Bazarul de ratuste - In graba...
Raspunsuri - Pagina 11
desprecopii spune:
qsar, totusi ce se mai aude cu tricoul pe care il astept de atatea luni? Nu ar fi fost corect sa ne spui ce se intampla si de ce dureaza asa de mult?
Citesc cu placere: Supereva.ro | Blogul meu |
buggy spune:
'Buna,Acest subiect este adresat celor care au participat la licitatia de tricouri create de Qsar in iarna cu ocazia unei actiuni umanitare sustinute de mine.Stiu ca aceste tricouri nu au ajuns inca la destinatie.Am vorbit cu Qsar si mi-a spus ca a avut si are niste probleme personale extrem de serioase- nu am intrat in detalii.M-a rugat sa va rog sa o scuzati pentru aceasta intarziere si sa o intelegeti.Tricourile promise vor fi trimise-ea mi-a spus ca in principiu saptamana viitoare se va ocupa- oricum, garantat le veti primi.Va multumesc pentrun toata sustinerea de care ati dat dovada de-a lungul timpului si abia astept sa se rezolve aceasta situatie .Va multumesc in numele lui Qsar pentru toleranta si intelegere si sa auzim numai de bine.'Tinem legatura,
Buggy
"Mi s-a spus si am uitat, am vazut si am inteles, am facut si am invatat" - Confuciuswww.funscience.ro
vikinga spune:
Buggy macar multumim de vesti. Important e ca banii au ajuns acolo unde trebuiau, chiar asa ai mai trecut pe acolo in ultimele luni, arata bine curtea scolii? Se jucau copiii? E curat? Adica si oamenii au mers pe linia inceputa?Cit despre tricouri eu una is cam dezamagita, asa nu se face. Si nu de intirziere e vorba, ca nu arde acu'. Daca asa grav e totul nu vreau sa incurc, pot sa si renunt la el, altceva cind e totul facut cu drag asa ca un hobby si altceva cind e nevoie de un efort, nu vreau sa ma simt povara.Qsar, toate cele bune si multa sanatate
.Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Letizia, Nadja si Aldo www.youtube.com/watch?v=ULmPKIoDDDA&feature=related" target="_blank">pe tarimul nostru de vis.
kariguld spune:
Qsar, multa sanatate si putere sa treci peste toate problemele.
insa, apreciez oamenii care'si tin promisiunile. daca nu mai poti, atunci paseaza altcuiva expedierea tricorurilor.
Bazar general pe DC
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA

M-am nascut pentru succes!
desprecopii spune:
Si daca tot ne-am implicat DCul in aceasta campanie, asteptam si un mini raport cu ceva poze - cati bani s-au adunat, ce s-a facut cu ei, etc.
Eu inteleg ca sunt ceva probleme cu tricourile, insa a trecut mult timp si qsar la fel ca si buggy trebuiau sa lase niste mesaje si sa dea informatie despre ce a fost propus si ce s-a realizat.
Fara suparare, insa actiuni de astea, nu mai sustinem daca nu exista transparenta.
Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook
philip spune:
chiar azi mi-am amintit de tricou si ma intrebam oare de ce n-o zice bunica nimic de tricoul cu rate
? poate pentru ca inca nu l-a primit nici acum? se mai stie ceva, vad ca ultimul mesaj e din luna mai...
bulinuta27 spune:
nimic din pacate...
bulinuta mamica de bulinel dragutel 
Poze noi
www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica
Poze
uta_ciun spune:
urmaresc si eu, nici nu ma gandeam ca nu vor fi gata pina acum, le-am comandat in decembrie cu gandul ca pina in iunie cand vine mama in state vor ajunge
daca qsar are probleme, e ok, nu mai vreau tricoul, si asa banii au fost pt o cauza nobila, dar macar sa stim sa nu le mai asteptam
buggy spune:
Buna tuturor,Dupa o lunga absenta de utilizare a forumului, primul gand care mi-a venit in minte a fost acest subiect.Imi pare tare rau de tot ceea ce s-a intamplat cu tricourile promise. Tin sa mentionez ca nu am nicio legatura cu aceasta situatie care mi-as fi dorit sa nu aiba loc.Intre timp actiunea mea pt copiii de la Valea Argovei a continuat. Acum in loc de ciment au gresie peste tot.http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=145099&SearchTerms=valea,argoveiacesta e subiectul cu fotografii de la eveniment care a fost postat chiar aici pe forum.Am vazut un comment pe internet la adresa Profesorului Trasnit care ar fi furat bani, Profesorul Trasnit i-a vizitat cu placere pe copiii aflati in dificultate fara a primi vreun onorariu, dar sa fure bani.Eu m-am ocupat in nenumarate randuri de diverse campanii umanitare fie destinate copiilor fie batranilor si sunt numerosi membri de pe forum care au fost alaturi de mine. Din fericire am salvate dosare cu documente care atesta felul in care au fost gestionati banii.E drept ca in acest an nu am mai reusit sa continui in mod public (personal am fost in continuare la batrani si la copiii din Valea Argovei pt ca ma asteptau)
Daca aveti vreun dubiu puteti contacta atat directorul scolii si gradinitei din Valea Argovei cat si directoarea Centrului de Batrani Sf Dimitrie.Cu prietenie,Buggy"Mi s-a spus si am uitat, am vazut si am inteles, am facut si am invatat" - Confuciuswww.funscience.ro
buggy spune:
Wow, eu acum am vazut abia cata amploare a capatat subiectul . Mirela, Vikinga, Andries, voi nu ati vazut fotografiile publicate de mine chiar pe forum, chiar atunci????? E adevarat ca acele tricouri nu au fost facute, dar sincer nu a fost vina mea.Mie nu imi vine sa cred....eu sunt cea dezamagita acum!!! Am postat fotografii atunci de la actiune, voi nu le-ati vazut se pare, pt ca altfel nu ati fi zis ca nu am facut-o si apoi ati inceput sa va indoiti!F trist...dovezi ale actiunilor mele exista, directorii va stau la dispozitie oricand..Treaba cu tricourile nu am cum s-o repar dar nici nu-mi apartine.Mai departe va invit sa veniti alaturi de mine la copii sau la batrani iar de disparut nu am disparut nicaieri, nu am mai putut intra pe forum dar datele mele de contact sunt publice.Cu prietenie,Buggy"Mi s-a spus si am uitat, am vazut si am inteles, am facut si am invatat" - Confuciuswww.funscience.ro