Pufuleti2010 (69) - Bravo Larisel!!!

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

cristies...de unde ai luat tifon ptr torsoane?are la farmacie asa mare ? citisem k trb 40 cu 40

Andreea 28+ -Alexandra Elena +Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

aaaa si a propos de minunea mica din burtica ..eu uit sa va mai zic de nazdravan off numa sa ma plang stiu. In ultima vreme tati e in fiecare seara si ai vazuuut! uite aici aici! numa asa scoate bebe de toate prin burtica fund picioare se resuceste de mama focului se foieste si se simte perfect!!! cel putin piciorusele! ii simti clar calcaiu forma nu-mi vine sa cred asa de bine se simte! si are domne o activitate! si riposteaza cel putin la mami ca pe mine ma stie daca pun mana altii pe care nu ii stie nu misca! dar la mine si mai nou si la tati cum punem mana pe burtica hop si el sa ne impinga mana
Mai pun cate o mana asa sa o sprijin pe burta si incepe sa dea din picioare protesteaza ca ii iau din spatiu

32+ Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lillyka spune:

pai nu de capul meu iau...si eu o intreb de fiecare data pe dr, dar se pare ca asta il ajuta pe bebe si chiar de 2 sapt mi-a dat sa iau zilnic, moment in care au inceput sa mi se umfle picioarele rau de tot, dar se pare ca lui bebe ii face bine si il ajuta sa se dezvolte...
pt alexuzta eu as vrea luni, ca sa mai stau si eu un ultim week-end l;inistiti cu sotul, ca toate week-endurile ba am avut musafiri, ba mobila ...asta ar fi ultimul in care inchidem usile si ne bucuram de noi, ca dupa aia vine urlatoarea

37+ Luca Alexandru

poze

lucruri bebe

AMR maxim 1 saptamana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gratiana77 spune:

Buna dimineata fetelor! Nu pot sa cred! Larisel aduce pe lume 2 printese!!!

HAI LARISEL

32+ (Amaris-Stefania)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

lilyk asa sa fie cum iti doresti. Nici pe forum sa nu intri daca i pe asa iti dam dispensa sa te bucuri de intimitatea in 2!

32+ Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris_mario

cristies...de unde ai luat tifon ptr torsoane?are la farmacie asa mare ? citisem k trb 40 cu 40

Am luat fasa de 20cm si lunga de 10m.
Primele le-am facut ca Andre_lina apoi am urmat sfatul Mariucaisara si le-am pus pe lungime, ca sa iasa mai lungi. (Pentru ca Andre_lina zisese ca i-ar fi fost bune mai lungi).

Ce am auzit - fasa nu este sterila si de aceea trebuie sa cumperi si comprese pe care le pui peste torson la momentul potrivit. Cred ca ideal ar fi sa gasesti tifon si lat si steril, dar eu n-am gasit...

Despre cele de 40*40 am mai zis... Modul de impachetare le duce lungimea la ~50cm. Adica jumatate de metru... Or fi ei chiloti de babe, dar nici asa...

34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tanaion spune:

Ma uitam acum la stiri si s-a respins in senat propunerea de majorare a aloctiei lunare pt copii de la 42 lei/luna la 200 lei/luna . Sa fim sanatosi si sa avem de unde ne creste copiii.

Tana cu Toma (10.11.2001) si 35+ Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gratiana77 spune:

La multi ani MICKI_MICA!

ALEXUTZZZA, de obicei un necaz nu vine singur. Nu te necaji ca se rezolva toate. In curand va veni si apa, poate dupa sarbatori se reiau si comenzile si daca nu, iti cumperi lucrurile pt bebe din Romania.

CRIS_MARIO se vorbea mai demult pe forum de biberoanele dr. Brown's. Prietena mea si-a luat pt bebelina ei si cica sunt mai bune decat chicco, avent si alte firme. Ieri am vazut un set de trei biberoane dr. Brown's la Farmacia Dona. Era 83 de lei. Inca stau in dubiu daca sa imi iau biberoane sau nu. Daca imi iau, de astea vor fi.

Ok, gata cu vorba. Ma intorc la bucatarie sa termin mancarea dupa care pun la spalat hainele bebelinei.

32+ (Amaris-Stefania)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

MESAJ LARISEL:
"am nascut pe la ora 10 doua fetite de 2100gr, 47cm, nota 10 amandoua!Mi le-au aratat o secunda, sunt niste frumoase mici, mici. acum o sa dorm putin, ca sunt sub efectul anesteziei"

bravo, larisel. sa va traiasca printesele perfecte!

Cris, 33+cu Ema si Ana(2003)
poze
AMR 6 sapt.!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

tanaion...sincer pe mn nu ma mira nmk din deciziile tampitilor astora

cristies...eu sincer nu-mi amintesc cum a zs mariucasara...eu am citit pe mail-ul comun cum le-a facut andre_lina()....o sa vad de care gasesc la farmacie

Mergi la inceput