Burtici cu iepurasi de Mar-Apr 2010 (60)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Castelana, stai linistita ca mie imi pare bine cand citesc povesti de mame extraordinare. Si sa imi aduc aminte de mami meu,desi doare, o fac cu placere. Pentru ca pentru mine era un OM mare, pentru mine fara asemenare in lume. Si ma bucur enorm cand vad ca mai sunt mame asa, si si mai tare ma bucur cand vad fete ca tine care le au drept exemplu.

Oana 28+ Eric Nicholas
AMR 11+
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!

Bebe mic

Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

Citat:
citat din mesajul lui andira

Am mai spus eu pe aici - in prima noapte acasa m-a tinut treaza pana la 5 dimineata pentru ca eu vroiam sa o culc in patut ca pe Irina, iar ea vroia sa stea lipita de mine.
Daca ai o astfel de situatie, ce faci, incerci sa educi un copil de doar 3 zile ca e mai bine sa doarma in patut? Eu am zis ca n-are sens, si am dormit cu fruntea ei lipita de obrazul meu pana cand a facut un an, si am reusit sa o mut in patut.
Sunt situatii si situatii, ne adaptam la ele

asa e ne adaptam, eu am zis de la inceput, vb teoretic si scuzata-mi fie intentia. Sper doar sa reusesc sa fac asa cum mi-am propus de cand ne intoarcem de la spital. Am si scris asa sa nu uit
Acum nu e ca ma dau spartana, e propria mea parere.
scuze

castelana fericita 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bianka1 spune:

Oana m-a impresionat pana la lacrimi povestea ta. Sunt sigura ca mami tau de acolo de sus e tare mandra de fetita ei

Bianca 26+ mamica de iepuras Eric Andrei
http://moscraciun.eva.ro/cadouri-pentru-bianka1.html, multumim pentru voturi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

Freedelia, sanatate voua si socrului..parca santeti bantuiti de boli, nu alta!Cum spuneam si ieri..usor nu e cu 2 copii...si al treilea pe drum.

Ioana28 parerea mea e ca ar fi bine sa analizati posibilitatile (ca spatiu) si sa iei o decizie impreuna cu sotu, unde va fi locul lui bebe. Dupa ce ati luat voi adultii decizia, Alex va trebui pregatit "psihic" de ce va urma..si nicidecum intrebat, pentru ca nici un baietel nu e "pregatit" sa renunte o perioada la mama lui, in favoarea fratiorului..iar daca il intrebi , trebuie sa ii respecti si sa ii accepti raspunsul..
Asa ca , asa cum zicea si Dayanara, mi se pare mai usor ca bebe mic sa aiba o camera a lui unde sa ai si tu posibilitatea de a dormi, iar ca Alex sa fie protejat, il poti lasa sa mai doarma cu tatal lui, explicandu-i ca bebe are mare nevoie de mami, si ca la fel a fost si el.
Psihologii spun ca e cel mai bun moment de a te uita cu el la poze de cand era bebe, de a-i povesti cum era el, etc.

Anca

cu Codrin (Martin sau Fabian) in 28 saptamani
si mami de Lucas-Sebastian
http://community.webshots.com/user/babyanca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freedelia spune:

Castelana, Camilecu si cine a mai vorbit despre dormitul copilului singur -- la fel ca Dayanara, raman masca atunci cand aud despre plansul copilului "cu motiv" sau despre "rezistenta mamei" la a-l lasa sa planga. Eu una sunt adepta unei teorii de parenting complet diferite, vreau sa fiu mereu acolo pentru copilul meu si sa ii fiu aproape cand face anumiti pasi IN RITMUL PROPRIU nu sa il imping eu de la spate -- sa faca la olita cand vreau eu, sa lase suza cand vreau eu, sa doarma singur cand vreau eu, sa manance la ore fixe, etc.

Cele care sunteti la primul copil, va sfatuiesc sa cititi si despre teoriile de parenting care au copilul in centru, nu numai despre cele traditionale care dreseaza copilul sa fie cat mai putin trouble pt parinti.

Sper sa nu fi suparat pe nimeni...

26+, John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rmkristine spune:

oana m-ai impresionat, desi si eu am o poveste asemanatoare, numai ca eu n-am pierdut-o pe mama mea. Incerc sa-i fiu sprijin in continuare (psihic, evident) si sa-i alung orice gand negru, ganduri pe care le are din ce in ce mai des. Din fericire, facem parte din categoria celor cu relatii foarte apropiate intre mama si fiica, lucru pe care mi-l doresc din suflet pt mine si fiica mea!

22 + + Bianca Maria (15.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

Citat:
citat din mesajul lui oanaiacovita

Castelana, stai linistita ca mie imi pare bine cand citesc povesti de mame extraordinare. Si sa imi aduc aminte de mami meu,desi doare, o fac cu placere. Pentru ca pentru mine era un OM mare, pentru mine fara asemenare in lume. Si ma bucur enorm cand vad ca mai sunt mame asa, si si mai tare ma bucur cand vad fete ca tine care le au drept exemplu.

Oana 28+ Eric Nicholas
AMR 11+

Bebe mic

te pup si sa ai grija de tine.
scuze daca te-am rascolit

castelana fericita 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Fetele, imi cer scuze ca m-am racorit aici.

Am schimbat de azi semnatura, sa mai prind putere. Incepe numaratoare inversa.

Oana 29+ Eric Nicholas
AMR 10+

Bebe mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

Citat:
citat din mesajul lui castelanaC

Citat:
citat din mesajul lui babyangel

Oricum cea mai buna prietena, confidenta, sfatuitoare de a mea a fost si este mama, am realizat-o dupa ce aveam 30 de ani... dar stii cum e.. tot capra am ramas.

te pup

mama e doar una!
castelana fericita 23+

castelana, oare am devenit si eu asa "inteleapta" pentru ca am facut 30 de ani anu asta??

Oricum ..faza cu capra a fost memorabila

Anca

cu Codrin (Martin sau Fabian) in 28 saptamani
si mami de Lucas-Sebastian
http://community.webshots.com/user/babyanca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns child spune:

Dragelor, forumul asta e mai ceva ca o terapie de grup, zau asa. M-ati impresionat cu ceea ce ati scris despre parintii vostri si imi dau seama ce dura sunt de multe ori cu mama mea, care m-a crescut singura. Trebuie sa-i multumesc pentru ceea ce sunt pentru ca, intr-adevar sunt OM datorita ei.
Fetelor, va multumesc!

27+

Mergi la inceput