Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (7)
Raspunsuri - Pagina 12

kitzy spune:
Vad ca sunt 2 mamici de gemanasi pe aici, felicitari Sheri si Carla sa aveti o sarcina frumoasa pana la capat, dupa-aia va si si mai frumos, nu se compara cu nimic venirea pe lume a puiului drag
Va citesc mai din umbra, nu am intotdeauna idei ce sa va spun, dar va urmaresc
Poze Diana
Povestea nasterii
Raluca, mami de Diana (24.04.2008)

lalala13 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui adiutza Buna seara, fetelor! Am intrat special sa le salut si sa le felicit din toata inima pe Lalala si CarmenAlbu, mai vechile colege de la aspirante.... Felicitari, dragele mele! Sa aveti parte de tot binele din lume, de bebei sanatosi si mancaciosi! Si pentru toate gravi de aici: multa sanatate si numai bucuri! Pup! ![]() http://lt1f.lilypie.com/cnSRp2.png Don't walk in front of me, I may not follow... Don't walk behind me, I may not lead... Walk just besides me and let's be friends... |

multumim mult de tot!!ce surpriza placuta! sa se intoarca aceste urari si catre tine

asa e ..suntem din garda veche..of Doamne sa fie bine pana la capat!
----------------------------------------------
my somebody....

CarmenAlbu spune:
Adiuta, multumim frumos, cum spune si Lala avem ceva ani de aspirante, si speram cu ajutorul lui DD sa fie totul bine pana la capat si de acolo incolo!!
Si pentru ca se poate te asteptam cat de curand!
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev215pr_.png
Doamne Ajuta-ne!!!
6+

AdrianaSM spune:
Buna dimineata!
Poftiti la cafea /ceai cu multa lamaie!!!
Carla2008, bine ai venit printre noi! o sarcina usoara sa ai si gemenasi sanatosi!felicitari pentru dubla bucurie!
tina80,eu am luat antibiotic in sarcina precedenta, amoxacilina, dar eram in trimestrul 2, pe la 25 de saptamani.
o zi usoara ,fara greturi va doresc!
**************************************************************************************
Adriana, mamica binecuvantata de Estera (17.09.2008) si
4+

Alina2005 spune:
Buna dimineata! Andreea, multam pentru cafea-ceai!
Ma bucur ca avem doua mamici cu gemeni pe aici, le urez sarcina usoara si bebelusi frumosi si sanatosi.
Eu azi-noapte, pe la 2, am primit un sms de la prietena mea care trebuia sa nasca:"Am o fetita de 3,790 kg si 53 de cm. Mi s-a facut un gol in stomac cand am citit...acum abia astept sa mai treaca ceva timp si sa o sun sa o felicit, mi-e teama ca daca o sun acum, doarme.
Abia astept sa trecem si noi la scutecele...
Va pe toate!
Alina, 9+
Cum creste bebe

larissa_79 spune:
'neata!
Ehe Alina sa vezi ce zboara timpul si o sa ne tinem si noi delfinasii in brate.
Sa aveti o zi minunata!
Azi ce mai mancam?
Larisa 8+ si mamica de Alexia
(13 iulie 2006)
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

ancadragoman spune:
Eu sunt Z2,aseara ma pocnit asa pe neanuntate
anca de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA II DAM VIATA ALINEI!!!!!!!!
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!

ooana spune:
Neata si de la mine
am lipsit de aici o zi...si vad ca imediat terminati si capitolul asta
m-am intors la servici, e cam nasol...dar incerc sa ma acomodez
hai ca fug la treaba si poate reusesc sa mai citesc ce a-ti scris...si revin mai tarziu
You don't love a woman because she is beautiful, she is beautiful because you love her.

Noi 2...
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Alina2005 spune:
Anca,ce inseamna Z2 in limbajul codat de pe DC? Eu is mai noua pe aici si nu inteleg . Oricum imi dau seama ca e nasol, oare au venit rusii? Daca da, asta e, asa vrea DD, luna viitoare reprezinta o noua sansa!
Alina, 9+
Cum creste bebe

Sheritra spune:
Carla, chiar ma uitam pe prima pagina sa-ti vad plozii de gemenasi, ca nu-mi place singura. O sa vorbesc si cu Cris sa se inscrie! Cu uterul stai linistita, creste mult mai repede la gemelara, se intinde ca balonul. Eu fac comparatie cu sarcina mea anterioara, cand eram mult mai grasa ca acum, pusesem in doua luni 5 kg (nu 1.5 ca acum) si am stat in blugii normali pana in sapt.18, eu ieri m-am dus si abia mi-am gasit blugi de gravi marimea S pt ca nu mai puteam in cei vechi, ma dureau toate cele dupa o ora de stat in scaun!
Tina, si sotul meu e din gemeni. Soacra-mea a lucrat la CAP pana in ultima zi, sorta cartofi, au dus-o cu caruta la oras, la spital, si i-a pus doctorul trompeta pe burta si atunci a aflat ca are doi. Si a nascut si natural, normal! Si i-a alaptat pana la 1 an numai dintr-un san pt ca celalalt avea canalele infundate. Si am o mandrete de barbat!
Bumblebee, sa mai incerce mama ta si la alte farmacii, fata care mi le-a dat tot din Italia avea si primise 10 cutii! Poti lua orice gramaj si iti pui in seringa pana se face doza! Oricum de 200 nu exista este in doza de :25, 50, 100 si 250.
Andreea, si eu merg la munca, dar le-am spus ca-s bortoasa si ma lasa in pace sa dorm cu capu' pe taste pana tiuie!
Ancuto imi pare tare rau, ai naibii rosi! Lasa ca poate nu a fost ovulatia buna, luna viitoare musai e! Pica ovulatia de rev, super-tare!
Shery +8 si inimioara
Alesia (30.10.2007)