Pufuleti2010 (69) - Bravo Larisel!!!
Raspunsuri - Pagina 15
bubu_bu spune:
fetelor am prins curaj si am sa pun si eu amr si mesteresc sa pun si eu poze sa ma cunoasteti si pe mine ca acum ca stau acasa am si eu timp ca is cam batuta in capsor
sa vad daca imi iese
33+

cris_mario spune:
gratiana
stiu k s-a vbt despre ele,parca si larisel tot dintr-alea a luat,eu am zs de unul anti colici,cik ar fi special
mcrissa..ms de pont...vata tot dintr-aia am luat sie u de la sensiblu,iar tifon o sa caut maine knd vin de la dr la o farm help net![]()
Andreea
28+
-Alexandra Elena +Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
ale1212xa spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cris.dogarel MESAJ LARISEL: "am nascut pe la ora 10 doua fetite de 2100gr, 47cm, nota 10 amandoua!Mi le-au aratat o secunda, sunt niste frumoase mici, mici. acum o sa dorm putin, ca sunt sub efectul anesteziei" |

Felicitari LARISEL
Sa-ti traisca minunile...sa fie cuminti si papacioase si sa va aduca numai bucurii

-----------------------------------------
33+ cu
Dragos-Andrei
mcrissa spune:
Felicitari Larisel!
Sa-ti traiasca printesele, sa fie sanatoase, mancacioase si necolicoase!
34+
Invingatorul lui mama
Puisori
Fericiti cei ce plâng, caci aceia se vor mângâia
cris_mario spune:

abia astept sa vad poze cu minunile 

sunt curioasa daca s-a mai tinut cont de numele din burtica,adica cea din dreapta .....si cea din stanga.....![]()
oricum andre_lina,larisel si lilika...vor avea niste sarbatori

au primit de la
cel mai frumos cadou

Andreea
28+
-Alexandra Elena +Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
Nik0le spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mcrissa Tanaion tu mai iei gynipral in saptamana 35?mie dr-ul mi-a spus sa iau pana la 35 de saptmanai si dupa...nu stiu ce voi face ca am contractii foarte rau.m-a chemat la control chiar in ziua in care fac 35 de saptamani, poate ma mai lasa sa iau si eu ca altfel cred ca nasc.saptamna trecuta am luat 3 zile din 3 in 3 ore si eram beata tot timpul.mi-a dat asa ca incepusem sa am contractii regulate la 10 minute.acum sunt pe o pastila la 6 ore. 34+ Invingatorul lui mamaPuisori Fericiti cei ce plâng, caci aceia se vor mângâia |
mcrissa, zi-mi te rog ca stai in pat si nu faci efort deloc! Brrr... ai o gramada de contractii, poate te lasa dr sa mai iei gynipral macar pana la 36 de saptamani. Mie mi-a zis dr sa iau pana in sapt 34, dar asta pentru ca am fetita si se pare ca ele sunt "gata" mai repede. Eu cred ca o sa iau de capul meu pana in 36 de saptamani, sa fiu eu sigura.
Nico
de
Isabela si
30+ cu
Irina
mariucasara spune:

Felicitari larisel!
Sa fiti sanatoase toate 3
Bine ati venit pe lume pui mici!
Mamica Sarei Maria (22.11.2006) si
32+
Sebastian Petru
Tanaion spune:
LARISEL FELICITARI! Sa-ti traiasca cele doua minuni, sa fie sanatoase si tie refacere rapida!
Mcrissa mie mi-a zis sa iau pana la 36s si sa nu intrerup brusc, sa iau 3 zile 2, apoi 3 zile 1 si apoi sa intrerup. Eu iau cate o jumatate la 8 ore. Dupa sapt 36 mi-a zis sa mai iau No-spa si Scopantil supozitoare in caz de contractii nasoale.
Tana cu Toma (10.11.2001) si
35+
Maria
bubu_bu spune:
gata sper sa functioneze am pus poze din vacante si de la cununie cu burtica recente il pun zilele astea pe sot sa imi faca eu singura nu pot si atunci mai postez
inca o data bun venit gemenelor!
33+

AMR 7 sapatamani
poze
lucia2000 spune:
Felicitari larisel sa-ti traiasca printesele.
de-abia astept sa vad poze cu ele.
32+
Teodor
www.flickr.com/photos/45013049@N06/sets/72157622872869700/" target="_blank"> Bebe la 25 sapt
www.flickr.com/photos/45013049@N06/sets/" target="_blank"> Poze