Pufuleti2010 (69) - Bravo Larisel!!!
Raspunsuri - Pagina 9
alexutzzza spune:

stiti cum e aia cu beleaua care nu vine singura????
De ieri dupamasa am apa oprita la bucatarie 

si calda si rece si am spalat aseara vasele cu chiu cu vai la cada, am spalat alea mari tigaie farfurii etc, astea pahare cani etc am lasat am zis ca spal la chiuveta ca vine ea apa. Azi dupa ce v-am scris ma duc la baie sa fac un dus inainte sa vina femeia si....!!! NU E APA NICI LA BAIE!!!! 

de azi dimineata au oprit
ma duc jos sa vad daca au pus vreun anunt ceva sa stiu macar sa sun femeia sa nu mai vina ca ce sa spele fara apa? Si cand sa merg jos cand deschid usa la lift ies niste balarii metalice din scheletu usii si se blocheaza liftu , adica nu se mai inchidea usa a treb sa merg pe scari 3 etaje jos si sus 

jos portaru pai nu ati vazut domnisoara e pus anuntu de ieri ia uitati e mare acolo! Zic nu nu am vazut ca nu am iesit din casa. nici sotul? ee pisici sotul...nu pricepe romana 
numa la apt de 3 camere (ca al meu) e oprita coloana la bucatarie ptr ca refuleaza nu stu unde nu s stie pe ce perioada e oprita coloana pana la remediere cica. Si in tot blocu e oprit la baie azi pan la 18 ca fac nu stu ce pe reteaua de termoficare Deci eu cu apt de 3 camere sunt norocoasa care nu are nici un fel de apa 

. Si ca sa fie totul complet stomacu meu de la atatea lapte si fructe si pastile...a iesit de 2 ori afara in dimineata asta 

am hemoroidul neprietenos si nu am cu ce sa il spal si doare 

nu mai vreau!!!! Femeia evident ca am sunat-o si nu vine. Ma suna sa vada daca gaseste timp in alta zi (ea in fiecare zi merge undeva la curatenie) daca nu gaseste nici o zi vnie abia peste 2 sapt si na inainte nu era probl mai faceam io curat acu de cand cu gravi sotu mi-a interzis sa stau aproape de "emanatii" de la Domestos si alte produse de curatat ca cik nu sunt bune ptr bebe mai ales nu erau bune in prima faza a sarcinii si na ma bazez din ce in ce mai mult pe femeie ca face ea....ma si simt ca naiba ca stau acasa toata ziua si ieri am dormit in prima parte a zilei si cand m-am trezit si am vrut sa pun la spalat s-a oprit apa la bucatarie. Azi iar nu e apa...cosu meu de rufe da pe afara si mi-e rusine de sotz mi se pare ca stau acasa si nu fac nimic...casa da pe afara de murdarie si io stau cu fundu in pat nu stiu am acu o stare aiurea poate 

32+
Yannis
cris.dogarel spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui nicolcris22
Am fost si in dragon si am vazut doar intr-un singur loc, in dragonul cu lift pe mijloc, la etaj ...erau multe de la baby care sau good baby....chiar erau frumoase...majoritatea doar 2 in 1...adica sport si landou dar cam greoaie....si ajungeau la 750 cele 2 in 1...si ne gandeam ca decat sa luam dastea no name mai bine unul de la chicco de ex. Si noua ni s-a parut mult 12 mil....si dasta nici nu am luat atunci...apoi cand am vazut ca iar s-a scumpit...parca merita avand in vedere ca e calitate....dasta nu stiu ce sa fac!!!Oricum vineri merg sa iua hainute din dragon si ma mai uit odata la carucioare.Am vazut unul dragut la chicco la 460 simplu, fara landou sau scaun auto ...care se face sport...dar nu se lasa complet pe spate pt nou nascuti....sta la 30 grade inclinat si la ala ne gandeam ca e ff usor, se strange umbrela si eventual ii pun o paturica incat sa vina mai drept...dar nu stiu...o fi bine, nu o fi??? 33+ ANDREI ....ne mai gandim la al doilea prenume...AMR 7 saptamani!!! http://community.webshots.com/user/nicolcris22 |
da, e ok, oricum in scoica sta "adunat" rau. eu la ana am pus un scutec de finet impaturit si-n scaunul de masina, ca mi se parea ca o cocoseaza rau
. in plus, landoul chiar nu trebuie, avand in vedere ce durata mica de utilizare are (4-5 luni, maxim). eventual poti lua un cosulet, cum zicea alexutzza ca face. 30 grade e nesemnificativ, mai ales ca la inceput e imbracat zdravan
Cris,
33+cu
Ema si
Ana(2003)poze
AMR 6 sapt.!!
al3csa spune:
alexutzzza eu zic sa vezi partea plina a paharului .. Poti sa DORMI ![]()
Incearca sa te linistesti ca faci rau lui bebe si implicit tine .. Avem nevoie de tine !! Trebuie sa fim toate sa falfaim majoretele nu?? 
30+
Yannis Andrei
Poze
cris_mario spune:
alexutzzza imi pare foarte rau......numai tampiti
...nu stiu ce sa zic...pe altcnv nu ai care sa vina sa-ti faca daca nu are tanti aia tmp dkt sapt viit?
Andreea
28+
-Alexandra Elena +Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
cris.dogarel spune:
alexutzza, ALO, ALO!!! ce-ai, esti meteo-sensibila si gravida? asa ceva nu se poate2 in 1... pai?
1 ce ocazie mai buna sa inviti sotul la masa in oras?
2 cat de murdar poate fi de la o gravi care sta in pat (da?), un tati mai mereu plecat? cand vine femeia, o sa faca, pana atunci, eu sunt sigura ca e doar pitic pe creieras.
3 parca ziceai ca are tati enshpe camasi, tu la fel. daca e groasa cu apa, duci cateva la curatatorie.
4 sa te simti vinovata ca ai grija de yannis si de voi toti, implicit?
5 shit happens. so, what??

Cris,
33+cu
Ema si
Ana(2003)
poze
AMR 6 sapt.!!
alexutzzza spune:
nicolcriss22 eu l-am luat pe asta de la www.chicco.ro/produse/nou-nascut-2/plimbare-7/carucior-sport-ct-0-2-cu-scaunel-auto-cosulet-astral-803.html" target="_blank">chicco si Ratusca a pus ochii p el, e usor, calitatea f buna e f solid, usor manevrabil material superb ptr interiorul carutului. Nu are landou dar se lasa 180 grade, ok mai e faza ca cik la inceput treb sa fie bb cu fata la tine in carut iar asta nu are maner reversibil da na am zis ca il pun lungit in carutz si cat l-oi scoate eu afara in primele luni (cand treb sa stea cu fata la tine?) si daca il scot nu fac maratoane de plimbare ma postez pe o banca sa ia copilu aer si at ma uit la el plus ca nici acasa nu te uiti mereu la bebe non stop in pat ....ma rog mie mi s-a parut ok
onitza
merci de melodie o stiam da am ascultat-o si na acum sunt pe youtube ascultand macar imi ridic moralu desi ma simt ca alienu www.youtube.com/watch?v=eim5jLlEPYI" target="_blank">asta mic ia uite stiai faza?
Ma bucur ca te-ai prins si tu de faza "cat mai trag?"

odihna placuta!![]()
emanuelle Merci de incurajari
simonette
bine ai revenit!
32+
Yannis
cris.dogarel spune:
aaa, si kkceala o fi si de la dracii astia+ gynipral. ai apa plata destula? poti chiar incerca un tratament special ptr "domnu'": fa ceai la filtru, de galbenele sau ce ai tu calmant pe acolo. nu ai fost niciodata la cort/ costinesti/Delta?![]()
![]()
Cris,
33+cu
Ema si
Ana(2003)
poze
AMR 6 sapt.!!
alexutzzza spune:
al3csa da asa zicea si sotu uite acum poti sa mergi sa dormi hai nani!
cris_mario nu nu am asta vine de 3 ani are chei am incredere in ea tot cum sa iau alta? ma omoara sotu
Oricum stie ca-s gravi si ne avem bine cu ea o sa incerce sa vina sapt asta sau cel tarziu viitoare.
cris.dogarel
de camasi am grija mereu cum pune la murdare spal calc instant ca mie una mi se pare frustrant(ptr mine) sa visez noaptea sa ma imbrac a doua zi cu nu stu ce si sa descopar a doua zi ca e murdar sau necalcat nu stu ceul stiu asta de cand avea mami grija de hainele mele si ca sotu sa nu treaca prin asta chiar daca are 30 de camasi am grija mereu sa nu ii lipseasca nici macar una. Numa la capitolu lenjerii de pat si prosoape sunt in urma da mai am multe altele curate si calcate da na astea sunt voluminoase si cand le vad munti in cosu cu rufe mi se pare ca ma napadeste mizeria
pitici deh! Si in oras nu mergem ca am cursuri de graca azi deci termin tarziu da na ai dreptate nu e dracu asa de negru ![]()
meteo sensibila mai degraba...si gravida!
32+
Yannis
alexutzzza spune:
oricum vad ca io am scos 

in loc sa scot

in curand o sa avem poze cu 2 printeseeee! va vine a crede?
32+
Yannis
alexia28 spune:
Buna fetele,

HAI LARISEL, NASTERE USOARA SI GEMENUTE SANATOASE SI MANCACIOASE!!!!!

Simonette bine ai revenit, AMR 1 sapt? ce putin
www.flickr.com/photos/10210052@N04//" target="_blank">Mamica de
Natalia Maria 20.02.2008 si
33w
prietene DC .