Salsa, merengue, cha-cha-cha,vals- pentru copii
Aveti experienta cu vreo scoala de dans din Bucuresti?
Fiica-mea s-a uitat la cateva episoade din Dansez pentru tine, si si-ar dori foarte mult sa danseze si ea la fel (are 6 ani). Poate aveti recomandari? De preferat o scoala in sectorul 2...
Raspunsuri
cristinamh spune:
noi suntem in sectorul 3, lucram cu Florin Baboi, la dance fever. ( http://www.youtube.com/watch?v=wlDNHzx-c5c ). nu e nici f scump, e si langa casa. aproape de intersectia bd. basarabia cu bd. chisinau.
pana acum e ok. mergem de 2 luni, si se misca binisor copiii.
Cristina
www.talentedenazdravani.ro" target="_blank">Talente... de Nazdravani - mai mult sau mai putin talentati, dar cu foarte multa vointa.
Īncercam sa īnvatam de mici ca este mai important sa participi la o competitie, decāt sa cāstigi.
Naz si Ani: Povesti din dulapul cu rechizite
Gabrielama spune:
Adina,
noi (5.8 ani) mergem la Magic Dance, care este in zona Dorobanti, Radu Beller. Cursurile sunt in weekend (de la 1 - 2.30), asa ca traficul este foarte lejer, poti ajunge usor din sectorul 2.
Daca vrei mai multe detalii, cu placere.
Gabi
There is no taste like the taste of being thin!
bulinuta27 spune:
aveti idee ptr copii de 3 ani jumate exista undeva cursuri de dans? ca m-a innebunit piticania...hai sa dansam hai sa dansam..am fost la o cununie si a dansat in continuu de la 8 juma la 1 juma si nu puteam sa il iau de acolo ![]()
bulinuta mamica de bulinel dragutel 
Poze noi
www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica
Poze
cristinamh spune:
la noi ii primeste, daca si copilul colaboreaza. adica sa-si faca exercitiile, sa nu deranjeze ora. fetita mea a mers impreuna cu prietena ei. a mea s-a conformat imediat, cealalta nu suporta sa-i spuna ei cineva ce sa faca... e inca destul de greu, rezista la antrenamentele de o ora, desi inainte de final o apuca cascatul, la cele de 1.5 ore e prea mult pt ea.
Cristina
www.talentedenazdravani.ro" target="_blank">Talente... de Nazdravani - mai mult sau mai putin talentati, dar cu foarte multa vointa.
Īncercam sa īnvatam de mici ca este mai important sa participi la o competitie, decāt sa cāstigi.
Naz si Ani: Povesti din dulapul cu rechizite
Ce sa agatam singurei in pomul de iarna
bulinuta27 spune:
multumesc frumos 
bulinuta mamica de bulinel dragutel 
Poze noi
www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica
Poze
Al_Ma spune:
De fapt care e varsta minima la care se pot incepe lectiile de dans? In mod oficial. Aveti idee?
Alina si
Mara (27 iunie 2007)
happiness spune:
La clubul de dans la care merge fetita mea sunt copii incepand cu 4 ani,dar vazandu-i la antrenamente/spectacole sunt de parere,ca si coregraful lor de altfel,ca spre 5 ani e mai indicat sa inceapa dansul ,pentru ca se pot adapta mai bine cerintelor de concentrare,disciplina...Fetita mea a inceput la 5 ani si cateva luni,si aceste ore de dans,cu un antrenor care stie sa fie si exigent,si apropiat de copii,au adus nenumarate beneficii in educatia copilului meu,de la sporirea atentiei,concentrarii si pana la socializare.Asa ca va recomand sa duceti copilasii la dans,daca vedeti ca au inclinatie,si sa nu renuntati la prima greutate(dansul eset greu,totusi),pentru ca orice sacrificiu va fi rasplatit insutit.
IonescuOana spune:
Eu recomand scoala "Feel the Rhythm" - datele de contact sunt pe google, primesc copilasi de la 3 ani - pretul este lejer (85 ron/luna pt 2 ore/sapt), fara mare stress sau pretentii, exact pt. ca un copilas sa invete pasii de baza ai unui dans.