Fiv in Ungaria 82
Raspunsuri - Pagina 12
patricia spune:
Retam imi pare rau.
Didllo felicitari si bebeii sa creasca sanatosi.
Corina eu am facut HCG pe Castanilor, aproape de Crisu. Intradevar l-am facut in ziua a 5 a de la Et cu blaso, si a iesit 25. Simptone nu am avut deloc. O mica jena la sini care ma lua si ma apuca iar, si ca sa nu ma stresez prea tare am hotarit sa merg sa-mi fac HCG. Dar acum la mine alta e problema ca stresez ca mi-a iesit HCG in ziua a 11 prea mare. Sper sa nu fie sarcina molara si sa fie 2 bebelasi precum a spus dr.
corina_anam spune:
Patricia merci de info,
nu te mai stresa ca 2 sau poate trei bb ai si nici de cum nu e vorba de altceva. cand mergi la control?
si eu tot transfer de blasto am facut, deci as putea sa-mi fac testul mai repede. ma gandesc serios la asta ca nu mai am rabdare pana marti
rubia spune:
didiloo ce veste buna
retam analiza de progesteron ai facut-o ,poate e lipsa de progesteron;poate par deja insistenta dar eu de cand am descoperit ca nu absorbeam utrogestanul cum trebuie indemn pe toate fetele sa faca progesteron injectabil(eu asta am facut si acum si ultima data -cand s-a prins dar n-a fost sa fie).
Kitta bafta multa maine;in pumnii

patricia spune:
Corina am inteles ca daca ai sarcina cu 1 singur bebe se dubleaza la 248 de ore, dar daca ai 2 sau 3, care este evolutia hcg?
felicia_ spune:
didiloo, felicitari!
Retam, imi pare tare rau
... temperatura bazala are relevanta doar dimineata... si atunci poate fi marita de la utrogestan. Data viitoare sa faci progesteron injectabil, eu asa voi face.
didiloo spune:
retam imi pare tare rau
rubia, patricia multumesc. incearca sa nu-ti faci griji. luni mergi la eco?
mirela2 spune:
retam, imi pare tare rau.....

eu incerc sa par tare, dar si ieri cand m-am trezit din anestezie m-a apucat plansul ca bebe nu mai era cu mine....in seara asta am iesit sa i cumpar cate ceva nepotelului si ......tare greu mai este....poate data viitoare o sa cumpar pentru puiu meu.
o sa fie bine, retam la anul o sa fim mamici, ai sa vezi

felicia_ spune:
Dildo, nu te-am gasit pe lista de aspirante, vrei sa te trec pe cea de
? Ca imi place sa fie lista cat mai mare!
Daca vrei, poti sa imi zici si unde si cu cine ai facut.