Pufuleti2010 (69) - Bravo Larisel!!!
Raspunsuri - Pagina 16
nicolcris22 spune:
FELICITARI LARISEL!!!
MULTA SANATATE BEBELUSELOR, SA TE BUCURI DE ELE!!!!
33+
ANDREI ....ne mai gandim la al doilea prenume...
AMR 7 saptamani!!!
http://community.webshots.com/user/nicolcris22
cris.dogarel spune:

BINE ATI VENIT PE LUME, KATYA NATALIA SI SOFIA ALENA!

Cris,
33+cu
Ema si
Ana(2003)
poze
AMR 6 sapt.!!
mcrissa spune:
Nik0le nu fac nimic, stau numai in pat.sotul spala, gateste, intinde rufe, a fost mama la noi sa ne gateasca.e greu sa stai in pat, dar am zis ca mai bine sa amortesc eu in pat decat sa se nasca bebe prematur si sa-l vad ca sufera.nu stiam asta ca fetitele sunt "gata" mai repede.chiar m-am mirat de ce ma intreaba dr-ul daca e baietel, nu intelegeam ce-l intereseaza pe el
ma gandesc ca m-a chemat la 35 de saptamani poate sa ma interneze, dar nu mi-a zis nimic de bagaj de spital.aflu eu luni dimineata cum sta treaba
si iti spun si tie daca imi mai da voie dupa 35 de saptamani sa iau gynipral.
34+
Invingatorul lui mama
Puisori
Fericiti cei ce plâng, caci aceia se vor mângâia
catalutza81 spune:
Larisel felicitari si sa te refaci rapid! Sa vii repede inapoi sa ne spui cum a fost!!!
Catalutza
30+
Irina
Nik0le spune:
alexutzzza, si mie mi-au oprit apa calda de azi de dimineata...
Si la bucatarie, si la baie...
Iti inteleg supararea, dar incearca sa nu te deprimi!
Are dreptate sotul, mergi la nani! N-are de ce sa-ti fie rusine de el, ca esti permanent ocupata sa-l cresti pe bebe al lui, nu? 
lillyka, ce putin mai ai, tinem pumnii sa fie bine! Sper sa te bucuri de weekendul asta, asa cum iti doresti!
bubu, asteptam pozele!
onitza, ma bucur ca iti dozezi eforturile!
Nico
de
Isabela si
30+ cu
Irina
unboticutz spune:
felicitari larisel! bun venit pe lume gemanutelor! sa fiti cu totii sanatosi si fericiti!
35+
Rares Mihai
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma...
Nik0le spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mcrissa Nik0le nu fac nimic, stau numai in pat.sotul spala, gateste, intinde rufe, a fost mama la noi sa ne gateasca.e greu sa stai in pat, dar am zis ca mai bine sa amortesc eu in pat decat sa se nasca bebe prematur si sa-l vad ca sufera.nu stiam asta ca fetitele sunt "gata" mai repede.chiar m-am mirat de ce ma intreaba dr-ul daca e baietel, nu intelegeam ce-l intereseaza pe el si iti spun si tie daca imi mai da voie dupa 35 de saptamani sa iau gynipral. 34+ Invingatorul lui mamaPuisori Fericiti cei ce plâng, caci aceia se vor mângâia |
N-ar fi rau sa ai bagajul pregatit, pentru orice eventualitate (eu vorbesc, care inca n-am pregatit nimic...
). Tin pumnii sa duci sarcina la termen! Sa ne tii la curent!

Nico
de
Isabela si
30+ cu
Irina
cris_mario spune:
bubu super pozele,mai ales la cununie ati fost niste frumosi amandoi

Andreea
28+
-Alexandra Elena +Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
gratiana77 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cris_mario gratiana stiu k s-a vbt despre ele,parca si larisel tot dintr-alea a luat,eu am zs de unul anti colici,cik ar fi special![]() mcrissa..ms de pont...vata tot dintr-aia am luat sie u de la sensiblu,iar tifon o sa caut maine knd vin de la dr la o farm help net Andreea 28+ -Alexandra Elena +Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze |
Da, alea de la dr. Brown's sunt anticolici. Nu am vazut la dr. B altfel de biberoane decat anticolici. Au inauntru un fel de ventil care nu lasa sa intre aerul in burtica.
32+
(Amaris-Stefania)poze
Nik0le spune:
Tanaion, si mie imi place cum suna Maria Teodora. Si Teodora Maria.
Cum te mai simti?
Nico
de
Isabela si
30+ cu
Irina