Burtici cu iepurasi de Mar-Apr 2010 (60)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns atb spune:

Sal'tare! Am facut o zi pauza de calculator din cauza ochiului drept care mi se umlase si aveam mancarimi nasoale la el plus senzatia de uscaciune, am crezut ca e conjunctivita, dar slava Domnului ca nu e, azi nu mai am nimic. Oana, Briza_marii, multumesc ca v-ati gandit la mine si pt sfaturi.
Multumesc si celor care nu am apucat pentru complimentele la adresa lui Nicholas: Andira, Bianka1, Andra, Samaria, Selina, Child .
Andira, chiar ca zici ca sunt gemene fetele tale! Tare scumpe-s amandoua!
Asteropipan
Alina, noi avem 1 an si 5 luni dar inca nu renuntam la suzeta, oricum Nicholas o foloseste doar la somnic, si aia doar pana adoarme.
Despre negi nu stiu cum sa te sfatuiesc ca n-am avut, si la copilasi chiar nu stiu ce e recomandat.
Mno, am terminat cap 59, o sa revin la noapte dupa ce citesc si cap 60, acum nu ma mai lasa piscotelul, tre sa-i dau papica si sa-l "entertain".

Adriana 25+ Denis Alin si mamy de Nicholas Cristian 19.07.2008 (povestea nasterii)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

denisa acum am vazut eticheta de la body cu catelusi, e din HM? s.a deschis deja la voi? ce bine ar fi

roxana 24 silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bordeancavio spune:

oanka, , da, iti zic maine dupa ce vin de la dr. medicul de familie nu mi-a zis nimic. cica sa asteptam analizele, si ca oricum tre sa ma duc la ginecolog. maine ma duc la dr meu, si sa vedem ce zice asa, fara analize. eu din simptome ma gandesc ca ar fi ceva gen infectie. pana acum n-am avut deloc, si asta e acu de vreo 4-5 zile.

dayanara, mercic, maine mi-am facut programare la dr. tot asa am zis si eu, sa nu stau stresata. e cam nasol cu durerea de ovare si cu intaritul burtii. daca el zice ca e ok, ma linistesc. oricum astept si analizele.

vio asteptand pe bebe 20+ Tudor Cristian

poze
http://picasaweb.google.com/vasileviorica/Hainute#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Roxana - deja are jumatate dn hainute in dungi. Imi plac si cele cu buline dar nu prea gasesc.
HM nu stiu daca e la noi, hainutele le-am luat din mini prix si ei au si de la HM.
Vio da, are si niste pantaloni cu pisici. O intreaga gradina zoo.
Si mie mi se intarese cateodata burta jos, dar o ignor, trece repede. Pe mine ma sperie cand se face toata beton si ma doare spatele. Bine ca te duci la dr

Denisa, 23 + cu bebe roz Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

annya La multi ani si sa fiti fericiti!
vio si oanka eu am problema asta cu burta tare. dr a zis ca inseamna ca uterul e contractat si nu e bine. remediu stat la pat si no-spa...si fara efort deloc...
asteropipan bine ai venit si sarcina usoara in continuare! hainutele sunt superbe imi place ca sunt atat de colorate.
fetelor memoria ma lasa, am vazut pozele, bradutii , hainutele de bebe si am uitat ce vroiam sa mai zic.
va pup

24 Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

Andra pe bune ca ti-am urat sanatate ca mie una mi-a prins tare bine sfatul tau. Daca ne vedem fac cinste cu ce vrei tu
Vio sa vii cu vesti bune maine, stiu cat e de importanta linistea sufleteasca
Honey tare haioase sunt hainutele tale din MiniPrix. Desi am si eu unul in Militari, nu am mai fost prin el de juma de an..poate ii fac si eu o vizita in weekendul asta.

www.brizamarii.sunphoto.ro/bebe/" target="_blank">poze

22+ Eric Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bluekidoo spune:

Buna fetele.. hai ca am ajuns si eu cu cititul la capitolul curent.. sa incep cu un mesaj pentru Delsim care a intrebat pe la capitplul 58 cum isi scrie semnatura... pasi sunt urmatorii: in stanga sus al paginii te duci la profil personal, editeaza profil, introduci userul si parola cu care te loghezi pe site, apoi jos de tot la optiuni profil dai pe plusul ala... acolo gasesti semnatura... pentru a-ti aparea emoticonul cu gravida scri [.gravi] (fara acel punct), iar pentru carut albastru sau roz scri baietel sau fetita intre paranteze drepte ... sper ca am fost destul de explicita

Am activat si eu PM ca sa imi puteti trimite parola de la contul comun...

In alta ordine de idei.. inca nu am reusit sa fac poze .. duminica cand am impodobit bradu am avut niste musafiri asa ca nu am mai stat de poze... prilej bun pentru pisele mele sa se joace cu bradul si sa-l "sifoneze" rau.. am fost un pic cam suparata si eram hotarata sa-l desfac si sa-l fac iar.. dar m-a oprit sotul spunandu-mi ca ma chinui degeaba pentru ca ele i vor sifona iar.. plus ca faceau asta cu atata placere incat nu m-am indurat sa le stric bucuria zilele astea sper sa reusesc sa fac pozele langa bradul sifonat si sa le pun pe cont

pe de alta parte mi-am facut si eu cont pe eva asa ca puteti vota http://moscraciun.eva.ro/cadouri-pentru-Bluekidoo.html .... aa.. si inca ceva... puteti vota in fiecare zi :D

Nunta 12.05.2007 --- http://s123.photobucket.com/albums/o296/blue_kidoo/

In asteptarea martisorului 26+ Tanya Ioana

Sotie fericita cu bebe in burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

La multi ani Annya. Sa ai nastere usoara si bebelush sanatos!

Alina, Dariei i-am luat suzeta pe la 1 an 8 luni. I-am explicat ca am aruncat-o la catel si aia a fost. Intradevar primele nopti adoarme mai greu dar apoi se obisnuiete. Am fost tare mindra de ea cind in vacanta de vara arata spre bebelusii care aveau suzeta dar nu a incercat odata sa le-o ia ca sa o bage ea in gura.

Alina2 foarte frumoase hainutele pentru fetita. Imi amintesc de trusolul Dariei.
Am vazut ca s-a deschis si la noi un magazin cu un brand grecesc Sam 0-3 dar ca orice brand de import ( fie el calitati sau nu) foarte scump.

Am vazut si alte hainute, burtici, braduti. Totul minunat!

Lindal pe nepotelul meu drag il cheam Matei. De fapt la el a fost poveste asa. mie imi placea numele Mathias si cind s-a nascut Matei m-a intrebat fratele meu daca il poate boteza asa. Bineinteles ca am acceptat. Poate eu nu as fi avut niciodata baiat si apoi mai sunt nume frumoase.

E bine ca te-ai pus de acord cu sotul. Eu as cam schimba David dar sotului nu ii place nici un alt nume...

Sanatate si nuami bine mamicilor care au mici probleme cu burtica.
O seara linistita si nuami bine va dorim!!!

-------------------------------

Erina si Daria (18.09.2007)
25+ cu David

L'amor che move il sole e l'altre stelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Buna seara!
rmkristine bine ai venit! Sarcina usoara si o nastere la termen! Scrie 10 mesaje ca sa scapi' de moderare, altfel ele vor aparea m tarziu, si nu le vom vedea...
Oana daca vei lua tratament vei scapa de infectie!
LindaL mie imi place Matei, plus e si nume de Sfant.
Denisa da, ii dau doar cu recomdarea Dr.
Greutatea bebelinei nu e chiar mica, si in plus pana la 40 de sapt are timp sa creasca!
Frumoase hainutele! Sa le poarte Maya sanatoasa!
Ce imi place sa ma uit la hainute, sa le spal, calc, aranjez in dulap.
dayanara cred ca, Cristina se refera la nr de sapt (25+, Felicitari! sa ajungi cu bine la 40 s, si o nsatere usoara!)
oanka80 multumesc mult! Acelas lucru iti doresc si tie!

ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare

Cum creste bebe Justina

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + 21+ - Justina
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia13 spune:

BUNA SEARA LA TOATE BURTICUTELE!Am terminat si eu de citit tot ce ati scris.SAMARIA, ANNDA<,BIANKA,BOREANCAVIO va multumesc si voua pt vot .Am pus link-ul la semnaturica dk aveti timp sa intrati zilnic va mai dau cate un mare la toate. IOANA28, am vazut pozele tot slabuta esti.Ce bine de tine si prietena ta are o burtica tare frumoasa .ANNYA sa ai o nastere usoara si un bebe sanatos si papacios, asteptam felia de tort si sampania.FREEDELIA, deja am vazut ca ti-au raspuns fetele, am luat in primele luni acid folic de 5 mg, acum iau de 1mg o pastila pe zi.OANAIACOVITA, imi pare tare rau ca ai infectie, dar dk ai descoperit-o la timp poate iti trece rpd. Eu incerc sa ma strofoc sa beau lichide macar 2 l pe zi sa nu fac ceva, dar cateodata nu ajung la 2l.LINDAL, MAtias imi place tare mult, e deosebit.GATA, mai scriu un mesaj dupa ce il trimit pe asta ca e prea mare

Delia13 26+ David Andrei

http://family.webshots.com/album/575707444ESBpxP ultimele poze cu burtoanca
http://moscraciun.eva.ro/cadouri-pentru-Delia13.html votati-ma aici va rog in fiecare zi dk aveti rabdare

Mergi la inceput