Pufuleti2010 (69) - Bravo Larisel!!!

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

alexutzzza..pai dk vine de atata tmp sigur va ajunge ea mai curand la tn...exact cum ai zs si tu

fetelor voi stiati de biberonul "anti-colici" ?? eu am auzit akm 1 luna cred,de la o prietena si sincer nu credeam...de aia nici nu v-am spus nmk,dar akm am primit un mail...cu acest bibe,parca de la dr brown's ..... nu permite trecerea aerului,sau cv de genu' asta

Andreea 28+ -Alexandra Elena +Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns al3csa spune:

Mie nu prea imi vine sa cred Ooof rece asa de repede timpul .. Chiar vb cu sotull mai devreme si ii zic "mai naste cineva.." .. iar el"aha .. deci incepe balamucul" stie saracu ce i-am facut cu andre.lina ca numai avea luoc de mine la laptop iar pana la calc era drum lung .. Ehh .. parca a simtit si el cu mine morcovelul .. Am companie

30+ Yannis Andrei

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris.dogarel

aaa, si kkceala o fi si de la dracii astia+ gynipral. ai apa plata destula? poti chiar incerca un tratament special ptr "domnu'": fa ceai la filtru, de galbenele sau ce ai tu calmant pe acolo. nu ai fost niciodata la cort/ costinesti/Delta?

Cris, 33+cu Ema si Ana(2003)
poze
AMR 6 sapt.!!

daaa am apa plata si ceai numa de musetel da cred ca e bun si ... nu nu am fost nma la munte de vro cateva ori cu cortu cate o noapte ca ne cataram pana aproape de stanca si innoptam acolo ca sa prindem a doua zi numa de stanca catarari cu sarme sfori chestii offf ce vremuri!!! si parapaaaantaaaa! anu asta programasemparasutism ptr vara da am ramas gravi si nu mi-au mai dat voie

Oricum intre timp am cunoscut si actualu sotz care e amator de sporturi la orizontala (stat la soare, lenevit pe iarba, stat la mare si altele interzize la alea cu colu scurtat deh...greci )

32+ Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xela_07 spune:

LA MULTI ANI! micki_mica Multa sanatate si nastere usoara!

Hai larisel!
Vai ce emotii am, ea are si doua bebeluse .

simonette - ne bucuram ca ai revenit .

Xela, mamica de Andreea (11.08.2007) si 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariucasara spune:

cris_mario eu am primit un astfel de biberon "destept" cand am nascut-o pe Sara. L-am dat nou nout ca fi-mea nu a folosit biberon nici macar o data. Oricum arata simpatic cu tot felul de supape si la tetina si la fund... Nu stiu cat de eficient e...

Mamica Sarei Maria (22.11.2006) si 32+ Sebastian Petru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca_mica spune:

UAAUUU!!! Nu intra omul 3 ore pe DC si ce gaseste!

Naste Larisel!!!

HAI LARISEL!!!!!

NASTE PRIN CEZARIANA, NU? SA DEA DOMNUL SA FIE TOTUL OK SI SA AIBA DOUA BEBELINE SANATOASE!!!

ACUM IMI DAU SEAMA, CRED CA A NASCUT DEJA, NU? FELICITARI LARISEL!!!

Ratusca 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

ratusca, da naste prin cezariana, dar sotul a zis ca nu stie cand intra in operatie. poate ne anunta cumva cand iese, ori ea, ori el. daca nu, il bombardez cu un sms mai dupaamiaza, ca si asa avea o voce....na, devine tati de 2 ori brusc. unii sunt terminati si la un singur copil, dar 2 si fete..

Cris, 33+cu Ema si Ana(2003)
poze
AMR 6 sapt.!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lillyka spune:

pt bea. eu nu prea il simt asa de tare, dar poate fi si din cauza lichidului putin si din cauza ca e mai micut decat trebuie, de intors cred ca s-a intors de pe la 33-34...
pt cristies...nu ma trece pe prima pagina, ca nici bagajul nu l-am facut...ma treci vineri eventual cand ma intorc de la ultimul control si va anunt ce si cum

am emotii mari de tot dar pe undeva imi doresc sa vad puiul si sa ma mai dezumflu un pic...
ia cineva aspenter dintre voi? ca mie mi-a dat zilnic de vreo 2 saptamani si au inceput rau de tot picioarele sa se umfle, si eu cred ca e de la aspenter ca am mai auzit pe cineva, dar dr nu crede si nici nu scrie pe prospect

37+ Luca Alexandru

poze

lucruri bebe

AMR maxim 1 saptamana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

mariucasara ...orikm a zis soacra mea k mi-l cumpara ea pe asta si batista bebelusului..akm sa vdm kt sunt de eficiente

Andreea 28+ -Alexandra Elena +Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

neatza fetele

LARISEL .... M-A LUAT IAR CU CALDURI...SA DEA DD SA FIE TOTUL OK CU TINE SI BEBELINELE. ASTEPTAM VESTI...OF DOAMNE...NASTE .."ORGANIZATA" NOASTRA...VA DATI SEAMA CE E ACASA LA EA...? FARMACIE....MMMMM

EU.. am dormit groaznic...dar ca si alexutza...azi e zi de curatenie si vine o tani. e o dulcica...dar am venit la birou, sa nu ma innebuneasca...despre bb.

cristies nu mi se intarea toata burta ci doar pe bucati.

a...ieri am primit pachet de la ai mei...mi-au trimis din astea..bio..lapte , branza , oua..chestii de tara....efectiv mi se par delicatesuri. rau am ajuns...aici as da oricat sa am din astea tot timpul.....dragutii au trimis pe autocar...tocmai de la suceava..

33+ LUCA

Mergi la inceput