Pufuleti2010 (69) - Bravo Larisel!!!
Raspunsuri - Pagina 18
Tanaion spune:
Nikol
Stau in continuare numai in pat si asa mi-e bine. Daca ma misc insa putin si cand zic ma misc inseamna imi incalzesc mancarea si mi-o pun in farfurie sau fac dus putin mai lung imediat ma apuca contractiile. Partea buna e ca sunt eu mai relaxata, deja bebelusa e maricica. Saptamana viitoare fac ecografie si apoi merg din nou la dr.
Tu cum te mai simti, ca spuneai luni ca nu ti-a fost deloc bine?
Tana cu Toma (10.11.2001) si
35+
Maria
cris_mario spune:
bubu ma buucr ca v-ati distrat pe cinste
lucia

superbi voi,si superbe toate pozele

simonette....imi pare rau sincer ca nu ai mai scris aici...nu avea de ce sa te faca cnv sa te simti intr-un aume fel,ptr k mai avm mamici care nasc in dec

...mie sincer mi-ar placea sa mai scrii pe aici
nastere usoara

Andreea
28+
-Alexandra Elena +Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
Nik0le spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Tanaion Nikol Stau in continuare numai in pat si asa mi-e bine. Daca ma misc insa putin si cand zic ma misc inseamna imi incalzesc mancarea si mi-o pun in farfurie sau fac dus putin mai lung imediat ma apuca contractiile. Partea buna e ca sunt eu mai relaxata, deja bebelusa e maricica. Saptamana viitoare fac ecografie si apoi merg din nou la dr. Tu cum te mai simti, ca spuneai luni ca nu ti-a fost deloc bine? Tana cu Toma (10.11.2001) si 35+ Maria |
Ufff... te inteleg perfect si eu patesc exact la fel cu mancarea si cu dusul... sper sa ajung si eu ca tine la 35 de saptamani 2 in 1. Mi se pare ca mai e asa mult pana atunci... Abia azi pot sa spun ca ma simt mai bine, am avut si ieri contractii dureroase, de, daca m-am agitat in weekend imediat s-a resimtit burtica.
Sa vii cu vesti bune saptamana viitoare de la eco si de la dr, da? 
Nico
de
Isabela si
30+ cu
Irina
lucia2000 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bubu_bu multumim cris mario si eram asa necajita ca as fii vrut si eu rochita dar ne-am simtit bine nu am pus poze de la chef ca e rusinos.....nici nu credeam ca vor dansa si se vor simti bine ca am zis sa dam o masa asa sa nu trimitem lumea acasa dar s-a lasat cu descaltat de pantofi si camasi schimbate![]() ![]() erau doar oameni apropiati cei mai intimi si si-au permis sa se dezlantuie...si uitasem de rochie imediat ce i-am vazut in fata la sfatlucia2000 super pozele super miri si familie numeroasa....ce bine este cand ai aproape oamenii dragi.. 33+![]() ![]() AMR 7 sapatamani poze |
Nunta noastra chiar a fost in plina vara. Pe 21 iulie 2007.
Erau 42 de grade afara. Cod rosu.
32+
Teodorwww.flickr.com/photos/45013049@N06/sets/72157622872869700/" target="_blank"> Bebe la 25 sapt
www.flickr.com/photos/45013049@N06/sets/" target="_blank"> Poze
Nik0le spune:
cristies, multumim pentru asistenta tehnica! 
cris.dogarel, multumim pentru ca ne-ai tinut la curent cu info! 
bubu, lucia
super pozele!
simonette, ma bucur ca ai trecut pe la noi, nastere usoara si bebe sanatos iti doresc!
Te asteptam sa ne mai scrii, nu cred ca ai deranjat pe nimeni cu postarile tale, cum spunea si cris_mario, mai sunt fete cu dpn in decembrie! 
Nico
de
Isabela si
30+ cu
Irina
Beatrice1982 spune:
FELICITARI LARISEL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
SA FIE SANATOASE BEBELUSHELE, SA VA LUMINEZE VIETILE........
REFACERE RAPIDA SI LAPTIC MULTTTTT PENTRU FETITE!!!!
SA VA TRAIASCA!!!!!!!!!!

Poze
Bea
34+ cu
Ivan Matei
Doamne ajuta sa am un bebe sanatos!!!!!!!!!!
cris_mario spune:
cristies ai trecut o bebelusa de 2 ori...iar greutatea e 2100 si 47 cm ambele
Andreea
28+
-Alexandra Elena +Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
mariucasara spune:
simonette ne bucuram ca esti bine si bine ai revenit! Eu sper sa mai postezi si la noi. 
bubu_bu, lucia foarte frumoase pozele de la cununie. 
bubu_bu eu m-am casatorit civil intr-o rochita de panza si papuci de plaja
Ca eram gravida cu Sara si nu suportam nici un fel de pantofi. Lasa ca recuperam noi la cununia religioasa, cu rochie, buchet, etc.
Mamica Sarei Maria (22.11.2006) si
32+
Sebastian Petru
Beatrice1982 spune:
LA MULTI ANI micki_micka!!!!!!!!!!!!!!!!!
bebe sanatos si papacios si necolicos si tot ce iti doresti!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Poze
Bea
34+ cu
Ivan Matei
Doamne ajuta sa am un bebe sanatos!!!!!!!!!!

dar ne-am simtit bine nu am pus poze de la chef ca e rusinos.....nici nu credeam ca vor dansa si se vor simti bine ca am zis sa dam o masa asa sa nu trimitem lumea acasa dar s-a lasat cu descaltat de pantofi si camasi schimbate