADEA (GEO) sarcina usoara, multa fericire, sanatate si implinire alaturi de familie si cei dragi.

Andreea multumim de tratatie

O zi cat mai usoara si week-end placut.

Elena, 10+ si mami de Luisa ( 23.07.2005)& Beatrice ( 02.06.2003)
Samburelul devine bebe strumpf

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bumblebee

Cred ca prima data echo si probabil a doua zi dimneata analiza de sange. Nu dati daca nu am dreptate

Alina 6+
gargarita

Multumesc, Alinutza! Si eu tot cam asa stiam, dar credeam ca trebuie sa ma duc la analiza de sange in aceeasi zi.

La multi ani, Eladea! Sa ai parte de tot ce e frumos, impliniri si un bebe frumos si sanatos!

Alina, 9+

Cum creste bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tina_80 spune:

Eladea! La multi ani!!! Sa fi sanatoasa, fericita si sa ai parte de o sarcina usora si la termen! Distractie placuta!

Weekend placut fetelor!

tina 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

Fetelor voi aveti crampe?sunt in 6 sapt,maine intru in a 7-a si am colici ca bebelasii!!plus ca mai si ragai(scuze de detalii)

http://good-times.webshots.com/album/575890611lMnMMP

+6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

DD test o sa fac si eu pe 23 dec, fac eco si imediat imi ia si sange, se poate si a doua zi, nu trebuie luat sange neaparat dimineata pe nemancate (probabil depinde de programul laboratorului) la priam sarcina am facut seara, destul de tarziu, la medsana, inainte de inchidere
DD si TT test sunt bazate pe statistici si depinde foarte mult de interpretarea dr, dar si de alti factori gen varsta, boli genetice etc (dr ginecolog o sa va dea o foaie completata cu cateva date pe care o inmanati la eco), amnio e o procedura invaziva si se recomandata numai daca exista suspiciuni la DD sau TT
eu am facut la prima sarcina numai DD care a iesit bine, fel voi face si acum, doamne ajuta sa iasa bine

crema anticelulitica nu se foloseste in sarcina, exista o singura crema (din cat am citit eu) de la Ivatherme care e permisa
eu am folosit Mustela antivergeturi al prima sarcina si a fost buna, mi-au aparaut vergeturi pe sani la inceputul sarcinii cand s-au marit mult si eu inca nu foloseam nimic si vreo 2 mici pitici pe burta dupa nastere cand evident ca vergeturile si crema erau ultimul lucru la care ma gandeam
tot asta o sa folosesc si acum, desi pretul e destul de piperat tinand cont ca se folosesc cateva tuburi, dar am nevoie pentru ca tind sa fac vergeturi

ca si pantaloni eu recomand colantii, se pot purta pana in ultima luna de sarcina cu conditia sa aiba un elastic lejer sau si mai bine o banda de material sus in loc de elastic, acum chiar am gasit o pereche destul de grosi, cumva vatuiti

antibiotic am luat la prima sarcina, dar destul de tarziu, aprope de trimestrul 3, acum am o infectie urinara si mi s-a recomandat deja ampicilina, dar mai consult un dr inainte sa iau

10s
Mami de Mikul Robert Constantin (19.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

apropos de CIC si prelungirea la 3 ani....hehe vise taica vise, exista un proiect de lege cu propunerea de micsorare la 1.5 ani, sa speram ca nu se va aproba in curand
desi...din punctul meu de vedere...nu cred ca mai pot sta acasa niciun an, deja cred ca ma urc pe pereti

10s
Mami de Mikul Robert Constantin (19.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tina_80 spune:

Carla! Si eu am avut astfel de dureri si pot spune ca mai am si acum dar nu atit de intense ca acum 2-3 sapt. La recomandarea dr. am luat nospa si scobutil (2 tb/zi) dar mi-a spus ca pot lua si 4-5 tb/zi, numai sa nu stai cu dureri de burta. Aceste dureri inseamna contractii si nu e de bine.

Iti doresc sanatate, sarcina usoara si la termen!

CD25 Si eu am o infectie urinara, am luat ampicilina500 2tb/8ore/7zile si se pare ca nu a disparut. Acum doctora, conform antibiogramei mi-a dat augmentin 1g 1tb/12 ore/7 zile :(....eu am incredere in doctora mea dar totusi mi-e frica de augmentin. Probabil ca am sa ma linistesc cind am sa fac 4D....si sper sa-mi spuna ca e bine.

Multa sanatate si sarcina usoara si la termen!

tina 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Neata

va servesc eu cu o cafea sau un ceai cu lamaie

eu sunt de la 7 in picioare si ce as mai fi dormit..dar deh ce sa-i faci, ma duc la baie si gata cu somnul dupa, nu mai reusesc sa adorm...

la multi ani eladea si de la mine (chiar daca cu intarziere)

fetelor, imi trebuie o pereche de pantaloni neaparat...de dimineata totul e ok, dar dupa 4-5 ore simt nevoia sa imi deschid nasturele la pantaloni, si am senzatia ca raman fara ei cand ma misc

You don't love a woman because she is beautiful, she is beautiful because you love her.
Oana 10+

Noi 2...
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufescu spune:

ieri am zcut ca o carpa, nu am putut face nimic...pana pe la 3 dupamasa nu am putut manca decat niste grisine(desi imi era foame)...oribil.azi vad ca sunt ceva mai vioaie. Am din cand in cand dureri,dar nu foarte intense(mai slabe decat la CM). DD si TT se fac obligatoriu,nu?

Mergi la inceput