Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (7)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alina2005 spune:

Pe mine m-a traznit acum o durere de sani, de fapt ma injunghie, nu stiu cum sa explic, dar e nasol. Si numai unul, cel care e mai dezvoltat. Sper sa treaca repede...
Voi ati inceput sa va masati cu crema anticelulitica? Am citit ca inainte de eco nu trebuie sa ne ungem cu nimic cel putin 7 zile, ca altfel riscam sa nu mai vedem pe bebe.

Alina, 9+

Cum creste bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefania_97 spune:

Neata fetelor,

Doar ce am venit de la eco. Ziua incepuse nasol cu niste pete maronii mai abundente decat data trecuta ca am zis gata, pana aci mi-a fost.

Dar soarele a iesit cand am vazut samburelul la eco, ii batea inimioara si era asa de mic si de delicat. Are 7 mm iar varsta sarcinii a fost determinata la 6 sapt. si 4 zile. Deci probabil ca se va naste de ziua mea :)

Danuta
bine ai venit, multa sanatate si o sarcina usoara
Anca imi pare rau ca au venit uratii

O zi buna fetelor

Stefania mamica www.tickerclub.com/cache/bc78ee8833.png[/img]" target="_blank">Buburuzei Catarina si 6+
www.flickr.com/photos/balexandre/" target="_blank">Poze Catarina
O romanca in Danemarca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Eu am inceput sa ma dau cu ulei de bebe dupa dus, pe tot corpul, eu personal nu voi folosi nicio crema impotriva vergeturilor, beau multa apa si-mi hidratez pielea cu ulei de bebe. Eu am avut o variatie de greutate si pot sa va spun ca desi am folosit toate cremele de la toate firmele tot am vergeturi..

Alina 6+
gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beluistef spune:

Buna fetelor la amiaza si de la somnorici

Ieri am avut o zi naspa, nu am mancat mai nimic si aseara nu am mai rezistat si am ca nu mai pot si nu mai rezist asa, ma durea stomacul ingrozitor si imi era foame si ce vroiam sa manac eram instant la baie. Asa ca am avut o repriza de .

Eh, vor trece ele si starile astea probabil din cauza hormonilor.

si o zi usoara.

Bun venit noilor burtici si sarcini usoare si la termen.

Elena, 10+ si mami de Luisa ( 23.07.2005)& Beatrice ( 02.06.2003)
Samburelul devine bebe strumpf

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mya85 spune:

Ma inscriu si eu in randul celor care si-au vazut bebele la eco si i-au auzit inimioara E super!!! Atat de mic si deja are forma unui copilas. Se pare ca lipsa simptomelor a fost o alarma falsa dar si doctorita a spus ca atunci cand simptomele lipsesc e mai bine sa mergi la doctor... A mai spus ca eu sunt un caz fericit Bebe are exact 9 saptamani si 2,37 cm.

9+

Mergi la inceput

Elena,eu sunt irascibila si foarte ciufutica, inca n-am , dar eu ii chinui nervii barbatelului.

Alina 6+
gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina2005 spune:

Alinutza (bumblebee), o sa fac si eu ca tine, o sa imi dau cu ulei pentru bebe, cred ca e mai bun decat orice crema hidratanta.

Elena, nu-mi place sa aflu ca ieri ti-a fost atat de rau...Sper sa iti treaca cat mai repede si sa incepi sa papi tot ce poftesti, adica cartofi prajiti

Eu de dimineata am simtit ceva altfel decat pana acum in burtica, e oare posibil sa se simta bebe atat de devreme sau is eu nebuna? eram inca adormita, dar sigur am simtit ceva.

Alina, 9+

Cum creste bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris86 spune:

Buna feterlor sunt si eu o graviduta de gemeni dupa calculul facut aici:
http://www.ivf.ca/duedate.php am DNP pe 17.07.2009.
Carla, Sheri,fetelor cica la noi se calculeaza dupa data punctiei

cristina + 5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beluistef spune:

Alinutelor multi si eu sper sa treaca repede, mai ales ca azi e ziua sotului si mie o ciuda ca nu-i pot prepara nimic dulce si poate iar ma apuca o criza de .

Elena, 10+ si mami de Luisa ( 23.07.2005)& Beatrice ( 02.06.2003)
Samburelul devine bebe strumpf

Mergi la inceput

Nu te botosi Elena, am auzit la un moment dat, cred ca la emisiunea Oanei Cuzino ca mamicile care au greturi au bebici f. inteligenti, se secreta o substanta care protejeaza celulele nervoase ale pruncului. Chiar daca nu e asa, o sa treaca, sa dea DD sa treaca cat mai repede.
La multi ani sotului, sa-ti traiasca si sa fiti sanatosi impreuna, nu te ingrijora prea mult cu prajiturile, traiasca cofetariil!!!

Alina 6+
gargarita

Mergi la inceput