Bazarul de ratuste - In graba...
Raspunsuri - Pagina 10

Irinusha spune:
Citat: |
citat din mesajul lui uta_ciun Eu am trimis prin paypal 23$ echivalentul a 60 RON pt 1 tricou.... ![]() ![]() Asa creste bebe "Making the decision to have a child...is to decide forever to have your heart go walking around outside your body." – Elizabeth Stone |
Confirm intrarea banutilor 23 $ (21,80 $ cu comision) de la Uta_ciun cu urmatorul mesaj: "Pt 1 tricou la bazarul de ratuste. Am licitat 60 RON, nu stiu exact cat e, am pus 23 $"
Raluca, felicitari ptr. bb!

Intreb ca sa stiu daca pot trimite deja banutii spre buggy, sa nu ma fatai cu n-transferuri! Multumesc ptr. raspuns!
Craciun fericit si un Mos darnic si bun!
Sanatate!
Mamica de Cristian - (fiul meu preferat) & Amélie - (fiica mea preferata)
--------------------------------------------------------
www.watch-in.com=>un altfel de forum ptr. romanii de pretutindeni
*** Craciun 2009 de vis ptr. copiii din Valea Argovei ***

buggy spune:
Buna,La multi ani pentru anul cel nou !!!
Confirm intrarea banutilor de la Sirimie- 125 lei si de la mine-150 lei
Acum completez si ce trebuie completat va pup si va astept la subiectul deschis de mine sa ne sfatuim
"Mi s-a spus si am uitat, am vazut si am inteles, am facut si am invatat" - Confuciuswww.funscience.ro

kariguld spune:
seara buna
qsar, ce se mai aude cu tricourile? persoana careia i l-am daruit inca nu l-a primit.
ALEX, operatie pe cord!
3000 euro, 31 ianuarie!
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA
M-am nascut pentru succes!

qsar spune:
Abia ieri am primit confirmarea de la furnizorul de tricouri - le astept si eu cu nerabdare ca sa le pot imprima. Cred ca intr-o saptamana reusesc sa le expediez.

kariguld spune:
la aproape o luna de la intrebarea mea, revin din nou cu aceasi intrebare, ce se mai aude cu tricourile? este vre-o speranta sa le primim......consider ca meritam o explicatie.
multumesc.
ALEX, operatie pe cord!
3000 euro, 31 ianuarie!

qsar spune:
In primul rand imi cer o mie si una de scuze pentru ca n-am mai fost online in ultimele saptamani. (Nu va pot da explicatii, dar zau ca am avut motiva serioase)
Abia ASTAZI (16 februarie, AD 2010) am primit in sfarsit coletul cu tricourile de la Iasi. Ma rog, nu-i chiar totul in regula - practic din comanda 14 corespund exact codului si marimii comandate. Dar sunt trei tricouri in minus... si doua in plus. Asta e! Sper sa pot gasi undeva in Bucuresti cele trei tricouri lipsa - sa corespunda modelelor alese de voi (sau macar sa semene). Am vorbit deja cu Andreea (bugghi) sa-i spun ca au venit tricourile si, in cazul in care voi avea nevoie, sa o rog sa ma ajute cu expeditia.
Am incercat sa iau legatura cei de la Brother pentru imprimare insa astazi n-am reusit sa prin pe nimeni la telefon - au nu stiu ce prezentare. Am lasate mesaje si o sa insist; sper sa am un raspuns din partea lor cat mai repede.

MsLara spune:
Qsar si eu astept cu nerabdare (macar o poza cu) ratustele!
Ceva noutati?
Emma este in sufletul nostru
Hobby
Lali

qsar spune:
Buna seara,
In sfarsit am rezolvat cu tricourile si zilele astea merg cu ele la imprimat...
Daca n-am reusit sa vi le trimit de Craciun, sper ca macar de Martisor sa ajunga la voi.

kariguld spune:
Citat: |
citat din mesajul lui qsar Buna seara, In sfarsit am rezolvat cu tricourile si zilele astea merg cu ele la imprimat... Daca n-am reusit sa vi le trimit de Craciun, sper ca macar de Martisor sa ajunga la voi. ![]() www.buburuza.com" target="_blank">... cu drag de copii Honi soit qui mal y pense... |
multumim! ai grija de tine

ALEX, operatie pe cord!
BAZAR UNIC!!!

MsLara spune:
Qsar ce ne mai zici, vine iepurasul cu ratuste sau nu?
Daca e vreo problema, poate putem ajuta careva...
O saptamana usoara!
Hobby
Lali
www.deindiaetcoach.de/knowledge/dietticker/diaetticker.php" target="_blank">Target