Burtici cu iepurasi de Mar-Apr 2010 (60)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bianka1 spune:

Andra, Ioana28 multumesc pentru vot

Bianca 26+ mamica de iepuras Eric Andrei
http://moscraciun.eva.ro/cadouri-pentru-bianka1.html, multumim pentru voturi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaa28 spune:

Roxana, multumesc...pana la urma asta o fi concluzia...ne adaptam din mers. E adevarat ca depinde ff mult si de bebe, cat doarme, cat plange..of,of. Cert e ca deocamdata as vrea sa-l protejez pa Alex cat mai mult
pupici voua

Ioana, 26+ , si Alexandru ,07.04.2006.

noi...
Alexandru
icoane pe lemn
BEBE...in burtica..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rmkristine spune:

ioana28, multumesc, sper sa se faca bine repede. Stiu ce e bebe 2, mi s-a spus la 13 sapt ca e baiat, dar asteptam "verdictul" astazi, desi nu asta e important cu toate ca sotul meu e foarte incantat, sanatos sa fie! Am emotii pt ca la 13 sapt ni s-a spus ca translucenta nucala este cam mare. Am facut dry test-ul si a iesit risc scazut, dar.... nelinistea a ramas.
La primul mesaj m-am grabit sa scriu fara semnatura, acum am pus-o.

22 + + Bianca Maria (15.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

ioana, da depinde de bebelus cat e mic, ca pe urma mi.e clar:)
si eu vreau sa.l protejez pe ivan cat mai mult, si asa a suferit destul in perioada asta, ca n.am mai iesit cu el ca inainte ...
eu am dormit cu cineva cat am fost mica tot timpul si cand m.am facut mare n.am stiut cum sa.i dau afara din camera sa am camera mea:)
si sotul la fel
si cu toate ca doarme cu mine ivan e foarte independent si destul de curajos, daca vrea ceva si suntem in pat , iese singur isi aprinde lumina si isi ia ce.i trebuie din alta camera :)
noi toti ne simtim perfect asa si de asta o sa repet experienta, decat sa ma ridic la 5 minute din pat sa linistesc copilul, sa ma scol dimineata mai obosita decat m.am culcat, mai bine asa si toata lumea e multumita si fericita

roxana 24 silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rmkristine spune:

si eu am aceeasi pb cu dormitul cu fata si ma intreb ce voi face cu bebe. O sa trimit sotul sa doarma el cu fata si eu cu bebe! Desi nu dorm, decat atipesc un pic cu ea si dupa aceea plec. Sotul daca sta cu ea, e primul care adoarme! dar asta e, alta cale nu vad, macar pana creste putin bebe ca sa-i pot culca pe amandoi in aceeasi camera.

22 + + Bianca Maria (15.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

Fetele grijulii..cate un pentru fiecare.

Honey, stii de ce am zis ca faci fetita baietoasa?? Pentru ca , daca nu ma inseala memoria, ne povesteai tu odata, cat erai de baietoasa de mica, plus gandacei si vietati..si ma gandeam ca de mica o faci sa semene cu mami!

Cat despre medicul meu- e de parere ca daca nu fac febra nu merita sa iau altceva decat vitamina C ca sa am o stare generala bunicica.
Dar daca ma voi simti mai rau..voi lua si un paracetamol , cum zicea Dayanara, ca stiu ca nu afecteaza cu numika, la fel cum nu afecteaza nici astea homeopate.

Ioanact am vazut si eu pozici, si iti doresc e sa devii la fel de supla in scurt timp dupa nastere, si a doua printesica sa fie cel putin la fel de dulcica, precum Ioana

Castelana, am citit mesajul tau frumos despre parinti mame si dificultati
Intr-adevar "meseria" de parinte este foarte grea, si pe masura ce copiii cresc mi se pare tot mai greu sa-ti construiesti o relatie de prietenie si respect reciproc..
Ideea e ca eu fac parte din cele care se certau cu mamele non stop..Dar asta a fost PANA sa am eu copilul meu, si sa vad cat e de dificil sa construiesti o relatie armonioasa...Plus ca viata trece foarte repede din momentul in care apar copilasii si merita sa o umplem doar cu momente fericite!

Anca

cu Codrin (Martin sau Fabian) in 28 saptamani
si mami de Lucas-Sebastian
http://community.webshots.com/user/babyanca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns child spune:

delia13 votat si azi, ai Costum Santa Lady Dress!
bianka votat, ai voucher de 150 lei la Sprider!
Legat de papica, pe mine m-a lovit dragostea de ciorba de vacuta, deci asta cred ca o sa mananc pana ma satur, plus ca ieri am facut snitele de pui, care ne plac tare mult!

27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camilecu spune:

Buna fetelor , imi trebuie toata dimineata sa citesc ce scrieti de cu seara .
V-am admirat hainutele pe care le-ai achizitionat , sunt super , felicitari .Eu inca nu am cumparat nimic , sunt putin cam superstitioasa.

21 + mami de Vlad
http://picasaweb.google.ro/camelia200977/UntitledAlbum#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camilecu spune:

Astazi avem serbare de Craciun la gradinita , am emotii pentru domnisoara mea. Dupa amiaza am sa pun poze de la serbare sa le admirati.

Va pup

21 + mami de Vlad
http://picasaweb.google.ro/camelia200977/UntitledAlbum#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

"Neata" si de la mine!

Azi nu prea am chef de palavrageala. Merg la 4 la dra sa vad ce antibiotic imi da si apoi merg pana in Carrefour/Miniblu sa vedem ce mai e pe lista aia de luat.

Merg sa incerc sa recuperez.

Oana 28+ Eric Nicholas
AMR 11+
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!

Bebe mic

Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!

Mergi la inceput