Pufuleti2010 (69) - Bravo Larisel!!!
Raspunsuri - Pagina 12
Tanaion spune:
UAAAAAUUUUU
nu-mi venea sa cred cand am vazut titlul cpitolului.
HAI LARISEL MAMICA CURJOASA!

MICKY sa fii sanatoasa si fericita si bebe sanatos si sa atingi cele 37 saptamani asa cum ti-ai propus.
Alexutzza Gynipralul e foarte pacatos. Si pe mine ma agita si-mi da niste stari de nervi. Acum m-am mai obisnuit, ca-l iau de 3 luni, dar la inceput imi facea tare rau. Asa cum zice cris_dogarel, incerca sa bei ceva ceai calmant, eu mai beau ceai de tei cu miere si lamaie, e chiar bun si parca ma mai linistesc.
Tana cu Toma (10.11.2001) si
35+
Maria
haircut spune:
Am ramas ieri fara laptop si azi ce gasesc...

Hai, Larisel!

Fug sa citesc din urma ca tare-s curioasa de detalii!
30+ 
cristies spune:

HAI LARISEL 

SA FIE SANATOASE PRINTESELE, SA SE NASCA REPEDE SI CEA MAI ORGANIZATA MAMICA SA SE REFACA IMEDIAT!
34+
lorex spune:

HAI LARISEL!!!
HAI CU PRINTZESUCILE!!!

28+ ....9 kile

AMR....22 de zile pana la urmatorul eco ![]()
www.flickr.com/photos/44547000@N05/sets/" target="_blank">album
mariucasara spune:
alexutzzza, nicolcris22 nu va faceti griji in legatura cu caruciorul. Sigur nu e ingust. Si pe mine m-au itrebat niste fete cum sta fi-mea in carucior ca e ingust tare
. Ea statea ca la plaja...Funduletul lor nu e asa mare... Noi am folosit caruciorul pana la 2 ani si vreo 3 luni.
Mamica Sarei Maria (22.11.2006) si
32+
Sebastian Petru
alexutzzza spune:
nicolcris22 eu am luat de la targ si aveau expus unu pe albastru numa nu m-am gandit sa intreb dak mai are si alte culori ca intradevar albastru merge numa la baiat rosu merge la amandoi offf 

eu am dat 900 la targ deci nu e mare diferenta de reducere
32+
Yannis
alexutzzza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mariucasara alexutzzza, nicolcris22 nu va faceti griji in legatura cu caruciorul. Sigur nu e ingust. Si pe mine m-au itrebat niste fete cum sta fi-mea in carucior ca e ingust tare ![]() Mamica Sarei Maria (22.11.2006) si 32+ Sebastian Petru |

merciii!
32+
Yannis
ratusca_mica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lillyka pt bea. eu nu prea il simt asa de tare, dar poate fi si din cauza lichidului putin si din cauza ca e mai micut decat trebuie, de intors cred ca s-a intors de pe la 33-34... pt cristies...nu ma trece pe prima pagina, ca nici bagajul nu l-am facut...ma treci vineri eventual cand ma intorc de la ultimul control si va anunt ce si cum am emotii mari de tot dar pe undeva imi doresc sa vad puiul si sa ma mai dezumflu un pic... ia cineva aspenter dintre voi? ca mie mi-a dat zilnic de vreo 2 saptamani si au inceput rau de tot picioarele sa se umfle, si eu cred ca e de la aspenter ca am mai auzit pe cineva, dar dr nu crede si nici nu scrie pe prospect 37+ Luca Alexandrupoze lucruri bebe AMR maxim 1 saptamana |
Lillyka, de ce iei Aspenter atat de tarziu in sarcina? E periculos pentru bebe dupa 32 de saptamani! Eu de aia l-am oprit ieri, de cand am intrat in luna a 8-a! Dupa unii doctori chiar dupa sapt a 28-a e periculos! Stiu ca le afecteaza inima sau ceva de genul, nu prea e de glumit! MAi bine mai intreaba o data doctorul, ca nu stiu,zau...
Ratusca
32+
alexutzzza spune:
lilik
cum te simti???
lasa ca nu mai ai mult
off acum e si mobila acasa toate aranjate si bebe pe drum...f aproape. Tu vrei vineri sau luni? si cum te opreste la spital pur si simplu daca e? vineri de ex? brrrr sa ne anuuunti!
o antrenez pe asta mica ptr tine ![]()
32+
Yannis
cristies spune:
Lyllika, ok - nu te trec pe prima pagina. Dar please fa-ti bagajul!
Simonette, bine ai revenit. Ce vesti ne mai aduci?
Decenuela, nu-ti trebuia no-spa pentru uterul intarit doar partial. Cica pe acolo se zbantuie bebe si impinge prea mult uterul, iar uterul se strage sa nu-l lase! E o intreaga inginerie...
Ce ma buur ca s-a strans asa mare galerie pentru Larisel. Fiind ziua ei ma mobilizez sa inchid bagajul de spital.
Aylin, si la mine torsoanele ocupa cel mai mult loc. Eu am facut din 5 pachete de vata de 100 de grame si cred ca mi-au iesit peste 30.
Sa stiti ca nu e urgenta cu caruciorul daca stiti ca nu aveti drumuri urgente, in perioada imediat urmatoare. De plimbat am inteles ca oricum nu are voie decat maxim jumatate de ora si oricum poate fi dus in brate atat de putin timp, nu?
Fetele, cand mai puneti multe emoticoane unele dupa celelalte dati enter ca spatiul nu ajuta si se lateste pagina foarte tare.
Alexutzzza, stii vorba daca doi oameni iti zic ca esti beat, du-te la culcare? Tie toata lumea iti zice somnic, deci baga somnic. Lasa activitatile administrative ca s-a scumpit bronzul.
34+