Burtici cu iepurasi de Mar-Apr 2010 (60)
Raspunsuri - Pagina 20
honeybaby spune:
Am stat pana acum afara sa sterg geamurile si sa le decorez cu luminite si spray de zapada.
Brrr ce frig imi e!!!
Linda greutatea e in functie de masuratori asa e. Defapt femurul e cel scurt. La 14 sapt aveam capul mic, acum il are normal. La 16 sapt avea capul prea mare. Acum femurul e mic..... Sper ca asta sa fie ritmul ei de dezvoltare si sa nu apara vreo problema.
Anca daca vrea sa se joace cu gandaci, broaste si alte mununi nu o s-o opresc. Dar nu o sa iaba un stil vestimentar baietos: numai pantaloni inchisi si tricouri, dar nici numai rochite roz. Vreau o fetita cu aranjata ca o fetita si nebuna ca un baietel. Nu ca matusa mea, care a tinut-o pe fi-sa pana la 10 ani numai cu parul scurt si imbracata in culori inchise ca se murdareste. Eu aveam parul lung si purtam fuste desi ma suiam in toti copacii.
Andira ma bucur ca ai venit cu vesti bune de la eco.
Oana povestea mamei tale seamana foarte mult cu cea a bunicului meu, care a murit tot de cancer ( om care nici macar nu racea!!!) tot cand eu am terminat liceul. Dar eu nu am avut taria ta. Am ''fugit'' de acasa si m-am ascuns in facultate ziua si servici noaptea. 
Cu toate ca bunicul a fost omul de care l-am iubit enorm, si nu tot gasi un motiv pt care sa merite cea a patit nu am plans odata dupa inmormantare. Stii de ce ?? Pt ca nu este ce si-ar fi dorit el pt mine. Mereu mi-a facut toate poftele si m-a ajutat cum a putut sa am cei mai bun si sa fiu fericita.
Cred ca ii este mai bine acolo unde este decat aici, altfel nu pot sa-mi explic de ce cine a ales sa-l ia, la luat asa repede si pe neasteptat.
Acum sper ca bebeluna sa mosteneasca ochii albastrii ca marea ai bunicului meu (nasul si barbia deja cred ca le are) dragostea lui pt viata si puterea de a fi mereu invingatoare.
M-am intis la povestit si nu mai stiu ce vroiam sa spun si cui..
Revin..
Denisa,
23 + cu bebe roz
Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! 
POZE
oanaiacovita spune:
Roxana, m-am uitat la pozele tale pe picasa. Esti o scumpa.
Am vazut ca pe Ivan dormin in patut normal, de 1 persoana, sau mi s-a parut? Apropo, fetele la bebe2/3 de la ce varsa se poate muta copilul in patut normal?
Oana
29+
Eric Nicholas
AMR 10+
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!
Bebe mic 
Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!
GabyHila spune:
Na asta DA zi de forum! sa plang sa imi rup chimesa de povestile cu mamici 
Oana imbratisari multe si pupici multi castelana la fel!
Dayanara la fel si pt tine! mi-as dori sa fiu langa maicata cand ii spui de bebe2!
Si apoi ras cu lacrimi cand citesc de salamurile alea..... sunteti mortale!!!
Eu sunt la servici azi:) nu stiu de ce dar sunt pe aici:)
Ma mai invart putin si ma car inapoi acasa!:)
Pupici si pe mai tarziu,. Gaby
Fetita mamei de 27 saptamani
Ioanact spune:
Buna!
Denisa, bianka1
.
Roxana da era frig afara ,era in luna Februarie.
babyangel multumim pt
!
Noi, azi ne-am terzit la 9:45 si inca mai dormeam dar a venit cineva sa masoare usa de la baie + geamul de la bucatarie, iar geamul de la baie, am inteles ca e deja facut ..toate din termopan.
Merci si pt urare!
ioanaa28 parerea mea este ca pana vei naste sa-l lasi singur in camera sa doarma (chiar daca te mai striga, te duci..si cu tot timpul se va obisnui si nu te va striga)..iar cand va veni bebe, vei sta cu bebe in alta camera decat cea a lui Alex. Mult succes, sa reusiti!
Nu ma stresez deloc (doar pur si simplu v-am intrebat..am vrut sa aud si alte pareri)..cand va fi ea pregatita sa renunte la suzi, at va renunta, valabil si pt pampers. Si ea doar la somn o cere si cat adoarme, dupa aceia o da jos..dar peste noapte/zi se m foieste si sesizeaza ca nu m are suzi si si- cauta in patut pana o agseste si iar adoarme..pe mine chiar nu ma deranjeaza deloc..daca nu-i afecteaza dintii/negul' sa o tina cat vrea ea.
Dimineata cand ma duc la ea sa-i duc laptele, o mai gasesc cu suzi in gura (sau ziua cand era m mica), si ii zic: " nu e buna suzi" atunci o scoate din gura si mi-o da..deci ceva ceva pricepe ea.
Azi dimineata dupa ce si-a baut lapticul, a dat-o jos din patut si isi gasise suzeta in canapea (mi-o da ca sa poata bea laptele) si nu si-a bagat-o in gura cum facea altadata ci a pus-o in patut, cand va reveni sa doarma acolo o gaseste.[:)
andra_s
da, cand va veni si Iustina, si va vor alerga amadoua, at sa vezi, slabesc automat.![]()
freedelia off..imi pare rau ca nu sunteti bine
, in plus ai mai primit si vestea socrului
. Multa sanatate va doresc!
castelanaC cum?
sa doarma singur bebelusul (de cand il aduci de la spital) in camera separata?
camilecu
asa este! Sunt intru tot de-acord cu tine..zici de la 4 luni..e f bine.. Ioana de la 8 luni doarme singura, dar patutul in camera noastra, dar se intampla sa doarma si singura (ina cea camera) si noi sa adormim la tv, iar de 1 sapt are camera ei.
Oana
.
andira asa este! A fost si la mine zile cand dormeam cu Ioana in primele luni (1-2 luni) in pat. Dar asta nu inseamna ca nu am incercat sa o mai pun in patut..ea dormea si in patut, dar mi era uneori greu sa ma ridic la ea sa o i-au din patut, sa o alaptez..etc.
ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare
Cum creste bebe Justina
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
21+
- Justina
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!
oanaiacovita spune:
Denisa, putere gasesti nici nu stii de unde. Eu pana sa se opereze mama prima data nu suportam sa vad sange, si eu am fost cea care i-a ingrijit operatia si i-a pus perfuzii(pe branula), dar acasa. Daca imi zicea cineva ca pot eu sa fac asta, il luam la bataie.
Ma apuc de capitol nou, sa lasam tristetile aici.
Oana
29+
Eric Nicholas
AMR 10+
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!
Bebe mic 
Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!
asteropipan spune:
fetelor m-ati facut si pe mine sa am lacrimi in ochii. CASTELANA ai scris asa de frumos despre mama ta ,incat m-ai emotionat de tot.la fel si OANAIACOVITA, saracuta prin ce a trecut.si aveti mare dreptate ar trebui sa avem intelepciunea sa ne intelegem parintii si sa apreciem toate eforturile si sacrifiicile depuse de ei in cresterea noastra.si de cate ori avem ocazia sa le impartasim sentimentele si iubirea noastra pt ei,acum cat ii avem alaturi.
si eu am cateodata divergente cu mama mea ,iar cand sunt aici si nu o am alaturi ,regret atat de mult.OANAIACOVITA, imi pare bine ca ti-a dat Dumnezeu puterea sa treci peste tragedia asta,dar si foarte rau ca ti s-a intamplat asta.cam atat nu vreau sa te intristezi mai mult.de la atatia km departare nu pot decat sa iti trimit un milion de pupici virtuali

26+
http://www.flickr.com/photos/asteropipan/?saved=1