Pufuleti2010 (69) - Bravo Larisel!!!

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gratiana77 spune:

Cu cea mai mare placere CRIS MARIO!

32+ (Amaris-Stefania)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gratiana77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Tanaion

Nikol
Stau in continuare numai in pat si asa mi-e bine. Daca ma misc insa putin si cand zic ma misc inseamna imi incalzesc mancarea si mi-o pun in farfurie sau fac dus putin mai lung imediat ma apuca contractiile. Partea buna e ca sunt eu mai relaxata, deja bebelusa e maricica. Saptamana viitoare fac ecografie si apoi merg din nou la dr.
Tu cum te mai simti, ca spuneai luni ca nu ti-a fost deloc bine?

Tana cu Toma (10.11.2001) si 35+ Maria

TANAION si NIKOLE aveti grija de voi si de bebei. Nu depuneti efort prea mare si nici nu va stresati. Ei sunt acum cei mai importanti. Ganditi-va ca mai e putin pana apar minunile pe lume.

32+ (Amaris-Stefania)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

simo, nu mai stiu daca a fost asa cum spui tu, dar ma bucur tare ca te-ai intors pe la noi. ca eu una stiu ca te asaltam cu intrebari de bebe 2, bbe3, mie mi se pare un avantaj s afie cineva cu "experienta", deci si burtica mai mare printre noi. asa ca, "mai vino seara pe la noi, mandruta draga". na, ca m-a apucat cantarea.si spor la provocat nasterea, sper ca nu v-ati lasat de tot tu si tati, acu' cand ne-ai dat sperante ca se poate

hai, ca pot sa plec si eu la epilat pe ici pe colo, prin punctele de nu le mai vad decat in oglinda...
va pup si sa nu nasca nimeni pana diseara, da?

Cris, 33+cu Ema si Ana(2003)
poze
AMR 6 sapt.!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris_mario

cristies ai trecut o bebelusa de 2 ori...iar greutatea e 2100 si 47 cm ambele

Andreea 28+ -Alexandra Elena +Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze

Am remediat si am schimbat si titlul capitolului.

Uraaaa!!!! Avem si fetite!!!

34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristies

Citat:
citat din mesajul lui cris_mario

cristies ai trecut o bebelusa de 2 ori...iar greutatea e 2100 si 47 cm ambele

Am remediat si am schimbat si titlul capitolului.

Uraaaa!!!! Avem si fetite!!!

34+

multumim cristies,ptr k esti asa prompta ...poate mai stai sa faci si cap nou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns al3csa spune:

cris.dogarel f bine ai spus despre simonette .. chiar conteaza pt noi "astea mai mici" daca e cineva cu burtica mai mare mai invatam si noi ...

Larisel Felicitari Sa-ti traiaca bebelinele si sa ai muuuuuuuuuuuult laptic pt ele

simonette si sa stii ca pe mine una ma bucura f tare venirea ta pe aici si burtica ta mare si aproape de termen Sper sa ajungem toate pana acolo si sa fim active ca si tine (asta app de ce zicea cris)

30+ Yannis Andrei

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danasor spune:

Copiii au au perceptie diferita a vietii

Nuditatea
O mama se plimba cu masina, impreuna cu cei trei copii mici, intr-o dupa-amiaza torida de vara, cand o femeie dintr-o masina decapotabila s-a ridicat din scaun si a inceput sa le faca cu mana. Femeia era total goala. In timp ce mama isi revenea din soc si se gandea sa le spuna repede copiilor sa nu se uite, fetita de cinci ani a spus cu inocenta: "Mami. Femeia aia nu poarta centura de siguranta!".

Un baietel s-a pierdut pe culoarele unei sali de gimnastica si a nimerit la cabinele femeilor. Acestea au inceput sa tipe, sa insface prosoape sa se acopere si sa fuga in toate partile, ca sa se ascunda. Baietelul le-a privit uimit, dupa care a intrebat senin: "Ce s-a intamplat? N-ati mai vazut un baietel in viata voastra?"

Onestitate
Un baietel de patru ani a venit alergand din baie, ca sa-i spuna mamei ca si-a scapat periuta de dinti in toaleta. Mama a scos-o din toaleta si a aruncat-o la gunoi. Atunci, baietelul a stat si s-a uitat putin sa gandeasca, dupa care a fugit in baie si s-a intors cu periuta mamei. A ridicat-o in fata mamei si i-a spus cu un zambet incantat: "Mai bine ai arunca-o si pe asta, pentru ca a cazut in toaleta, acum doua zile".

Pareri
In prima zi de scoala, un elev din clasa intai i-a dat invatatoarei un bilet de la mama sa. Pe bilet scria: "Parerile exprimate de acest copil nu sunt neaparat cele ale parintilor lui".

Ketchup
O femeie se chinuia sa faca sa curga ketchup dintr-o sticla. In timp ce se chinuia, a sunat telefonul, asa ca l-a rugat pe baietelul ei de patru ani sa raspunda. "Este directorul, mama" i-a spus copilul mamei. Dupa care a adaugat: "Mama nu poate raspunde acum. Da o sticla peste cap".

Batranete
O mama facea voluntariat la o organizatie care ducea hrana batranilor fara ajutor. In timpul orelor de program, o lua pe fetita sa de patru ani cu ea. Pe acestea o fascinau bastoanele, scaunele cu rotile si alte lucruri care aveau legatura cu batranii. Intr-o zi, mama a gasit-o holbandu-se la o proteza de dinti, care statea intr-un pahar cu apa. In timp ce mama se pregatea sa raspunda la inevitabilele intrebari ale fetitei, aceasta s-a intors si a soptit "Zana maseluta n-o sa creada niciodata asa ceva".

Imbracamintea
O fetita se uita la parintii ei cum se imbraca pentru petrecere. Cand l-a vazut pe tatal sau cum isi imbraca costumul, aceasta i-a spus: "Tati, nu ar trebui sa porti costumul ala". "De ce, scumpa mea?". "Pentru ca stii ca iti da dureri de cap, in dimineata urmatoare".

Scoala
O fetita abia a terminat prima saptamana de clasa intai si a venit nervoasa acasa: "Imi pierd vremea cu scoala" ii spune mamei. "Nu stiu sa citesc, nu stiu sa scriu si nici sa vorbesc nu ma lasa!"

Biblia
Un baietel deschide biblia familiei. Era fascinat de desenele din carte si dadea pe rand fiecare pagina. Deodata ceva cazu din biblie. Era o frunza presata intre pagini. "Mama uite ce am gasit" striga fericit baietelul. "Ce ai gasit?" intreba mama. Fascinat baietelul raspunse "Cred ca sunt chilotii lui Adam!"

33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca_mica spune:

FELICITARI LARISEL SI BINE ATI VENIT PRINTESELOR!!!

SA VA TRAIASCA SI SA FIE SANATOASE SI MANCACIOASE!!!

Ratusca 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca_mica spune:

Simonette, eu ma bucur tare mult cand te vad pe la noi pe la odisee, chiar asa cum spun fetele, poate invers, noi te-am capiat cu tot felul de intrebari care mai de care mai "inteligente"!

Nastere usoara, si neaparat sa ne dai de veste cand se produce evenimentul, daca nu suntem noi pe faza la cealalta odisee!

Ratusca 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu_bu spune:

danasor ce dragute sunt mai ales cel cu biblia

33+
AMR 7 sapatamani
poze

Mergi la inceput