Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (7)
Raspunsuri - Pagina 11

onuta_mirela spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Victo aoleo si voi aveti soti din astia care mor de foame cu mancarea in frigider?:):) il mai vad si pe al meu ca baga ba ciocolata,ba pufuleti..chipsuri..ca el nu gaseste frate mancare.. ![]() incerc si eu mai cu frumosul, mai cu istericale sa il determin sa mai faca cate ceva..ca nici nu-i place sa vina femeie straina in casa lui sa faca curatenie..ca sa nu ii strice lui mobile, aparaturi si alte cele ![]() Paula ![]() |
buna, fetelor! da' ati scris ceva de cand nu am mai intrat eu! ma alatur si eu clubului cu sotii carora tb sa le spui punct cu punct ce tb sa faca si sa le pui mancarea sub nas. eu ieri am facut o budinca de paste si azi dimi cand l-am intrebat ce a mancat, mi-a zis ca a mancat tot budinca, ca si aseara, ca nu prea a gasit altceva sa manance in frigider. cu frigiderul plin, vreau sa va zic. m-a umflat rasul la tel.

ANDREEA84 spune:
fetelor,haideti sa va spun cel mai tare test,mi-l facu patroana-mea akm10min,ii dadui verigheta,lua o ata si ma pusa sa intand palma stanga in jos,baga verigheta de9ori intre degetul mare si aratator si-mi zisa ca-i baiattare drag iar fii sotului,si isi facu si ea si ii iesira 2baieti,culmea,2baieti are,asa ca spor la ate!
6+ANDREEA si
de Alexandra
01-02-2007
*FIECARE ZII E O MINUNE!*
http://community.webshots.com/user/ANDREsiALEX?vhost=community
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20762;19/st/20100805/dt/7/k/861e/preg.png

romibo spune:
Fetelor, ati scris , nu v-ati incurcat.
Sheritra, felicitari pentru gemeni. Super tare.
Eu am facut azi niste analize la Medlife (mycoplasma, chlamydia, secretie si cultura din col) Mi-e tare frica pana joia viitoare , cand vin rezultatele. Acum 2 ani imi iesise chlamydia igm negativ si igg 1/64 si mi s-a spus ca e cam mare, s-ar putea sa fie o recidiva . Stau cu inima cat un purice. Voi ce stiti de chlamydia ? imi dati ceva sfaturi ?

adiutza spune:
Buna seara, fetelor!
Am intrat special sa le salut si sa le felicit din toata inima pe Lalala si CarmenAlbu, mai vechile colege de la aspirante....
Felicitari, dragele mele!
Sa aveti parte de tot binele din lume, de bebei sanatosi si mancaciosi!
Si pentru toate gravi de aici: multa sanatate si numai bucuri!
Pup!

bumblebee spune:
romibo, asteapta rezultatele, nu te speria, cel putin fara motive...
nu e prea prietenoasa, dar banuiesc ca exista tratament, poate nici nu are efect asupra fatului. eu mi-am facut teste de chlamydia, dar stiam ca are legatura cu infertilitatea, oricum DD vegheaza si bebe e adapostit.
Alina 6+
gargarita

carla_2008 spune:
Fetelor sper ca ma primiti si pe mine pe aici.Sunt gravi cu gemenasi in 6 sapt.Sheri ma gandeam ca aici te gasesc.
Fetele care sunt gravidutze cu gemeni voi cum stiti:eu stiu ca gemenii se nasc mai repede cu aprox o luna.Am o prietena care naste sapt viit in Ungaria 2 baietei si deja la 8 luni i s-a desprins acel dop gelatinos.
Inca ceva:am mici crampe cateodata in zona uterului,dar si a ovare.Sa fie de la intinderea ligamentelor si uterului?va confruntati cu asa ceva?+6

bumblebee spune:
Buna Carla! Sarcina usoara si fara emotii negative. Felicitari pentru gemeni, ai fost deja la echo?
Eu mai am junghiuri, care sunt si la nivelul uterului, dar si ovare, am fost la doctoreasa marti si a zis ca e ok, iau no spa si stau cuminte.
Alina 6+
gargarita

bumblebee spune:
Nasa mea are sarcina gemelara, doctorul i-a spus ca va naste probabil cu o saptamana mai devreme, dar nu e o regula, depinde, ca intotdeauna de la sarcina la sarcina.
Alina 6+
gargarita

carla_2008 spune:
Bumblebee da am fost deja la 2 eco si am chiar si poza cu 2 bobite.Iar luni mi-a zis dr ca vedem deja inimioarele!!!de-abia astept!!!
Tu cum ai ramas gravi?prin fiv?
+6

tina_80 spune:
Buna seara!
A mai luat cineva pina acum antibiotic? Eu doar ce am terminat cu ampicilina si trec la augmentin pt ca am o infectie
Va doresc sanatate!!!
tina 7+