Pufuleti2010 (69) - Bravo Larisel!!!

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns xela_07 spune:

Saracutul sotul lui larisel .... Mie imi e mila de ei saracii ca sunt vai de capul lor in momentele astea. La mine la Andreea sotul a avut noroc ca s-au nimerit in Bucuresti cei doi frati ai mei si a stat cu ei pana am iesit din operatie (ei barbatii ) si cu panarama de rigoare nu a fost asa tensionata atmosfera. Dar really, sunt terminati ...

Xela, mamica de Andreea (11.08.2007) si 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

lilika....off cat de putin mai ai pana la marea intalnire

decenuela...super ce ti-au trms ai tai,tocmai spuneai k ai de bunatati de pe akl

Andreea 28+ -Alexandra Elena +Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danasor spune:

HAI LARISEL !!

Curaj si sa fiti toate trei sanatoase sa va intoarceti cat mai repede!

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

LA MULTI ANI, micki-mica!!!

Sanatate multa, nastere usoara, optimism maxim si bebe sanatos si fericit!

28+ ....9 kile
AMR....22 de zile pana la urmatorul eco

www.flickr.com/photos/44547000@N05/sets/" target="_blank">album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicolcris22 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

nicolcriss22 eu l-am luat pe asta de la www.chicco.ro/produse/nou-nascut-2/plimbare-7/carucior-sport-ct-0-2-cu-scaunel-auto-cosulet-astral-803.html" target="_blank">chicco si Ratusca a pus ochii p el, e usor, calitatea f buna e f solid, usor manevrabil material superb ptr interiorul carutului. Nu are landou dar se lasa 180 grade, ok mai e faza ca cik la inceput treb sa fie bb cu fata la tine in carut iar asta nu are maner reversibil da na am zis ca il pun lungit in carutz si cat l-oi scoate eu afara in primele luni (cand treb sa stea cu fata la tine?) si daca il scot nu fac maratoane de plimbare ma postez pe o banca sa ia copilu aer si at ma uit la el plus ca nici acasa nu te uiti mereu la bebe non stop in pat ....ma rog mie mi s-a parut ok

onitza merci de melodie o stiam da am ascultat-o si na acum sunt pe youtube ascultand macar imi ridic moralu desi ma simt ca alienu www.youtube.com/watch?v=eim5jLlEPYI" target="_blank">asta mic ia uite stiai faza?
Ma bucur ca te-ai prins si tu de faza "cat mai trag?"odihna placuta!

emanuelle Merci de incurajari

simonette bine ai revenit!

32+ Yannis

Alexutzzza!! Stiu caruciorul asta de la chicco pe care l-ai luat...si noi l-am vazut dar ni s-a parut foarte ingust...cica e pana la 3 ani...am auzit de la alte mamici ca dk la 11-12 luni il imbraci mai gros nu mai are loc in el...adica sta inghesuit copilul....nici nu mai stim ce s afacem...dasta avem dileme....totusi dk daou 10 mil sa-l folosesc 3 ani...nu s atrebuiasca sa cumpar alutul dupa 1 an.Si intrebare...scoica o poti folosi de la 0 luni? Mi se pare ca ar sta cocosat in ea, mai ales ca nu-si tin caputul.Ceea ce mi-a placut la caruciorul asta e ca se poate monta pe el si scoica....si arata super.

33+ ANDREI ....ne mai gandim la al doilea prenume...
AMR 7 saptamani!!!
http://community.webshots.com/user/nicolcris22

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris_mario

fetelor voi stiati de biberonul "anti-colici" ?? eu am auzit akm 1 luna cred,de la o prietena si sincer nu credeam...de aia nici nu v-am spus nmk,dar akm am primit un mail...cu acest bibe,parca de la dr brown's ..... nu permite trecerea aerului,sau cv de genu' asta

cik e o prostie. Dak e sa aibe colici are pur si simplu si dak e sa nu aibe nu are nu conteaza in nici un caz bibe tine de stomacel bebe si ce lapte si ce papi tu. Biberonu nu are mai nici o influenta mi-au zis mie mamicile

32+ Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Citat:
citat din mesajul lui nicolcris22

Alexutzzza!! Stiu caruciorul asta de la chicco pe care l-ai luat...si noi l-am vazut dar ni s-a parut foarte ingust...cica e pana la 3 ani...am auzit de la alte mamici ca dk la 11-12 luni il imbraci mai gros nu mai are loc in el...adica sta inghesuit copilul....nici nu mai stim ce s afacem...dasta avem dileme....totusi dk daou 10 mil sa-l folosesc 3 ani...nu s atrebuiasca sa cumpar alutul dupa 1 an.Si intrebare...scoica o poti folosi de la 0 luni? Mi se pare ca ar sta cocosat in ea, mai ales ca nu-si tin caputul.Ceea ce mi-a placut la caruciorul asta e ca se poate monta pe el si scoica....si arata super.

AMR 7 saptamani!!!

Da am citit ce ai scris parca ieri de carucioarele inguste si la al meu ma gandeam ca da daca zici acuma mi se pare si mie ingust dar asta e eu iau de buna ce scrie pe ele pan la 3 ani pai pan la 3 ani sa fie altfel de ce mai scriu? Ma rog sper sa ma descurc scoica oricum o folosesti mai putin. Da scoica se fol de la nastere toata ideea e ca bb nu are voie mai mult de 2 ore in scoica cand e mic tocmai din motivele amintite de tine (sta adunat). Ma rog eu sper sa imi fac treaba cu el

32+ Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lillyka spune:

la multi ani micki mica
bine ai revenit simonette...

hai larisel, v-am zis eu ca mi-o ia inainte...
bravo lor, hai larisel

37+ Luca Alexandru

poze

lucruri bebe

AMR maxim 1 saptamana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

alexutzzza.....offf...chiar nu mai inteleg,orikm dk il primesc cadou e binevenit...nu dau eu bani k apoi sa imi para rau si orikm nu este scump deloc....20 si cv de lei..cel putin atat auzisem eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicolcris22 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

Citat:
citat din mesajul lui nicolcris22

AMR 7 saptamani!!!

Da am citit ce ai scris parca ieri de carucioarele inguste si la al meu ma gandeam ca da daca zici acuma mi se pare si mie ingust dar asta e eu iau de buna ce scrie pe ele pan la 3 ani pai pan la 3 ani sa fie altfel de ce mai scriu? Ma rog sper sa ma descurc scoica oricum o folosesti mai putin. Da scoica se fol de la nastere toata ideea e ca bb nu are voie mai mult de 2 ore in scoica cand e mic tocmai din motivele amintite de tine (sta adunat). Ma rog eu sper sa imi fac treaba cu el

32+ Yannis

Ok, mai lamurit....multam...poate il luam si noi tot pasta ca mi-a placut mult....si imi placea pe rosu...ce dk e baiat, am inteles ca merge, numai roz sa nu fie!!!!
Pupici

AMR 7 saptamani!!!

Mergi la inceput