Fiv in Ungaria 82
Raspunsuri - Pagina 13
patricia spune:
Da Didllo Luni merg la eco.
Bunul Dumnwezeu si Maicuta Sfinta sa ma ajute sa fie totul bine.
dia_na spune:
tveety, felicitari din suflet, asa un mesaj frumos mai rar citim 
am citit in posturile tale mai vechi ca luai euthyrox, ce iau si eu recomandat pt a creste fertilitatea (sa aducem TSH intre 1 si 2); de cit timp luai? - daca exista intr-adevar o legatura sunt curioasa cam in cit timp de la inceperea tratamentului apare
sa nu uiti sa verifici TSH si FT4 ca sa poti ajusta doza de Euthyrox, e posibil sa trebuiasca crescuta
iti doresc o sarcina usoara si un
sanatos, frumos si destept
| Citat: |
| citat din mesajul lui tveety Fetelor, eu va doresc in continuare putere in lupta cu infertilitatea si va doresc sa nu va pierdeti sperantele, pt ca minuni sunt peste tot. Orice se intampal, se pare in viata asta se intampla pt ca DD ti-a pregatit ceva cu totul altceva si poate mult mai special. Dupa ce m-am tot plans, ca nu am facut FIV in noiembrie, cum imi dorea inima, se pare ca luna noiembrie a fost totusi luna noastra! In DPO.19,z.33 testul de sarcina mi-a iesit POZITIV, si am beta 2.482,29 mUI/ml, sarcina obtinuta NATURAL, cu oligozospermie severa. Sper din tot sufletul ca aceasta bucurie sa-o simtiti si voi aspirantele in curand! ![]() sa aiba grija de noi, sa pot duce sarcina fara probelem la sfarsit. Daca nu vom lua de la capat eventual cu FIV, dar sper ca acest sambure se va dezvolta in burtica mamicii fara probleme.![]() ![]() ![]() http://lt2f.lilypie.com/jJSZp3.png |
didiloo spune:
patricia nu-ti mai face griji. luni la eco ai sa vezi acolo 2 punctulete. stai linistita si ai grija de tine. cu siguranta ca totul este bine.
Liana30 spune:
RETAM capul sus iubita si tot inainteee..te pup si sunt alaturi de tine.
www.babygalerie.at/index.php?bl=1&baby=21822" target="_blank"> oltencutza mea iubita 
"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!
Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou !!! Avem TELEDON !!!
Sebi are nevoie de voi!!!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">"Port in suflet povestea licuriciului Emma"
mirela2 spune:
trebuie sa fie bine, fetele de la fiv se cauta de broaste si de elefantei.......o sa mi cumpar si eu niste broaste, bebe sa iasa

Liana30 spune:
didiloo felicitariiiii
www.babygalerie.at/index.php?bl=1&baby=21822" target="_blank"> oltencutza mea iubita 
"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!
Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou !!! Avem TELEDON !!!
Sebi are nevoie de voi!!!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">"Port in suflet povestea licuriciului Emma"
samira33 spune:
buna seara fete dragi
tweety...uau...felicitari...super veste
DD are intotdeauna planurile sale...si noi trebuie sa ne incredem in judecata lui
didi...super veste si la tine...Doamne-ajuta sa fie bine pana la sfarsit
retam...imi pare sincer rau draga mea
capu' sus si tot inainte ca soldatul sovietic...intr-o zi va veni si vremea ta
mi-e cam somnic...azi-noapte nu am putut dormi...la 3 jumate ma uitam la televizor.
am comandat azi invitatiile pentru botez si cruciulitele...sunt tare haioase...cu gargarite rosii si personalizate cu numele lui bebe.
maine ma duc sa cumpar marturiile si cartea de oaspeti.
kitta...maine e ziua ta.
ceva imi spune ca o sa fie bine de data asta.
violeta70 spune:
Buna seara
Mirela2 cum adica se cauta broaste si elefantei.....? nu prea am inteles.
Dumnezeu este alaturi de noi 
ank30 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui catalina2307 ank30 - CycloProginova - tabletele albe(incepi cu 2 si poti ajunge la 8,9 tablete/zi) si dermestril (patch). |
Sar'na
pentru informatie...sa inteleg ca nu se mai folosesc gonalF,etc...folosite la cealalta stimulare?

Doamne ajuta!

didiloo,felicitari pentru reusita!