Burtici cu iepurasi de Mar-Apr 2010 (60)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

'Neata la toata lumea

Va invit si eu la o cafeluta cu lapte si scortisoara si niste biscuiti cu stafide.

Eu am avit o "pauza e somn" de la 4:30 la 5:45....m-a durut gatul foarte tare, si nasul infundat...Asta e ..a doua raceala pe sarcina
Si nu m-a lasat dr meu sa iau nici macar un fervex..Doar Cetebe 500 si tantum verde sau propolis C pt gat!

Dayanara, am vazut si eu site-ul cu hainitele alea simpatice: super cool!
Dar stiti ce am observat eu? Ca moda noua la haine nu ne mai lasa sa tinem bebelusi in brate, ci niste adulti in miniatura! Serios...acuma de la 0 luni gasesti modele de haine ca la oamenii mari!

Anca

cu Codrin (Martin sau Fabian) in 28 saptamani
si mami de Lucas-Sebastian
http://community.webshots.com/user/babyanca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

Citat:
citat din mesajul lui honeybaby

roxana eu mananc fierbinte de cand ma stiu. Nu cred ca face rau , inafara gatului nostru si limbii.
De aici hainutele luate azi
http://picasaweb.google.com/deni757/BebelunaMayaSophie#5413274606887781010

Andira ai venit de la eco??

Denisa, 23 + cu bebe roz Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

POZE

Honeybaby , foarte dragute hainitele...vad ca esti fana dungi..si mie imi plac dungile! Dar din cate vad , vrei sa ai o fetita mai baietoasa..uitandu-ma la culori si modele! O faci puternica de mica , nu?

Anca

cu Codrin (Martin sau Fabian) in 28 saptamani
si mami de Lucas-Sebastian
http://community.webshots.com/user/babyanca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Neata!!! Am venit si eu la cafea, desi nu mai beau , impart o ciocolata cu voi si gogosi .

Anca- macar Homeogene 9 pt gat si oscilococcinum a trebui sa-ti dea voie sa iei. Nu vad de ce sa te chinui.

Nu vreau s-o fac baietoasa dar daca imi place o hainuta o cumpar, indiferent de culoare. Decat sa iau 5 body roz la fel am preferat sa iau ceva diferit, iar alea in dungi atunci le bagase si aveam de unde sa aleg.

Denisa, 23 + cu bebe roz Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaa28 spune:

buna dimi burticute

De ceva vreme va spuneam ca nici eu nu dorm prea bine, asta si pentru ca ma doare gatul, dar, culmea numai noaptea. Mai mult decat durere e o iritatie..nu pot sa respir bine si sa inghit, asa ca dorm cu mierea si spray-ul de aloe langa mine.

Un lucru pe care vroiam sa-l discut cu voi de ceva vreme dar am tot amanat. Noi avem o problema in sensul ca, eu dorm cu Alex, in camera lui Ma gandeam ca daca va spun asta o sa ma certati, fiindca stiu ca nu e bine, iar cand era mic nici nu ma gandeam ca voi proceda asa. Doar de aceea i-am facut camera lui sa doarma singur acolo. Insa, dupa cateva reprize de raceala...m-am asezat langa el si acolo am ramas recunosc nu e vina lui, ci a mea , ca nu am fost in stare sa dorm eu fara el. Mai e si faptul ca nu doarme acoperit, uneori am impresia ca e nghetat !!! Inchipuiti--va ca nu suporta nimic pe el decat paturica lui de la botez, asta de cand era mic !!! Doar ca acum nu il mai acopera ca sa nu va spun in ce hal arata E dependent de ea, oriunde mergem trebuie sa o luam
Sa revim...
Am vazut ca totusi mai sunt mamici care dorm cu copilasii...deci nu sunt singura... PRoblema mea e ce facem cand apare bebe????
Eu as fi vrut sa-l obijnuiesc inainte sa doarma singur dar nu am reusit , asta e... Il adorm seara, apoi merg in dormitor, dar pe la 2, 3 noaptea ma striga. Si mi-e teama ca odata cu venirea lui bebe va trebui sa-l las, si va asocia asta cu bebe...cred ca intelegeti ce vreau sa spun
Dar trecand de fapul ca,in mod sigur, nu-i voi mai putea caorda aceeasai atentie, intrebarea mea e pt mamicile in situatii similare: unde o sa stea bebe, in ce camera? cum o sa va impartiti intre doi copii? Daca il intreb pe Alax el imi spune ca bebe doarme cu el si mami. Categoric nu ar fi o idee prea buna. Daca pun patutul in dormitor, ma tem ca va vrea si Alex in dormitor, ca sa nu se simta "discriminat". Noi mai avem inca o camera, dar sa-l pun pe bebe acolo, ar insemna sa stau si eu cu el, mai tot timpul, macar in dormitor il mai las si cu tati..
Zau ca nu ma pot decide..nu e chiar o super problema dar nu prea ii gasesc rezolvare care sa multumeasca pe toata lumea.

astept pareri si de la voi...poate ma inspira..

Ioana, 26+ , si Alexandru ,07.04.2006.

noi...
Alexandru
icoane pe lemn
BEBE...in burtica..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rmkristine spune:

multumesc fetelor care mi-au urat bun venit. Incerc sa scriu desi am niste emotii foarte mari pt astazi la eco si, colac peste pupaza, am luat-o pe fi-mea aseara de la gradinita cu febra 39.5!!!! Am fost foarte suparata pentru ca nu am fost anuntata!
Asa ca acum am niste dureri de burta.... Dar nu prea le bag in seama asa cum am facut la prima sarcina,cand aveam tot timpul contractii dureroase, asa cum spunea si BORDEANCAVIO, dar mergeam la dr si mi se spunea ca acele contractii normale, nedureroase, Brixton-hicks, eu le percepeam ca fiind dureroase, dar atata timp cat colul era lung si inchis este ok.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bianka1 spune:

Neata fetelor,
Multumesc de invitatie Babyangel, abia astept sa beau o cafeluta .
Honey am vazut hainutzele, sunt superbe, sa le poarte Maya sanatoasa.
Ioanact am vazut si pozele tale, si tu erai fotomodela, iar aia mica era super haioasa asa infofolita
Vio bafta la doctor. Te asteptam cu vesti bune
Bluekidoo si Delia v-am votat azi. Mi-am facut si eu cont, poate ma ajutati si pe mine sa caut printre cadourile mosului, am pus link-ul la semnatura.

Va pe toate!

Bianca 26+ mamica de iepuras Eric Andrei
http://moscraciun.eva.ro/cadouri-pentru-bianka1.html, multumim pentru voturi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rmkristine spune:

apropo, si eu am avut cezariana cu anestezie generala si acum voi face la fel, pentru ca mi-ar fi frica sa stiu ce se intampla in jurul meu. La prima nastere am fost ok dupa cateva ore, mai nasol cu datul jos din pat, intr-adevar, dar a doua zi am stat cu ai mei afara vreo 2 ore. Si mi-am revenit foarte repede. Asa ca, nu e un capat de tara!

+22 sapt + Bianca Maria (15.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaa28 spune:

In rest, declar totul ok. Usoara oboseala si dureri de oase, articulatii, in special prin zonele sensibile....multa activitate in garsoniara...,..cam atat.

Denisa, ce frumoase hainute, imi plac modele si culorile, nici mie nu-mi place sa impart copilasii in fetite roz si baietei albastrii de toate pt toti
Roxana, ce frumoasa esti parca ai fi un model de Gaugain...
Vio , te asteptam cu vesti bune..
linda, si mie imi place Matei, dar noua ne trebuiesc doua nume...daca Alex e si Ioan...si lu bebe as vrea sa-i punem doua...Matei ar putea fi unul dintre ele
Oana, ser sa scapi urgent de infectie si sa nu mai ai nici cea mai mica problema inca 11 sapt de acum incolo..
Gabi in privinta nepotelului si eu zic sa urmezi sfatul Rebianei.

pupici pt atitudinea de mamica cu burtica-n fata !!
Andra, esti o dulce..
asteropi,mumoase hainite, venim la petit ..
Ioanact, nu te sresa in legatura cu suzeta Ioanei...veti gasi impreuna momentul ideal pt a renunta la ea...fiecare copil se manifesta eltfel si nu are sens sa sa o obligi daca nu e pregatita. la fel ca si olita, sau alte chestii, fiecare copil isi gaseste momentul lui. La noi s-a intamplat abia la doi ani si doua luni sa renuntam definitiv, desi eu as fi vrut sa nu o aiba deloc Si stii cum? am ratacit-o pe a lui, si i-am dat-o pe cea de rezerva dar nu i-a placut... E drept ca o folosea doar pana adormea.. Stii cum o cerea de cand era mic? Ridica din umeri mirat si spunea "nu-i, nu-i", varianta la "unde e suzeta?" Asa ca "nui" i-a ramas numele
In privinta negului nu ma exprim ca n-am habar.Sper sa gasiti curand solutia.
Cat despre silueta, nu te ingrijora, o s-o recuperezi alergand dupa doua buburuze..
pupici fete frumoase
Ella, haide ..nu ne lasa... Sau termina treaba repede ca apoi te punem sa recuperezi..relaxata..
Delia, bluekidoo, bianka, v-am votat
Anca, sa scapi de raceala repejor..insista cu ceai mult si naturiste...
rmkristine, bine ai venit, trimite repede mes...spune-ne despre tine.. Sa se fac bine fetita sa inteleg ca bebe nu stii ce e inca?

Ioana, 26+ , si Alexandru ,07.04.2006.

noi...
Alexandru
icoane pe lemn
BEBE...in burtica..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_s spune:

neata bubulinelor!!! neata si la iepurasii mici!

bluekidoo unde sunt pozele cu burtica desenata??? ti-am gasit pe eva.ro o rochie cu buline de la Palla. sa ne dai in fiecare zi link-ul ca sa nu cautam noi bezmetice in urma mesajul tau cu link-ul.

alina ce fotomodel erai, lasa ca dai jos dupa nasterea iustinei si ce ai pus si la ioana.

anca sa treaca raceala

bianka am gasit pt tine o pereche de ochelari de ski

POZE

27+ - (Iustin???, Iannis???) Stefan
Viitori parinti, cei mai fericiti din lume, asteptandu-l pe micul nazdravan!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

babyangel multa sanatate si un paracetamol normal, nu sinus sau altele, nu strica deloc eu am luat si.n prima sarcina si acum

ioana28 eu dorm cu ivan in camera , sotul doarme in alta camera , asta nu inseamna ca ma culc langa ivan si ma scol cand se scoala el, ma pun langa el, el adoarme si apoi eu daca am chef ma pun in sufragerie sau fac ce.mi trece prin cap
cand va veni bebe 2 eu am sa montez patutul in camera mea si a lui ivan, cat e mic am sa.l tin pe acolo, daca nu va plange! si daca tre sa merg la baie sau sa fac cate ceva, am sa.l las in patut sau in landou, scoica....
cand va creste si nu.mi va mai fi frica, ca ivan se poate intoarce peste el , o sa stea cu noi in pat, pt ca in momentul cand va realiza ca ivan doarme in pat, nu o sa stea singur....
daca va plange mult si tare:)) ivan se va duce singur sa doarma cu taica.su...dar avand in vedere ca de multe ori nopatea cand n.am somn , dau drumul la tv, imi trag laptopul in pat , ca in sufragerie e frig....si ivan nici ca.si da seama, ma indoiesc ca.l va deranja bebelusul

roxana 24 silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput