Burtici cu iepurasi de Mar-Apr 2010 (60)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

andira ceai de foi ceapa, rupi foile de pe ceapa si le fierbi 10 minute , strecori si bei :))) pe bune ca trece

faza cu gripa si recomandarea de avort , mi.a stat mintea in loc...dar pe urma mi.a parut rau, ca mi.am promis sa nu ma mir de nimic

roxana 24 silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

Citat:
citat din mesajul lui babyangel

Castelana, am citit mesajul tau frumos despre parinti mame si dificultati
Intr-adevar "meseria" de parinte este foarte grea, si pe masura ce copiii cresc mi se pare tot mai greu sa-ti construiesti o relatie de prietenie si respect reciproc..
Ideea e ca eu fac parte din cele care se certau cu mamele non stop..Dar asta a fost PANA sa am eu copilul meu, si sa vad cat e de dificil sa construiesti o relatie armonioasa...Plus ca viata trece foarte repede din momentul in care apar copilasii si merita sa o umplem doar cu momente fericite!

Anca

cu Codrin (Martin sau Fabian) in 28 saptamani
si mami de Lucas-Sebastian
http://community.webshots.com/user/babyanca

Mda... nu vreau sa fac eu pe lupul moralist... intotdeauna am fost de parerea ca chiar daca nu mi-a convenit ce mi-au zis ai mei sau tonul, ei sunt fiintele care-mi vor binele.
Uneori poate exagereaza, poate ca intra prea mult, dar sunt convinsa ca si ei parintii pot fi "educati" le pot fi explicate una alta.
Nu e simplu sa fii parinte, nici ieri n-a fost usor nici azi, sunt doar timpurile diverse.
mama cand ma vedea mai "capra" mi-a zis mereu: numai mama sa nu fii sa intelegi ce este in sufletul ei...
am inteles ca nu ma pot supara pe ea cum nici ea nu se poate supara pe mine. ideea ca ca noi cunoscundu-ne atat de bine ne permitem sa zicem si lucruri fara perdea si... poate nu am ales bine momentul si asta normal ca doare.
Tu zici bine ca e greu sa construiesti o relatie armonioasa, dar apoi sa o si mentii.
Eu voi fi mereu fetita mamaei mele si ea va fi mereu mama maea perfecta.
Chiar daca iti jur nu este telefon sa nu ma aprind un pic, dar asa sunt eu ca si ea din zodii de foc si ne zicem mereu ca avem noroc pentru ca ne cunoastem. Cand am mai avut discutii (niciodata grele sa nu vb dupa) stii cat am fost de suparata? doamne ... nu-mi trebuia nimic, am invatat de la ea ca trebuie uneori sa las si mandra la o parte si trebuie uneori sa fac primul pas.
Acum... o sa fiu si eu mama, cine stie cum voi fi pentru puiul meu?
Oricum cea mai buna prietena, confidenta, sfatuitoare de a mea a fost si este mama, am realizat-o dupa ce aveam 30 de ani...
cand i s-a intamplat sa-l piarda pe mezinul ei... mi-am jurat ca o sa fac tot sa nu o supar, dar stii cum e.. tot capra am ramas.

te pup

mama e doar una!

castelana fericita 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Dayanara - si la noi la fel e, nu prea conteaza pentru fete unde dorm, la ele sau la noi, important e sa fie cu mine.

Freedelia - multa sanatate!
Asta e intr-adevar o veste proasta, dar sper sa fie bine.

Honey - si eu am aceeasi preferinta pentru mancarea calda spre fierbinte. Ceaiul incep sa il beau direct dupa ce a fiert apa, iar clatitele cele mai bune mi se pare dupa ce abia le-am scos din tigaie.
Pana si salata de boeuf o bagam nitel la microunde, sa o aduc la o temperatura normala, nu suport sa o mananc direct din frigider

Mergi la inceput

castelana ai dreptate in relatiile cu parintii, eu incerc sa ma port din ce in ce mai bine cu ei, si.mi pare rau pt fiecare cearta si cuvant urat pe care l.am spus

cat despre "daca plange cu motiv" crede.ma ca asta nu o inteleg, cum un bebelus poate sa planga doar asa ca sa te oftice pe tine...
deocamdata prefer sa las unul de 40 de ani singur in camera , decat unul de 2-3 ani :)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Vio, ce mult dureaza la voi o urocultura. EU am dus luni proba, si ieri a fost gata. Poate nu e infectie, eu zic sa nu te nelinistesti inca. Cel mai bine mergi la dr cand simti ca ceva nu e cum trebuie, chiar daca e alarma falsa. Si eu am intarituri de burtica de pe la 17 sapt, dar uite ca pana acum dra mea nu s-a speriat. Cel mai bine ne linisteste un medic.

Denisa superbe hainutele. De unde ai luat salopetica bleu cu dungi tip maieu care se prinde sus? Din alea caut si eu dar sa nu fie set ca sunt prea scumpe in set si nu se merita la cate bodyuri am.

Oanka cred ca sunt contractii BH. Nu cred sa fie probleme. Azi e ultima zi de scoala, asa-i? CUm a reactionat copilul la cadoul de la tine?

Delia si eu incerc sa beau lichide, dar nu imi iese nicicum.

Alina tu esti o mamicuta draguta oricum ai fi, ca se citeste fericirea pe chipul tau.

Castelana am si eu o rugaminte la tine. Scrie-i mamei tale toate gandurile frumoase pe care ni le-ai impartasit despre ea. Eu nu am apucat niciodata sa am destule cuvinte sa ii spun cat de mult am iubit-o si regret. Ea stia, dar mi-ar fi placut sa i le scriu.
O sa zic si eu o povestioara despre noi doar sa ma racoresc, nu e nevoie sa cititi. Eu am aflat de boala mamei(cancer) in clasa a 12a si am aflat de la o "buna" prietena, care de fapt a avut satisfactie sa imi zica asta. Tata nu ar fi vrut sa aflu, tocmai sa nu pic la Bac si sa pot invata. Si stateam inchisa in camera sub pretextul ca invat si plangeam cu orele si nu invatam nimic. La scoala ma ascundeam in baie si iar plangeam. Eram neom si nu ma puteam aduna deloc sa invat. In februarie a repetat analizele si se parea ca era pe drumul cel bun, abia atunci am reinviat si eu si tata si toata familia. Ca si mama ma ferise si cand a aflat ca eu stiam de la inceput, nu i-a venit sa creada cata putere am avut sa ascund durerea. Si atunci am inceput sa invat si am reusit in cateva luni sa invat ce altii invatau deja de ceva timp si am luat bac-ul cu nota f mare(9,56) ca tata a inceput sa planga pt prima data cand a vazut nota. Am plecat la munte dupa bac si atunci boala a recidivat, si mai puternic de data asta. Am plecat la Bucuresti sa fac meditatii pentru admitere si mama a venit la mine sa stea cu mine pana la examen si atunci a inceput sa ii cada parul iar socul a fost mult prea mare pentru mine si nu am mai putut invata nimic. Si asa am intrat la Litere pe locurile cu taxa. Mama pentru prima data in viata ei mi-a reprosat acest lucru, nestiind care a fost cauza esecului meu. Dupa primul an, in care am tras cat am putut, nu numai ca am scapat de taxa dar am luat bursa si atunci mama si-a cerut scuze ca nu m-a inteles. Off cat de dor imi e de ea si de sfaturile ei.
Ma scuzati va rog, revin mai tarziu.

Oana 28+ Eric Nicholas
AMR 11+
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!

Bebe mic

Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Dayanara - multumesc frumos, cred ca o sa incerc. E sigur in sarcina?

Camilecu - eu stiu ce zici, in teorie suna foarte bine, dar in practica nu se poate aplica tuturor copiilor.
Nati a simtit cred din plin stresul meu din sarcina cu ea, a fost cu aproape 1 kg mai mica decat Irina, si de cand s-a nascut e topita dupa mine (valabila si reciproca, binenteles).

Am mai spus eu pe aici - in prima noapte acasa m-a tinut treaza pana la 5 dimineata pentru ca eu vroiam sa o culc in patut ca pe Irina, iar ea vroia sa stea lipita de mine.
Daca ai o astfel de situatie, ce faci, incerci sa educi un copil de doar 3 zile ca e mai bine sa doarma in patut? Eu am zis ca n-are sens, si am dormit cu fruntea ei lipita de obrazul meu pana cand a facut un an, si am reusit sa o mut in patut.
Sunt situatii si situatii, ne adaptam la ele

Mergi la inceput

andira, eu am baut anul trecut , deci nu eram gravida, si acum cateva saptamani asta am intrebat si eu fetele daca e sigur in sarcina si au spus ca practic nu are ce sa faca rau, kossir la fel stie , ea le are cu ceaiurile de tuse:)
dar daca ai incredere, incearca poate te va calma, si cum se face si repede, nu e nimic complicat, tocmai bine

ai dreptate cu dormitul, sunt situatii si situatii

oana imi pare tare rau, cred ca te.ai descarcat povestind si acum plangand

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bianka1 spune:

Corimami de ce poti lua concediu prenatal tocmai din 18 ianuarie? Mie doctorul mi-a zis ca pot intra in prenatal incepand cu 21 decembrie( eu am DNP pe 13 martie,iar tu pe 15 martie).

Bianca 26+ mamica de iepuras Eric Andrei
http://moscraciun.eva.ro/cadouri-pentru-bianka1.html, multumim pentru voturi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

Citat:
citat din mesajul lui oanaiacovita

Castelana am si eu o rugaminte la tine. Scrie-i mamei tale toate gandurile frumoase pe care ni le-ai impartasit despre ea. Eu nu am apucat niciodata sa am destule cuvinte sa ii spun cat de mult am iubit-o si regret. Ea stia, dar mi-ar fi placut sa i le scriu.
O sa zic si eu o povestioara despre noi doar sa ma racoresc, nu e nevoie sa cititi. Eu am aflat de boala mamei(cancer) in clasa a 12a si am aflat de la o "buna" prietena, care de fapt a avut satisfactie sa imi zica asta. Tata nu ar fi vrut sa aflu, tocmai sa nu pic la Bac si sa pot invata. Si stateam inchisa in camera sub pretextul ca invat si plangeam cu orele si nu invatam nimic. La scoala ma ascundeam in baie si iar plangeam. Eram neom si nu ma puteam aduna deloc sa invat. In februarie a repetat analizele si se parea ca era pe drumul cel bun, abia atunci am reinviat si eu si tata si toata familia. Ca si mama ma ferise si cand a aflat ca eu stiam de la inceput, nu i-a venit sa creada cata putere am avut sa ascund durerea. Si atunci am inceput sa invat si am reusit in cateva luni sa invat ce altii invatau deja de ceva timp si am luat bac-ul cu nota f mare(9,56) ca tata a inceput sa planga pt prima data cand a vazut nota. Am plecat la munte dupa bac si atunci boala a recidivat, si mai puternic de data asta. Am plecat la Bucuresti sa fac meditatii pentru admitere si mama a venit la mine sa stea cu mine pana la examen si atunci a inceput sa ii cada parul iar socul a fost mult prea mare pentru mine si nu am mai putut invata nimic. Si asa am intrat la Litere pe locurile cu taxa. Mama pentru prima data in viata ei mi-a reprosat acest lucru, nestiind care a fost cauza esecului meu. Dupa primul an, in care am tras cat am putut, nu numai ca am scapat de taxa dar am luat bursa si atunci mama si-a cerut scuze ca nu m-a inteles. Off cat de dor imi e de ea si de sfaturile ei.
Ma scuzati va rog, revin mai tarziu.

Oana 28+ Eric Nicholas
AMR 11+
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!

Bebe mic

Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!

mmm
m-ai facut sa plang sa stii, of doamne cum e viata asta.
mama a trecut prin ceva incercari, inclusiv diagnosticata cu cancer ce 2 ori si stiu si te inteleg perfect... in clasa a 8-a nu am vazut-o deloc ea a stat numai la bucuresti, cand s-a intors deja luasem treapta 1, a fost cumplit si ce sa zic momentele acele momente, in conditiile in care aveam un fratior mic de care ne ecupam noi cu dus la cresa cu spus povesti cu dormit cu toate. momentele acelea s-au mai repetat de cateva ori si de fiecare data Dumnezeu ne-a ajutat.
Imi pare nespus de rau pentru mama ta, pentru tine, pentru situatie, pentru ca ma simt acum un pic vinovata...ca vb de mama mea te-am rascolit.
mama stie ca o iubesc si cred ca simte, ii mai scriu dar nu asa cum v-am scris voua dar am sa te ascult. de cand e fratele meu in ceruri am invatat ca celor pe care-i iubesti sa nu precupetesti sa le ararto sau sa le spui, timpul e nemilos cateodata.
te pup si scuza-ma pentru ca simt ca te-am rascolit, dar incerc sa le atrag atentia fetelor ca nu trebuie sa-ti judeci prea aspru parintii, mai ales acum cand devenim mame!
te pup

castelana fericita 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camilecu spune:

CoriMami sa stii ca eu sunt in concediu medical de la inceputul sarcinii aproape , cei drept dr. ginecolog mi-a dat toate concediile care trebuiesc vizate de medicul de familie , iar daca treci de 90 zile de o comisie , la care nu am ajuns pana acum.

21 + mami de Vlad
http://picasaweb.google.ro/camelia200977/UntitledAlbum#

Mergi la inceput