Burtici cu iepurasi de Mar-Apr 2010 (60)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Delia13 spune:

RMKRSTINE, bine ai venit la odiseea noastra,sarcina usoara si la termen. Scrie rpd 10 mesaje apoi vei intra in timp real cu noi. ELLA, tare m-am amuzat de cum ai scris, esti speciala in felul tau si chiar mi-a lipsit felul tau de a scrie..Voi va plangeti pe aici de constipatie si eu una .doua sunt in extrema cealata .BLUEKIDOO, te-am votat am gasit un voucher de 200 lei sa mai intri si tu la mine am link-ul la semnaturica. BORDEANCAVIO, bafta maine la rez. la urina sper sa nu fie nik. Despre intarirea burticii eu zic ca nu e nik si ca sunt niste contractii normale atata timp cat sunt pe o perioada de cateva min si se numesc contractii Braxton Hicks si pot aparea de pe la 20 de sapt. Eu cand am fost la control ultima data i-am povestit doctorului si mi-a zis sa stau linistita ca sunt normale. Poti sa cauti pe net despre ele,dar dk nu iti trece dupa ce stai intinsa inseamna ca nu sunt Braxton.

Delia13 26+ David Andrei

http://family.webshots.com/album/575707444ESBpxP ultimele poze cu burtoanca
http://moscraciun.eva.ro/cadouri-pentru-Delia13.html votati-ma aici va rog in fiecare zi dk aveti rabdare

Mergi la inceput

Am uitat sa scriu ce am avut eu azi in meniu si maine de fapt ca am facut o cratita mare de ciorbita cu rasol de porc si cu multe legume si bors.

Delia13 26+ David Andrei

http://moscraciun.eva.ro/cadouri-pentru-Delia13.html votati-ma aici va rog in fiecare zi dk aveti rabdare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteropipan spune:

HONEYBABY mi-au placut la nebunie hainutele.sa le poarte bebe sanatos.

DELIA13 arati ca o adevarata zeita in pozele pe care le-ai facut dupa concert. esti superba.

IRINABOBE,ERINA si la toate celelalte burticute -multumim pt aprecieri si va imbratisam cu drag.

26+http://www.flickr.com/photos/asteropipan/?saved=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Erina Felictari pt reusita renuntarii suzetei deasemeni si pt camilecu!
Probabil copii dorm cu voi in pat, si de aceia..dar Ioana dormind singura, e mai greu..apropo ieri a facut 1 sapt de cand doarme in camera ei si asa bine e, ca ea chiar daca se trezeste, ori adoarme la loc, ori sta linistita pana vin eu, si asa dorm si eu pana pe la 8:30-9..
dayanara am vazut pozele.. numai ca at cand am deschis albumul si am inceput cu prima poza ma miram unde e burtica (probabil sunt facute la inceputul sarcinii).

Azi, mi-am amintit sa caut dvd-ul cu poze cum aratam inante de a ramane , si dupa (la aproape 4 luni si la 7 luni - observati ca mancam dulciuri la sarcina cu Ioana si cat de slaba eram )..aa si printre ele e si o poza cand eram prieteni, eu si sotul!..si 2 poze cu prima iesire afara a Ioanei (era asa de infofolita ca nu i se vedea fata) si dupa ce ne-am intors de-afara.

ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare

Cum creste bebe Justina

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + 21+ - Justina
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

alinace slabuta erai. si la 7 luni tot slabuta erai. Iar Ioana in a doua poza, cea cu suzeta in gura e mortala. Jur ca de atunci e zambicioasa

Denisa, 23 + cu bebe roz Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bluekidoo spune:

Citat:
citat din mesajul lui Delia13
BLUEKIDOO, te-am votat am gasit un voucher de 200 lei sa mai intri si tu la mine am link-ul la semnaturica.
Delia13 26+ David Andrei

Astazi te-am votat (asa am aflat de concurs ).. dar nu am fost atenta ce cadou am descoperit.. iti dau si maine un vot se stie

Nunta 12.05.2007 --- http://s123.photobucket.com/albums/o296/blue_kidoo/

In asteptarea martisorului 26+ Tanya Ioana

Sotie fericita cu bebe in burtica

http://moscraciun.eva.ro/cadouri-pentru-Bluekidoo.html -- dorim voturi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

ioana, da pozele sunt facute pana sa.mi treaca prin minte al doilea bebe :)))
si tu tare slaba erai inainte! si unde era ioana infofolita cred ca era frig ca si tu ai caciula in cap

roxana 24 silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

ASTEROPIPAN, mersi de compliment.Aratam asa din cauza rochii si ca eram f fericita

Delia13 26+ David Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

Buna dimineata fetele frumoasele si scuze ca am lipsit, dar am fost plecata 2 zile de acasa.
Bazarul s-a incheiat si a fost un mare succes, acum trebuie sa mergem sa le facem la maici brad si sa le ducem cele necesare (mancare in special) plus bani. ceea ce este mai emotionant este cum traiesc saracele maici de aici, cat se sacrifica pentru copii acestia si pentru mentinerea bisericii prin partile astea.
Eu ma simt bine si sincera sa fiu a explodat burta nu alta! S-a marit foarte mult! Ma tot gandesc cat am asteptat momentul asta si nu-mi vine sa cred cand ma vad in oglinda, parca nu-s eu...mi se pare un vis. Uneori simt ca zbor, asa balenoasa cum sunt prind aripi.
acum sunt in mari gandiri ca incep sarbatorile si ce surprize si chestii sa inventez pentru casa, pentru sotus adoratus.
Saptaman viit e ziua mea si vreau sa fac ceva diferit, poate ceva surpriza cu fetele, apoi cealalta sapt e ajunul, pe care-l facem o gasca de romani nebuni, In prima zi de Craciun la mine acasa cu ceva prieteni buni apoi la piscina jos, apoi vine revelionul cand am zis ca plecam intr-o insula (penang=perla orientului) apoi ziua lui sotul... ce sa mai fac sa-l susprind? ce sa mai inventez?
Tare imi plac surprizele de sarbatori si incerc sa fac cate ceva surprinzator si eu la randul meu pentru ceilalti.
Citeam de fetele care scriau de perioade in care sunt tensiuni cu mama, discutii, diferente de pareri.
Ce sa zic si eu, sa ma bag ca musca?
Am, zic eu, o relatie superba cu minunata mea mama. O femeie extraordinar de frumoasa (toata lumea intorcea capul dupa ea cand ne plimbam pe strada), vesela, optimista, o sotie impecabila (nicioadata noi copii nu am suferit cand parintii au avut perioadele lor destul de tensionate, niciodata nu s-au certat in fata noastra si nici nu mi-a vorbit rau de tatal meu cu care a trait o viata de infern cat eram noi mici...ea a facut ca sa mearga lucrurile si a luptat pentru familia ei si pentru casnicia ei cu dintii si cand am devenit mari daca am pus intrebari ni s-a raspuns, dar niciodata defaimator sau...scuze dar uneori viata bate rau de tot filmul)
Oricum eu una consider ca am avut cea mai frumoasa familie in care puteam veni pe lume: mama o fire extrem de puternica, tata la fel, doua minti luminate si extrem de inteligenti (tata era inventator), destepti, caposi, spirit de lider... deci eu cum puteam sa ies?
la fel de capoasa ca daca ne incingem la discutii intre noi... (inclusiv acum la peste 10.000 km) sa vezi tu convesatii intre mine si mama...ea amintindu-mi mereu ca eu sunt oul si ea e gaina, deci...
Imi dau seama ca de foarte multe ori are dreptate, ca este totusi e mama si raul nu mi-l vrea, ca are alta optica si asta e firesc.
Ceea ce o apreciez ca niciodata nu s-a bagat pana acum in viata mea, nici cand eram nemaritata, isi mai dadea cu parerea (la vremea respectiva poate ma sacaia) dar in timp s-a dovedit ca are dreptate si azi imi dau seama ca si eu devenind mama nu stiu daca pot sa am tactul si rabdarea ei...
Mi-a zis odata ca voi invata sa am rabdare si sa ascult pe altii pana la capat cand voi deveni mama, astept acum cu interes acest lucru si sper sa o mai tina bunul Dumnezeu in viata ca sa am la cine sa cer un sfat, o parere, etc.
Privind inapoi am tras mereu concluzia ca nu exista ca am sau are dreptate, este vb de interpretare personala pe moment, poate intr-o zi interpretezi totul eronat, poate a doua zi aceleasi cuvinte sunt ca apa de ploaie, te distreaza chiar, uneori suntem inversunati, alteori nu... este discutabil.
Dragelor nu va suparati pe mine parintii sunt parinti si incerca si ei cum pot sa se faca utili, prezenti, provin din alta generatie, au trait timpuri grele.
Daca ma gandesc la mama mea, saraca de ea cu 3 copii, cu meserie care o solicita la maxim (10-15 garzi pe luna) la casa care a sclipit permanent, la frigiderul doldora de mancare gatita de ea permanent, la rufele care se intampla sa le spele in totalitate la mama (masina de spalat avea concedii fara plata frecvente) la faptul ca niciodata nu am vazut-o oftand, plangandu-se, obosita, niciodata dormind, nici-data daca am avut nevoie de ajutor la lectii sau orice nu a zic nu, la faptul ca era prezenta inclusiv la competitiile noastre (sportive, scolare si alte feluri de olimpiade comuniste), la faptul ca ne ducea frecvent la teatru, spectacole, circ, film, ca ne organiza petreceri si inteleg ce eforturi erau sa faca fata material, ma gandesc Dumnezeule dar cate ore avea ziua pentru ea, era chiar un superOm, ce finantist este ca uneori rade ca n-au descoperit-o astia sa o faca ministru de finante ca cum a stiut sa faca din nimc o masa regreasca.
Marea mea dorinta este sa-i seman macar putin sa ma pot descurca si sa pot transmite copiilor mei cat mai multe asa cum a facut ea, asa cum a facut familia mea.
scauzati-mi discursul lung si poate fara cap si coada...
Azi i-as face statuie daca as putea, i-as da soarele si luna daca ar dori!
Voi sti eu sa fiu la fel de inteleapta ca ea? voi stii eu sa dau libertate copiilor mei? Doamne Ajuta!
Am inceput cu sotul meu cu care abordez frecvent tema asta a fi parinte sa scriem un fel de promisiuni noi catre noi ce nu voi face cu copilul meu...teorii veti spune...vedem daca ne tinem de cuvant

va pup acum si va invit la reflexie acum in prag de sarbatori sa daruim un zambet, o raza de lumina celor care ne sunt dragi!

va pup, si o zi calda si la propriu si la figurat!

castelana fericita 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

oanka draga mea, merci... sunt pe aici prin zona, la sf sapt trecute am fost f ocu cu bazarul, apoi luni-miercuri plecati un pic din oras, acum acasuca cu planuri de sarbatori. Inerc sa organizez cand fac bradul, traditia la mine era pe 24 seara cu miros de papa bun cu muzica si eu faceam fericita bradul care a doua zi "adapostea" cadouri si multa bucurie in jurul sau. Acum inca nu stiu daca sa-l fac mai devreme sau nu, depinde si cand mi-l cumpara sotus adoratus, ca vad ca zilnic mai scot afara cate o decoratione si o "amplasez" prin spatiul casei.
In rest... ce sa zic sunt bine merci, burcul creste, acul cantarului se tot misca, deci merg mana-n mana. Nu stiu ce sa zic la fete cand mai au o problema de sanatate... eu am inceput sa mai am aciditate in anumite pozitii este cam tare, am dormit acum o noapte in fund ca era singura pozitie in care nu ma ardea. dar stii cum e trece si gata.
Vad ca si pe tine te-a iertat cufureala, de-r veni pe la mine ca tare ma lupt cu constipatia...
O inteleg pe Ellanik, a devenit cumplit uneori, performantele saptamanale devin cunte. dar dau cu prine, cu complot de prune, cu fructe uscate, cu fructe proaspete (nu mai zic mereu combinate cu lapte sau/si iaurt) nimic de nimic. O am convietuiesc cu ea de peste 10 ani, dar acum in sarcina... este un pic mai dura treaba, dar nu ma las eu doborata si nu ma plang, am zis si eu asa ca tot venii vb...
Nu-i bai o suportam si pe asta si dam inainte cu tupeu!
GabyHila dr meu zice de constipatie sa o rezolv alimentar, el nu este de acord cu prea multe pastilute si cum eu la inceput aveam tratament de sustinere mi-a zis nu inclusiv la supozitoare (alta teorie cu contractii, cu lenevirea colonului deja puturos, etc), mi-a dat si sirop de prune pe care nu-l mai agreez asa mult dar asta e, la inceputul sarcinii era de la progesteronul secretat de corpul gravidei (nu toata lumea are probleme), la mine e asa din alte cauze si mergem inainte. pap fructe la greu, ieri seara de ex am papat supa de fasole italieneasca "pasta e fagioli" care este mai densa si groasa cu ceva paste mici, are un gust diferit un pic de ciorba de fasole, dar azi am avut rezultate, acum stau cam rau in sezut...asta e...scuze pt detalii
Freedelia sanatate si ai grija de tine, de copii! Ac folic am luat pana in saptamana 12-14 parca 0,5 mg. apoi daca dr vede ca e nevoie da vitaminele care au oricum si o doza de ac folic dar concentratie mai mica.
Vladi multumim pentru sfaturi de bagaj, eu inca sunt la stadiul de lista, de data asta e si printata, deci un pas inainte, ceva body dragute am mai luat pe parcurs dar nu mai mult de 5 cred. Mi-am promis ca la cumpa plec doar cu lista si dupa sarbatori imcepem sa ne uitam dupa carut si patut.
Kosir ce mai faci fata draga? bagaje? nebunii? hai sa fie bine cu toate si distractie placuta, sarbatori fericite in sanul familiei!Ioanact mmm saraca ioana... imi pare rau de ce i-a aparut in barbita, mai bine sa o vada un medic dermato. eu una sunt contra suzetei... nu stiu ce sa zic...te pup si sanatate!

Acum va rog sa ma scuzati dar se apropie ora de pranz si i-am zis sotului sa vina acasa ma duc la buca sa ma loveasca inspiratia!!!!

va pup si pe curand (stiu asa am zis si data trecuta si ati scris intre timp 4-5 capitole)
va puuuuuuuuuuuuuup

castelana fericita 23+

Mergi la inceput