Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (23)
Raspunsuri - Pagina 6
cris_09 spune:
felicitari pt carucior Flubby,ati ales un nume fosrte frumos si deosebit.Sa fie sanatos
poze
ciresel 18+
Alinutzaa spune:
Wow ce de vesti bune am citit! Felicitari fetelor!
Alina, mamica mandra a piciului Tudor si 15+
Handmade by Alina
Reallaura spune:
Madamar si eu zic ca DT si TT e decizia ta. EU nu le-am facut la sarcina asta si nu am nici un stres!
Nikolett felicitari pentru fetitza! Sa fie snatoasa
Cusa mi-ai facut un dor de duca de nu-ti spun!! E bine ca ai reusit sa faci asta acum, pe ultima suta...uite ca eu nu mai apuc sa plec pe nicaieri pana nasc...
Sorana eu slava Domnului intru in cic 2 direct din CIC1, dar vorba lui Moni_or e strigatoare la cer nedreptatea...cum adica, dupa ce ca muncesti intre cele doua CICuri nici nu ai dreptul la 85%?? Nu pot sa inteleg prostia asta! Ma gandeam eu ca e ceva putred si nu are cum sa dureze...era prea frumos...unde ai gasit HG-ul??? la legislative??
Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si 20+ Ana Ilinca
mommy_to_be spune:
July Morning, ti-am vazut bobocica E scumpica foc, si se pare ca avem ceva in comun, caci pe minunea mea tot maya o va chema.
Andreea, felicitari pentru intalnirea fericita cu bebe sanatos. Sexul il veti afla voi in cele din urma... Am vazut-o si pe TimeaE o fetita tare frumoasa si dulcica. Sa-ti creasca mare si sanatoasa.
Flubby, felicitari pentru caruciorul albastru!!!! Imi place si numele.
Mira fericita 16+cu Maya Alexandra
minunea mea
murica spune:
Salut fetele
Flubbyfelicitari pentru vesti si pentru bebelin. Daca era baietel, si eu tot Darius i-as fi pus numele. Foarte frumos!
Murica 19+ si Evelyne-Maria
Onana spune:
Felicitari fetelor cu carucioare, asteptam in continuare vesti bune!
Mira, legislatie eu am citit de pe site-ul ministerului muncii, la "legislatie - protectie sociala - protectia familiei in vederea cresterii copilului. Acolo sunt toate modificarile legislative ce au aparut, poate ar trebui sa ma mai uit din cand in cand, la cum apar prevederi noi. Cine stie, in ritmul asta ce se mai schimba pana nastem.
A, sa nu uit, am reusit sa intru si eu sa vad poze cu voi, uraaaa! Acum asociez si nume cu figuri, iar bebelusii/copilasii sunt adorabili, taaare dulci..Sper sa reusesc sa pun si eu niste poze cu noi, zilele astea.
Fug ca am o intalnire in oras cu niste prieteni, o seara buna tuturor!
Sorana, mamica de Matei (21.02.2008) si 18+
murica spune:
Revin
Gravidutzele la a doua sarcina, ati putea sa imi spuneti, facand o comparatie, daca ambele sarcini au fost aproximativ la fel? Adica, aceeasi intensitate a greturilor în aceeasi perioada, dureri de cap etc.
Merci
Murica 19+ si Evelyne-Maria
Onana spune:
Aoleu, Laurita a intrebat de legislatie, nu Mira . Scuze, fetelor, sunt si am incurcat un pic borcanele. Dar m-am prins repede
Sorana, mamica de Matei (21.02.2008) si 18+
Ioana5255 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui murica Revin Gravidutzele la a doua sarcina, ati putea sa imi spuneti, facand o comparatie, daca ambele sarcini au fost aproximativ la fel? Adica, aceeasi intensitate a greturilor în aceeasi perioada, dureri de cap etc. Merci Murica 19+ si Evelyne-Maria |
La mine comparativ cu prima sarcina, desi am gemeni imi este mult mai usor. Am avut greturi, dar la Alexandra dadeam la rate si mergeam tinandu-ma de pereti, de fara vlaga ce eram, iar in lunile mari am avut contractii la greu si am stat numai cu no-spa injectabil. Eu nu am crezut ca nici o sarcina nu se compara cu alta, pana nu am trait pe propria piele.
Sabina 20+ cu gemenele Ekaterina si Iustina si mamica Alexandrei
softurela spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Reallaura Sorana eu slava Domnului intru in cic 2 direct din CIC1, dar vorba lui Moni_or e strigatoare la cer nedreptatea...cum adica, dupa ce ca muncesti intre cele doua CICuri nici nu ai dreptul la 85%?? Nu pot sa inteleg prostia asta! Ma gandeam eu ca e ceva putred si nu are cum sa dureze...era prea frumos...unde ai gasit HG-ul??? la legislative?? |
Nu prea inteleg ce spuneti ca s-a schimbat. Stiu ca inca de la inceput legea a fost data astfel :
Daca nasti bebe 2 in CIC 1, in CIC2 iei indemnizatia pe care ai luat-o si in CIC1.
Daca nasti bebe 2 la o zi dupa ce expira CIC 1, iei 85% din media veniturilor medii din anul anterior nasterii BEBE 2. Deci in CIC2 , indemnizatia va fi mai mica decat CIC 1.
La mine e diferenta de 2 ani jumatate intre bebe 1 si bebe 2, si aspectul acesta m-a interesat, prin urmare m-am intors la munca si am cel putin un an cotizare inainte de a naste bebe 2. Dar repet, stiu inca de la inceput de prevederea aceasta legislativa prin urmare am tinut cont de ea.
Scuze daca am inteles gresit, o sa verific ce modificari legislative au aparut intre timp.
Nasterea unui Miracol: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=134518