Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (23)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns moni_or spune:

Felicitari celor care au aflat ce carucior au si au venit cu rezultate bune de la eco!

Fetelor, nu pot sa ma abtin, promit ca asta e singurul mesaj pe teme de politica pe care il scriu aici. Nu am nimic cu nimeni, dar sincer imi vine sa rad, voi chiar mai aveti inca impresia ca in tara asta cineva e veritabil de stanga sau de dreapta sau are habar ce inseamna asta? Pai nu v-ati convins anul trecut cand s-a aliat PSD-ul cu PDL-ul? Eu sunt convinsa ca daca interesele lor personale o cer, se aliaza si UDMR-ul cu Romania Mare! Cat despre cota unica, liberalii au fost cei care au introdus-o, nu pdl-ul. Legea cu 85% au promovat-o in primul rand Lavinia Sandru (care momentan e de "stanga", desi daca i se schimba interesul probabil i se va schimba si ei orientarea) si Daciana Sarbu (iar din asa-zisa "Stanga"). Si daca stam putin sa ne uitam cine e in PDL, cred ca regasim pe majoritatea din fostul PSDR sau chiar FSN... Asa ca chiar nu stiu ce intelegeti voi prin stanga sau dreapta romaneasca. In tara asta nu exista decat interese personale, asta e singura doctrina politica. Nu ma intelegeti gresit, sincer nu mi-am putut face curaj sa merg in turul 2 sa pun stampila pe Geoana, mi-a fost prea scarba, putea sa zica Antonescu ce voia, insa daca prin absurd s-ar repeta alegerile nu mai fac greseala asta, la 8 dimineata sunt la sectia de votare... M-am saturat sa vad curvulite si tupeisti miliardari in guvern...Si eu am fost prostita in 2004 de Basescu, dar chiar de 2 ori sa ma prosteasca, nu accept.

SORANA, eu n-am studiat legislatia insa mi se pare o mare nedreptate daca e cum zici tu, ca daca faci al 2-lea bebe la 1-2 luni dupa ce iesi din primul cic sa se imparta veniturile tot la 12 dar sa se ia in considerare doar cele din acele 1-2 luni cat ai lucrat. Asta nu e ghinion, e o noua nesimtire din frumoasa noastra tarisoara, daca e asa.

Monica, mami de Luca Andrei si 15+
Doamne, ai grija de minunea din burtica mea!

"Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate: dragostea nu pizmu ieste; dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie, nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se manie, nu se gandeste la rau, nu se bucura de neleguire, ci se bucura de adevar, acopera totul, crede totul, nadajduieste totul, sufera totul. Dragostea nu va pieri niciodata." (1 Corinteni 13)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cusa spune:

Buna Burtici si Mamici fericite!

Felicitari tuturor mamicilor ce au venit de la eco cu rezultate bune si cu carucioarele

Despre mine ce sa va spun: ne-am intors din concediul din Belgia, a fost foarte frumos, am vizitat multe orasele si am mancat multe praline belgiene, uff cred ca am mancat ciocolata zilele astea cat nu am mancat un an intreg....Dar nu-i nimik si asa ma plangeam ca am pus doar 1 kg de la inceputul sarcinii pana acum , asa ca am timp sa tot pun...A fost foarte bine, vremea pe ici colo ploioasa dar ne permitea sa vizitam, bebitza a fost intr-o veselie , mereu se misca , eram si ingrijorata intr-o seara daca e normal sa faca asa des, dar oricum probabil ca am fost si eu agitata si am mers mult pe jos si l-am agitat si pe el , nu stia cred ce se intampla, dar cum am ajuns acasa de aseara s-a linistit, si m-am linistit si eu , oricum vineri mergem la control, abia astept ,poate aflam si sexul
pe toate!

Cornelia
16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mommy_to_be spune:

Monica, iti inteleg foarte bine pozitia. Si eu sunt foooooorte scarbita de tot ce se intampla in Romania si mai ale de cum aleg sa faca politica "cei care ne reprezinta"... Iar despre Basescu... efectiv nu mai pot sa-l vad in ochi... indiferent de consecintele deciziilor si actiunilor sale, el trebuie sa aiba mereu dreptate... sa se faca mereu cum zice el, pentru ca asa vrea el... asta ma duce cu gandul la un alt fel de sistem de guvernare, de care cica am scapat in '89...

Mira fericita 16+cu Maya Alexandra

minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

si Basescu si Geoana sunt si de stanga si de dreapta..k ambii fura cu ambele maini

poze
ciresel 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JulyMorning spune:

Buna tuturor!

Dupa primul mesaj am disparut ca magarul in ceatza, ma scuzati; dar am fost in vacanta... la mama . Cum soata a avut de lucru mult si a si plecat din Bucuresti, am zis sa ma destrabalez si eu.

Cristina, multumesc mult ca m-ai trecut in listuta. Cand si daca ai timp, poate o treci si pe fiica-mea-caprita, e cu datele la semnatura mea. Multam mult.

Am citit tot ce ati scris, dar deja nu mai retin mare lucru. Felicitari tuturor pt vestile bune de la eco si pt carucioare. Eu abia saptamana viitoare ajung la medic.

Acum, va spun si eu experienta mea cu dublu/triplu/dry test de la prima sarcina.
Am facut dry test la cam singura clinica privata din buc (asta cica ar fi mai cu mot decat dublul test), asta dupa ce de la ecografie am iesit cu emotii cat casa, deoarece translucenta nucala era la limita superioara, 3 mm. Si surpriza... sau nu... rezultatul testului a fost groaznic pt mine, risc de 1/90 de sindrom Down (nikoleta, dupa cum vezi muuuult mai mare ca la tine). Personal nici n-am stat pe ganduri, am facut direct amniocenteza la 16s si dupa cum vedeti la semnatura, produsul final a iesit destul de bine, zic eu
Pana la urma, am gasit pe cineva care mi-a explicat nici nu avea cum sa imi iasa un rezultat bun la acest test, avand in vedere ce translucenta nucala a iesit la eco, plus inca niste chestii nu in avantajul meu si care trebuiesc completate cand dai sange pt dublu/dry test. Si anume: fumatoare, niste kg in plus (mai multe).
Asa ca parerea mea personala... aceste teste au prea multe variabile ca sa poata fi foarte serioase. Momentan cred nu sunt un instrument foarte sigur de masurare a riscului, poate peste mai multi ani vor fi.

M-am intins cat o zi de post, mai revin

Va pup si sa fiti cuminti si sanatoase.

_
Our future determines our past

bobocica Maia(28.08.2008)
Poze
10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Onana spune:

Citat:
citat din mesajul lui moni_or

Felicitari celor care au aflat ce carucior au si au venit cu rezultate bune de la eco!

Fetelor, nu pot sa ma abtin, promit ca asta e singurul mesaj pe teme de politica pe care il scriu aici. Nu am nimic cu nimeni, dar sincer imi vine sa rad, voi chiar mai aveti inca impresia ca in tara asta cineva e veritabil de stanga sau de dreapta sau are habar ce inseamna asta? Pai nu v-ati convins anul trecut cand s-a aliat PSD-ul cu PDL-ul? Eu sunt convinsa ca daca interesele lor personale o cer, se aliaza si UDMR-ul cu Romania Mare! Cat despre cota unica, liberalii au fost cei care au introdus-o, nu pdl-ul. Legea cu 85% au promovat-o in primul rand Lavinia Sandru (care momentan e de "stanga", desi daca i se schimba interesul probabil i se va schimba si ei orientarea) si Daciana Sarbu (iar din asa-zisa "Stanga"). Si daca stam putin sa ne uitam cine e in PDL, cred ca regasim pe majoritatea din fostul PSDR sau chiar FSN... Asa ca chiar nu stiu ce intelegeti voi prin stanga sau dreapta romaneasca. In tara asta nu exista decat interese personale, asta e singura doctrina politica. Nu ma intelegeti gresit, sincer nu mi-am putut face curaj sa merg in turul 2 sa pun stampila pe Geoana, mi-a fost prea scarba, putea sa zica Antonescu ce voia, insa daca prin absurd s-ar repeta alegerile nu mai fac greseala asta, la 8 dimineata sunt la sectia de votare... M-am saturat sa vad curvulite si tupeisti miliardari in guvern...Si eu am fost prostita in 2004 de Basescu, dar chiar de 2 ori sa ma prosteasca, nu accept.

SORANA, eu n-am studiat legislatia insa mi se pare o mare nedreptate daca e cum zici tu, ca daca faci al 2-lea bebe la 1-2 luni dupa ce iesi din primul cic sa se imparta veniturile tot la 12 dar sa se ia in considerare doar cele din acele 1-2 luni cat ai lucrat. Asta nu e ghinion, e o noua nesimtire din frumoasa noastra tarisoara, daca e asa.

Monica, mami de Luca Andrei si 15+
Doamne, ai grija de minunea din burtica mea!

"Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate: dragostea nu pizmu ieste; dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie, nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se manie, nu se gandeste la rau, nu se bucura de neleguire, ci se bucura de adevar, acopera totul, crede totul, nadajduieste totul, sufera totul. Dragostea nu va pieri niciodata." (1 Corinteni 13)

Ai dreptate, Monica, nu e ghinion ci o legislatie stupida, incorecta si total necorelata cu ea insasi , ca sa zic asa.
De fapt, dupa ce a aparut legea cu 85%, au mai aparut si alte acte normative care o modifica in fel si chip, si unul din ele spune ca la a 2-a sarcina nu se mai da 85% decat daca ai avut minim 12 luni in care ai realizat venit, inainte de nasterea lui bebe 2. Daca nu, fie primesti cei 6 mil, fie daca ai mai putine luni lucrate, se pot lua in considerare, dar se imparte tot la 12, deci tot cei 6 mil sunt de baza, cel putin in cazul meu.
Insa cum spuneam, in oct s-a mai modificat inca o data legea si s-a introdus chestia asta ca daca al 2-lea bebe se naste cand te afli in cic, ti se prelungeste indemnizatia pe care ai primit-o la primul bebe(deci 85%), chiar daca nu ai realizat nici macar o luna venit inainte (evident, fiind in cic).
Ce sa zic, e un avantaj pt mamicile care nasc pe bebe 2 in timp ce se afla inca in cic pt bebe 1, insa e absurd ca eu, de ex, care o sa si merg la serviciu 1-2 luni sa nu pot beneficia .
Pt mamicile aflate la prima sarcina, exista in continuare optiunea: 6 mil sau 85% (ca intreba cineva mai devreme)
Ce bine ar fi sa ma insel eu sau macar sa imbunatateasca astia legislatia, desi tare mi-e teama sa nu schimbe in rau.

Scuze daca va plictisesc cu astea, cum ziceai, m-am gandit ca poate ajuta, cine vrea sa citeasca si ii foloseste, citeste, cui nu, da ignore.

Sorana, mamica de Matei (21.02.2008) si 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dunemaire spune:

Buna burtici!

O punga de bomboane (cu caramele cu unt, mmm) e data deja disparuta. N-am idee ce s-o fi intamplat cu ea

Am fost ieri la eco, bebe e bine, arata chiar de 17 saptamani si un pic, dar in loc sa vedem ce si cum e, a stat cu piciorutele adunate si ne-a facut cu manuta. Deci .. pe data viitoare.

Legat de alegeri - cred ca astea au fost cele mai pline de resentimente pe care le-am trait vreodata. Toata lumea a votat "anti" - fie "marinarului", fie "prostanacului". De asta si asa prezenta ridicata, zic eu. Pentru conformitate, eu as fi votat si cu o sticla de sifon, numai sa nu iasa Geoana. Faptul ca s-a nimerit sa il aiba pe Base contracandidat mi-a fost complet indiferent.

Discordia , numele de Dragos inseamna de fapt (zice nea Google) "dulce glorie".

Andrea, mama de Timea Christiane (6 ani ) si un puiut de 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dunemaire spune:

Na, ca uitai sa adaug. M-am harnicit si eu in sfarsit si am pus pozele cu noi sus pe webshots. Cat despre voi - sunteti frumoase foc, fetelor, iar puiutii vostri si mai si

Andrea, mama de Timea Christiane (6 ani ) si un puiut de 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flubby spune:

Buna fetele! remember me?
intru si eu dupa muulta vreme. sa stiti ca va citesc zilnic, ma bucur si ma intristez alaturi de voi si va sustin moral din umbra ; insa recunosc ca sunt foarte lenesa la scris ...
am intrat sa va dau si eu ultimele vesti, facem si noi parte din marea gashca care a fost azi la eco, asadar verdictul este urmatorul:
avem o putzica de 8,67 cm si 91 g, perfect normala pentru aceasta varsta a sarcinii
inca nu ne-am hotarat la nume deoarece am fost luati putin prin surprindere, feelingul meu era de 200% de fetita, si la fel si toate calculele si parerile mai mult sau mai putin avizate a rudelor, prietenilor, etc...insa sper eu sa avem ceva in curand, prima optiune (a mea nu si a sotului) ar fi Darius
alte date de trecut in listuta ar fi medicul care urmareste sarcina Dna dr. Irina Pacu - Spitalul Pantelimon / Medlife inca nu ne-am hot unde vom naste.
sa ploua numai cu vesti bune
Flubby [gravi} 14s cu Darius

flubby 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flubby spune:

oops am pus 2 semnaturi si nici una cum trebuie
acum sper ca e mai bine

flubby 14s cu Darius

Mergi la inceput