Pufuleti2010 (69) - Bravo Larisel!!!

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nik0le spune:

Oooo, azi avem doua evenimente importante!

micki_mica Multa sanatate iti doresc, nastere usoara la termen si bebe sanatos si papacios!

Editez ca pana am postat eu, a nascut larisel!

BUN VENIT PE LUME GEMANUTZELOR!!! FELICITARI LARISEL SI RECUPERARE RAPIDA! Asteptam poze.

Nico de Isabela si 30+ cu Irina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lillyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

lilyk asa sa fie cum iti doresti. Nici pe forum sa nu intri daca i pe asa iti dam dispensa sa te bucuri de intimitatea in 2!

32+ Yannis

multumesc de dispensa...dar sper sa intru cat sa va zic ca mi-am terminat bagajul pe care il fac in week-end si ca imi e frica de nu mai pot
oricum luni e sigur...voi avea un baiat...ce dragut suna

37+ Luca Alexandru

poze

lucruri bebe

AMR maxim 1 saptamana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Merci fetele ca ati condensat majoretele.

Eu ascult o melodie de mai multe zile si chiar daca nu e vesela v-o dau si voua spre ascultare. Fetele depresate sa n-o asculte!!!

34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrissa spune:

lilyka eu am luat aspenter cu trei luni inainte sa ramana insarcinata si pana in saptamana 28 cand mi s-a spus ca nu mai am voie ca poate duce la dezlipire de placenta, sangerari si ca nu se inchide nu stiu ce canala la inimioara.scrie si pe prospect ca e interzis in trimestrul 3 de sarcina.dar stiu multi doctori care recomanda aspenter si in trimestrul trei daca bebe are retard de crestere.picioarele nu se umfla de la aspenter, din contra aspenterul te ajuta sa iti simti picioarele mai usoare.
cris_mario eu l-am trimis aseara pe sot sa-mi ia tifon de 40*40 cm de la Help Net si au spus ca imi aduc azi ca nu aveau pe stoc, dar majoritatea farmaciilor help net au.costa 17 lei 100 de bucati si cica sunt si sterile fata de tifonul rola.vata portionata am gasit la sensiblu, 5 lei pachetul mare.

34+ Invingatorul lui mama

Puisori

Fericiti cei ce plâng, caci aceia se vor mângâia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danasor spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris.dogarel

MESAJ LARISEL:
"am nascut pe la ora 10 doua fetite de 2100gr, 47cm, nota 10 amandoua!Mi le-au aratat o secunda, sunt niste frumoase mici, mici. acum o sa dorm putin, ca sunt sub efectul anesteziei"

bravo, larisel. sa va traiasca printesele perfecte!

Cris, 33+cu Ema si Ana(2003)
poze
AMR 6 sapt.!!

multumim cris pentru mesaj.

Bravo Larisel, bravo fetite premiante!

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

BRAVO LARISEL!
BINE ATI VENIT PE LUME BBLINELE PRINTESE!

cornelia,mami de Radu Andrei(30.07.2000) si 35+ Alexander Gabriel
www.flickr.com/photos/ br / 43575800@N02/?saved=1" target="_blank">poze
AMR 4 sapt si un pic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

FELICITARI LARISEL!!!!!!!!!!!

SA-TI TRAIASCA PRINTESELE<SA FIE SANATOASE!!!!!!

sa le treaca cnv pe prima pagina

cris multumim ptr info

Andreea 28+ -Alexandra Elena +Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrissa spune:

Tanaion tu mai iei gynipral in saptamana 35?mie dr-ul mi-a spus sa iau pana la 35 de saptmanai si dupa...nu stiu ce voi face ca am contractii foarte rau.m-a chemat la control chiar in ziua in care fac 35 de saptamani, poate ma mai lasa sa iau si eu ca altfel cred ca nasc.saptamna trecuta am luat 3 zile din 3 in 3 ore si eram beata tot timpul.mi-a dat asa ca incepusem sa am contractii regulate la 10 minute.acum sunt pe o pastila la 6 ore.

34+ Invingatorul lui mama

Puisori

Fericiti cei ce plâng, caci aceia se vor mângâia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris.dogarel

MESAJ LARISEL:
"am nascut pe la ora 10 doua fetite de 2100gr, 47cm, nota 10 amandoua!Mi le-au aratat o secunda, sunt niste frumoase mici, mici. acum o sa dorm putin, ca sunt sub efectul anesteziei"

bravo, larisel. sa va traiasca printesele perfecte!

Cris, 33+cu Ema si Ana(2003)
poze
AMR 6 sapt.!!

Larisel, sa iti traiasca printesele si sa va bucurati de ele. Suntem sigure ca sunt niste frumoase si in plus au luat si primele note de 10 din viata lor!!!!
Va asteptam cu vesti!

34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu_bu spune:

multumim de informatie cris.dogarel
bun venit pe lume minunatiilor sa bucurati pe mai si pe tati si pe toti cei ce va iubesc!sa aveti o viata frumoasa si sa fiti sanatoase si papacioase!
doamne ajuta fie fetele papacioase si cuminti sa nu ai fie greu la mami

33+

Mergi la inceput