Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (7)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Citat:
citat din mesajul lui CarmenAlbu
[
Mie imi face doar triplu test la 12 saptamani adica urmatoarele analize
12 sapt
combined test with blood test , down sindrome,13+18 trisomia risc

La 12 sapt se face dublu-test nu triplu!
Triplu se face sapt 14-16, ai rabdare ca nu-l ratezi .
Noi cu gemelarii nu facem TT pt ca dau val eronate.

Shery +8 si inimioara Alesia (30.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romibo spune:

Fetelor, lamuriti-ma si pe mine. Pentru dublu test, care este exact procedura ? Se face ecografia mai devreme decat analiza e sange , adica la 12 saptamani? Cat de relevant este acest test ? Imi trebuie trimitere de la medic pentru a-l face ? Si trebuie sa fac programare inainte sau pot sa ma duc direct ? Eu vreu sa-l fac in doua locuri, Medlife si Medicover. Mi-e tare frica de aceste teste DD si TT, avand in vedere varsta , 36 acum, 37 cand o sa nasc . Astept raspunsurile voastre.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA84 spune:

salutare fetelor,ma iertati ca trasai chiul dar e bine ca intrai si akmELENA 'LA MULTI ANI!'sotului si-mi pare rau pt starea care o ai,macar te alint cu sfatul sa mai ai rabdare un pic caci apoi vor fii amintirisi sper sa treaca
ROMIBO dupa aceasta varsta stiu ca este recomandata amniocenteza,adica extragerea de lichid amniotic si analizarea amanuntita a anumitor riscuri si factori,dr ce zice?bafta multa si ai grija de tine!
fetelor haideti sa va scriu ce auzii azi pe la birou dar nu stiu sigur daca este vorba reala,cica s-ar fii marit perioada CIC-ului de la 2 la3 ani,voi stiti ceva?ramasai traznita....va dati seama,3ani akasa,as inebunii cu 2copiii zi de zii,ora de ora cu ei,sigur imi angajez bona sau plec de nebuna....

6+ANDREEA side Alexandra01-02-2007
*FIECARE ZII E O MINUNE!*
http://community.webshots.com/user/ANDREsiALEX?vhost=community
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20762;19/st/20100805/dt/7/k/861e/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Citat:
citat din mesajul lui ANDREEA84

ROMIBO dupa aceasta varsta stiu ca este recomandata amniocenteza,adica extragerea de lichid amniotic si analizarea amanuntita a anumitor riscuri si factori,dr ce zice?bafta multa si ai grija de tine!

Hai Andreea nici chiar asa! Pe bune acum, mai citesc si elate fete si o iau in serios! Se recomanda amnio dupa mai multe indicii: pliu nucal marit, antecedente de sindrom Down in familie/sarcini anterioare, nu asa. Amniocenteza are si ea riscurile ei nu e o analiza de sange banala.
Dupa 35 e putin crescut riscul de anomalii/sindrom, mai mult n-am citit si nici nu vreau sa stiu. Mie n-o sa mi se intample. Punct.

Romibo cel mai bine programeaza-te ;la un doctor si-ti explica el tot. Sau cauta pe net sfaturile doctorilor.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Sheritra

Citat:
citat din mesajul lui ANDREEA84

Hai Andreea nici chiar asa! Pe bune acum, mai citesc si elate fete si o iau in serios! Se recomanda amnio dupa mai multe indicii: pliu nucal marit, antecedente de sindrom Down in familie/sarcini anterioare, nu asa. Amniocenteza are si ea riscurile ei nu e o analiza de sange banala.
Dupa 35 e putin crescut riscul de anomalii/sindrom, mai mult n-am citit si nici nu vreau sa stiu. Mie n-o sa mi se intample. Punct.

Romibo cel mai bine programeaza-te ;la un doctor si-ti explica el tot. Sau cauta pe net sfaturile doctorilor.

asta auzii si asta va scisa-i si voua,crezui ca poate stiti ceva caci colege au auzit la stiri,asa ca fetelor ca sfat sa nu credeti din tot sufletulamniocenteza e recomandata dupa 30ani de la medic la medic,asa ca asculta sfatul medicului tau si cum zisa SHERY cauta si pe net!

http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20762;19/st/20100805/dt/7/k/861e/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Sheri eu nu prea stiu care test ce reprezinta, deaia am scris ce teste am trecute eu pe foaie si cand vor fi facute ca parte din procedura standard, m-ar ajuta daca si alte fete ar trece cateva teste cu data la care se fac!
Eu nu le pot face decat cand m-a programat deja medicul asa cum sunt scrise, si TT nu prea stiu ce inseamna!

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev215pr_.png
Doamne Ajuta-ne!!!
6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romibo spune:

Sheri, m-ai mai linistit putin, inghetasem. Din tot ce am citit si DD si TT sunt o mare porcarie. Dau rezultate fals pozitive multe si nici cand este negativ , nu esti complet sigura.Atunci ce rost mai are ? Eu nu cred ca le voi mai face. O sa ma duc la eco la 12 saptamani si la Pop si la Iosup.Daca Doamne fereste e ceva, macar unul din ei va vedea si ma va trimite la amnio. Ce zici, crezi ca fac bine ?

Mergi la inceput

Buna dimineata,se vede ca este weeckend,dar va astept la o proaspat facuta,suculet si limonadasi mancarica pe alese!
statul cu 3ani acasa nu este valabil,am verificat aseara in monitor si ce au auzit colegele a fost defapt o hotarare in alta taraasa ca stam doar2ani si cred ca este de ajuns!
ROMIBO,fiecare persoana e cu o parere dar eu sunt de acord cu tine,la prima sarcina n-am facut dublutest,nici triplu,doar testul torch si dr.ul meu decat asta imi recomanda,testul torch!la o prietena a mea care are varsta de 39ani i-a dat la fel;testul torch dar si amniocenteza in saptamana14-16,asa ca depinde de fiecare medic in parte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Neata fetele!!
La multi ani eladea2005
Eu nu ma gandesc inca la DT , la TT, mai stau, astept sa-mi spuna doftorul, am o prietena care a facut amnio, are sub 30 de ani, dar faza e ca doftorul care i-a facut amnio a zis ca face ceva pe rezultatele de la D si TT. Procedura a decurs ok, dr Hadi Rahimian parca-l cheama e cel care a facut amnio, si era anul trecut la amnio nr 1800 , pe acolo, toate cu succes, nicio mamica n-a avut probleme si toti copiii au fost perfect sanatosi si rezultatele amniocentezei bineinteles inlaturau orice dubiu.
Nu ma antepronunt, am mai avut sarcini problematice, nu stiu daca as face amnio, dar mai am pana atunci, nici macar nu ma gandesc la asta.

Alina 6+
gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina2005 spune:

Bine v-am gasit, burtici!

Am citit ce ati scris despre DT si TT, dar eu tot nu sunt lamurita...din calculele mele o sa facm 12 sapt pe 29 decembrie si sigur nu ma primeste nimeni atunci pentru DT, deci o sa o las pentru ianuarie, DAR cum trebuie sa fac, sa merg mai intai la eco si in aceeasi zi ma duc la DT sau invers? As putea sa o sun pe dr sa o intreb, dar prefer sa o sun cand imi fac si programarea, iar acum e prea devreme pentru programare. Deci voi ce ziceti?

Alina, 9+

Cum creste bebe

Mergi la inceput