Burtici cu iepurasi de Mar-Apr 2010 (60)
Raspunsuri - Pagina 19
castelanaC spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui freedelia Castelana, Camilecu si cine a mai vorbit despre dormitul copilului singur -- la fel ca Dayanara, raman masca atunci cand aud despre plansul copilului "cu motiv" sau despre "rezistenta mamei" la a-l lasa sa planga. Eu una sunt adepta unei teorii de parenting complet diferite, vreau sa fiu mereu acolo pentru copilul meu si sa ii fiu aproape cand face anumiti pasi IN RITMUL PROPRIU nu sa il imping eu de la spate -- sa faca la olita cand vreau eu, sa lase suza cand vreau eu, sa doarma singur cand vreau eu, sa manance la ore fixe, etc. Cele care sunteti la primul copil, va sfatuiesc sa cititi si despre teoriile de parenting care au copilul in centru, nu numai despre cele traditionale care dreseaza copilul sa fie cat mai putin trouble pt parinti. Sper sa nu fi suparat pe nimeni... 26+, John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006)POZE |
freedelia, de ce sa ma supar? dar ce tu te-ai suparat ca eu mi-am spus parerea?
nu spun ca nu citesc sau ca nu iau aminte si la alte metode, doar ca am si eu ideile mele despre cresterea si educatia copilului, care se mai schima sau slefuiesc cu timpul. De felul meu nu iau o chestie doar ca a zis-o cutare carte sau autor, ma uit si la rezultate in timp : societate,etc, apoi fac o medie din tot, culeg ce-mi sta bine si se adapteaza situatiei.
acum cat voi putea aplica... imi imaginez ca realitatea este pe undeva pe la mijloc.
deocamdata il astept sa se nasca sanatos si speram sa fie totul bine.
cat despre celalalte aspecte ale educatiei vazand si facand odata cu cresterea sa, a noastra ca parinti, important ca suntem pregatiti, la varsta noastra si la cat ne-am chinuit sa-l avem ar fi si culmea sa nu fie asa.
deci de asta e forumul, nu? ne dam si noi cu parerea, uneori poate nu ma exprim corect sau explicit, alteori cine mai stie este interpretarea diferita.
stiu ca nu exista situatii stas si fiinta umana nu e masina.
te pup si sanatate multa ca saraca de tine ai propleme cu copii.
castelana fericita
23+
babyangel spune:
Oana sunt cu lacrimi in ochi...
Nu pot si nu vreau sa-mi imaginez cum a fost , prin ce ai trecut...Dar eu cand citesc despre asemenea experiente, parca simt un mare regret in suflet ca nu pot sa exprim in cuvinte parintilor mei cat de mult ma bucur ca sunt sanatosi si ca sunt alaturi de mine mereu.
Anca

cu
Codrin (Martin sau Fabian) in 28 saptamani
si mami de
Lucas-Sebastian
http://community.webshots.com/user/babyanca
Lindal spune:
andra_s, briza_marii, bordeancavio, vad ca ati rezolvat problema arsurilor gastrice cu un sirop. Eu ieri, dupa ce mancasem f.bine pe la ora 19, am mai bagat si vreo 4 clatite calde pe la 23:30, iar noaptea nu mai puteam sta pe nici o parte de balonare si intepaturi in burta, iar dupa ce am luat si o inghititura de apa simteam ca-mi vin clatitele inapoi. In fine, atunci mi-a venit ideea si am vrut sa v-o spun ca daca nu suportati pastila de Rennie (sau altele care mai sunt), nu se poate lua sfaramata (pulbere) cu putina apa sau chiar gata dizolvata in apa sau inghitita direct? Eu am luat Rennie acum vreo 10 ani, dar mi-am amintit acum cu problema mea si cu discutiile voastre. In fine, daca exista sirop si merge, nu mai e nevoie de ideile mele nocturne.![]()
| citat din mesajul lui honeybaby Bubeluna avea la 22sapt si 2 zile 418g. linda mie imi place Matei. |
Am uitat sa va zic ca bebe al meu avea la 21 sapt si 4 zile 462g, desi masuratorile astea sunt estimative, dupa dimensiuni, ca doar nu are cum sa-l cantareasca.
Numele cred ca ramane Matei, mai ales ca am aflat si semnificatia: Dar de la Dumnezeu!
Iar acest copil chiar este un dar! (Ne-am dorit f.mult un copil si dupa multe dezamagiri in fiecare luna, abia dupa un an jumate-doi si tratament am putut ramane insarcinata.)| Citat: |
| citat din mesajul lui asteropipan LINDAL bravo,foarte frumoase numele alese pt cel mic |
Nu sunt si nu am fost suparata ca este baietel, eram suparata ca o "pierdusem" pe Eliza (pe fondul starii de shoc si a sensibilitatii din sarcina), insa ma bucur ca a trecut relativ repede starea respectiva si ca nu am pierdut de fapt nimic, ci doar o iluzie. Sunt foarte incantata acum si de baietel, mai ales ca totul decurge bine si e sanatos. Abia asteptam sa-i vedem mutrita.

Dayanara si Ioanact, foarte faine pozele.
Castelana, era un banc cu "mama e doar una!"
Lui Bula la scoala i sa dat sa faca o compunere cu titlul "mama e doar una!" la care el povesteste cum a venit flamand de la scoala, iar maica-sa l-a trimis in bucatarie sa manance chiftele, si gasind doar una a strigat: "mama, e doar una!"
Scuze daca nu l-am povestit cum trebuie.
Oanaiacovita

22+ cu
Matei/MatiasPictura pe sticla
Poze
castelanaC spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui babyangel
castelana, oare am devenit si eu asa "inteleapta" pentru ca am facut 30 de ani anu asta?? Oricum ..faza cu capra a fost memorabila ![]() Anca ![]() cu Codrin (Martin sau Fabian) in 28 saptamanisi mami de Lucas-Sebastianhttp://community.webshots.com/user/babyanca |
te pup
castelana fericita
23+
castelanaC spune:
| citat din mesajul lui Lindal Castelana, era un banc cu "mama e doar una!" Lui Bula la scoala i sa dat sa faca o compunere cu titlul "mama e doar una!" la care el povesteste cum a venit flamand de la scoala, iar maica-sa l-a trimis in bucatarie sa manance chiftele, si gasind doar una a strigat: "mama, e doar una!" Scuze daca nu l-am povestit cum trebuie. Oanaiacovita ![]() 22+ cu Matei/MatiasPictura pe sticla Poze |
daaaaaaaaaaaaaaaa, stii ca dupa ce am scris si am trimis am ras la calc cu lacrimi ca mi l-am amintit...asa e
merci ca l-ai zis la fete.
te pup
castelana fericita
23+
dayanara spune:
aoleo linda ce tare bancul, eu nu.l stiam :)))))))
matei e frumos!
ca vorbeam despre mame....iar mi.a venit in gand cum va reactiona cand ii voi spune de bb2:)
roxana
24
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
castelanaC spune:
| citat din mesajul lui dayanara aoleo linda ce tare bancul, eu nu.l stiam :))))))) matei e frumos! ca vorbeam despre mame....iar mi.a venit in gand cum va reactiona cand ii voi spune de bb2:) roxana 24 silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)POZE |
dayanara tu esti de pomina... fata draga da-i mamei tale vestea de craciun, cadou!
Cum sa reactioneze, se va bucura ca doar esti fetita ei care, care face o fetita.
In fine, fiecare face cum crede ca e mai bine.
te pup si ai grija la salamul ala

castelana fericita
23+
dayanara spune:
| citat din mesajul lui babyangel Oana sunt cu lacrimi in ochi... Nu pot si nu vreau sa-mi imaginez cum a fost , prin ce ai trecut...Dar eu cand citesc despre asemenea experiente, parca simt un mare regret in suflet ca nu pot sa exprim in cuvinte parintilor mei cat de mult ma bucur ca sunt sanatosi si ca sunt alaturi de mine mereu.Anca ![]() cu Codrin (Martin sau Fabian) in 28 saptamanisi mami de Lucas-Sebastianhttp://community.webshots.com/user/babyanca |
anca asa simt si eu! asa regret ca nu le spun tot ce simt pt ei si cat de recunoscatoare le sunt....totusi eu am impresia ca ei stiu :)
eu as vrea sa fiu pe jumatate de buna ca mama, macar...dar nu reusesc
castelana ! tu vrei sa.mi furi salamul :)))
roxana
24
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)POZE
castelanaC spune:
| citat din mesajul lui dayanara castelana ! tu vrei sa.mi furi salamul :))) roxana 24 silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)POZE |
nuuuuuuuu, nu sa-l fur vreau sa pap si eu o bucatica atat
si stii cum e acum ca tot citesti ca nu poti manca acum iti vin dorintele, ca nu-s pofticioasa si nici cu carnita nu prea trageam... dao salamul e salam, si salsicionul...

castelana fericita
23+
dayanara spune:
rmkcristina bine ai venit la odisee! de ieri ma chinui sa.ti scriu 
miria tu ce mai faci ?
roxana
24
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE