Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (7)
Raspunsuri - Pagina 13

larissa_79 spune:
Sherita, ehe femeile de alta data. Si bunica mea cica a mers la camp insarcinata cu tata pana in ultima zi. S-au degenerat generatiile rau de tot. Io nu stiu zau ce e cu noi!
Larisa 8+ si mamica de Alexia
(13 iulie 2006)
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

ancadragoman spune:
Alina Z2 este ziua 2 a ciclului menstrual.
Sheri nu stiu mama ca deja incep sa disper ,am facut un an si 2 luni de incercari in xzadar,cred ca in ianuarie ma dduc la Niculescu sa imi faca o HSG si dupa sa ma injure ca eu numai asa fac copii...sub presiune
anca de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA II DAM VIATA ALINEI!!!!!!!!
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!

Isa_Cris spune:
Neata fetelor si bun venit noilor burticute!
Am fost si eu ieri la eco... la cat de emotionata eram n-am pus nici o intrebare suplimentara ! La eco mi-a spus ca diametrul sacului e de 40 mm, iar dr de familie imi spunea a asta inseamna ca bebele ar avea 4 cm! Hmmm... cam mare pt 8+ dupa parerea mea!
Data viitoare imi fac listuta cu intrebarile, i-o dau inainte sa-mi faca ecograful si poate asa plec si eu mai lamurita. 8+
Poze
Strumphuletul meu

danuta-bel spune:
Buna dimineata la toata lumea!! Mai primiti o graviduta printre voi?? Se pare ca sunt in 6 saptamani si o zi... E primul copil, si sunt cam speriata...dar sunt convinsa ca voi o sa ma ajutati enorm.

danuta-bel spune:
Sa dau si cateva detalii...am aproape 32 de ani, dupa cum spuneam, e primul copilas.. DPN e 05.08.2010. Tati spera la un baietel..eu vreau orice, doar sanatos sa fie.
Sarcina usoara la toate mamicile!!
AAA..inca ceva.. in afara de faptul ca ma dor sanii, si mi-a iesit testul pozitiv, nu am nici un alt simptom.
6+

Isa_Cris spune:
Danuta bine ai venit!
Si eu sunt la prima sarcina muuult dorita si, ca si tine sunt cam nelinistita si nestiutoare. Dar fetele de aici cu experienta ne lamuresc.
Referitor la simptome, infara de o mica durere de spare (2 zile) si tot atunci niste mici greturi, nu am nici un simptom! si o sarcina usoara iti doresc
8+
Poze
Strumphuletul meu

adrianaBuc spune:
danuta, fi fericita ca inca nu te supara nimic. Eu la 6 sapt am avut niste dureri de cap de nu puteam sa ridic capul de pe perna. Sarcina usoara si fara probleme.
Nu am mai intrat de ceva zile si am avut mult de recuperat. Felicitari pentru gemenasi!
Noi am fost la doctor, embrionul avea acum 2 zile 2,5 cm si abia a reusit doctora sa-l masoare. Pe 22 merg la dublu-test, o sa vina si sotul cu mine. Cam cat costa dublu-testul? 9+
Vine bebe!

Alina2005 spune:
Da, aceeasi intrebare o am si eu, cat costa dublul-test (eventual la Medlife, ca pe mine acolo m-a trimis dr).
Alina, 9+
Cum creste bebe

danuta-bel spune:
Multumesc tare, tare mult de urari, mie inca nu-mi vine sa cred...sotului meu nici atat, mi-a spus ca o sa creada cand o sa vada burtica mare
6+

ancadragoman spune:
Ei se desmeticesc mai greu ,cand face copilul 2 ani incep sa constientizeze
anca de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA II DAM VIATA ALINEI!!!!!!!!
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!