Pufuleti2010 (69) - Bravo Larisel!!!
Raspunsuri - Pagina 20
Tanaion spune:
Gratiana multumim
Mult a fost, putin mi e. Am rezistat noi atatea luni, mai rezistm cateva saptamani. Eu stau numai in pat din august si Nikole are din pacate vechime, e tare rau sa fii o povara pentru cei din jur, dar cred ca s-au obisnuit [:D
Simonette ma bucur mult ca ai revenit eu una citeam cu mare placere postarile tale si cred ca toate fetele aveam de invatat din experienta ta de mamica cu 3 copilasi. Nastere usoara iti doresc, ca mai e tre putin!
Tana cu Toma (10.11.2001) si
35+
Maria
al3csa spune:
Mama gravida isi intreaba copilul de 5 anisori:
- Ce vrei sa iti aduca barza, un fratior sau o surioara?
- Mamica, daca nu te doare prea tare pasarica, as dori un calut de lemn.
Eee fetele la bebe 2 - 3 ..
v-ati confruntat cu asa ceva ... ![]()
??
30+
Yannis Andrei
Poze
cris_mario spune:
dansor
foarte tare....
![]()
Andreea
28+
-Alexandra Elena +Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
cris_mario spune:
al3csa..lol....![]()
tanaion,nik0le...sanatate multa si .....fiti tari in continuare k mai este putin
Andreea
28+
-Alexandra Elena +Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
simonette spune:
Ma bucur multca nu sunteti suparate pe mine

intre timp vad ca ati capatat o vitezaaa
Atmosfera a devenit super-antrenanta......bravo!!!
Despre noi...am incetat activitatea la servici acum o saptamana si stand acasa ma ocup de putzulicile mele dragi, in asteptarea fratiorului Nicholas care in ciuda mea si a lui tac-so, se lasa asteptat
Cam atat!
mami de
Luca Anthony si de
Yannis-Cristian si
in
38+
cu Nicholas Ellan
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!
AMR 1+!!!!!
Tanaion spune:
Fetelor ce ne-au dinamizat Larisel si printesele ei deja am terminat capitolul. Cred ca am batut recordul la viteza capitolul acesta.
Tana cu Toma (10.11.2001) si
35+
Maria
mcrissa spune:
Nikole sigur vei ajunge la 35 si chiar mai mult.la fel ca tine si Tanion sunt si eu.eu fac dus rapid si numai cand e sotul acasa, ca ma apuca rau contractiile si cu senzatia de
.pana acum ma rugam sa ajung la 35 de saptamani, acum ca mai am putin pana la 35 incep sa ma rog sa ajung la 37![]()
34+
Invingatorul lui mama
Puisori
Fericiti cei ce plâng, caci aceia se vor mângâia
Andre_lina spune:
VAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAI!!!!!!
Dupa o noapte alba cu Tudor, fur 2 ore de somn si gasesc doua gargarite pe lista nou nascuti!!!
FELICITARI LARISEEEEEEL!!!
BINE ATI VENIT PE LUME GEMENELE NOASTRE!!
Azi e si ziua bunicii mele, ce coincidenta!
LARISEL, PUTERE SI MULTA SANATATE VA TRANSMITEM!!!
Andrelina, MAMI DE
Tudor Andrei prematurul de 3,2 kg la 35 sapt
Doamne, ajuta-ne sa trecem peste toate incercarile!
primele poze
poze burtica
toate pozele INCLUSIV BEBE TUDOR PATRIOT
simonette spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui al3csa Mama gravida isi intreaba copilul de 5 anisori: - Ce vrei sa iti aduca barza, un fratior sau o surioara? - Mamica, daca nu te doare prea tare pasarica, as dori un calut de lemn. Eee fetele la bebe 2 - 3 .. v-ati confruntat cu asa ceva ... 30+ Yannis AndreiPoze |

eu una nu m-am confruntat deloc! Luca stie cum vine bb! Le-am aratat la amandoi filmulete cu nasteri vaginale ca sa stie pe unde vine bb! Nu stiu cat a inteles Iannis dar ceva tot stie ca din cand in cand vine si incearca sa bage manutza intre picioarele melemami de
Luca Anthony si de
Yannis-Cristian si
in 38+
cu Nicholas Ellanwww.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!
AMR 1+!!!!!