Moscova vrea batai de strada in RO

Moscova vrea batai de strada in RO | Autor: mElaine

Link direct la acest mesaj

Avertisment american: Moscova agreeaza proteste de strada in Romania, in decembrie
http://www.inpolitics.ro/avertisment-american-moscova-agreeaza-proteste-de-strada-in-romania-in-decembrie-art51027.aspx

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Eu le-as spune rusilor sa isi vada dracului de tara lor si sa nu isi bage nasul unde nu le fierbe oala ( pacat ca nu ma aud) ... numai de manifestatii violente nu avem nevoie acum !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

In plus, poporul nostru este unul pasnic si sper ca avem atata minte sa nu ne angrenam in astfel de activitati doar pentru a castiga unul si a pierde celalalt sau de a face pe plac unora . E o prostie !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xenocid spune:

Multi au ratat probabil episodul dar vineri la B1tv Basescu a spus o chestie care in limbaj diplomatic e echivalenta cu o caramida trantita cuiva in plina figura.

"Daca Rusia continua sa'si construiasca centre de influenta in Romania vom continua sa le retezam"

Ah...racoritor!

Chiar, ce mai face Kozmin Gusov?

Invingem impreuna Romania bunului simt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyannna spune:

Citat:
citat din mesajul lui xenocid

Multi au ratat probabil episodul dar vineri la B1tv Basescu a spus o chestie care in limbaj diplomatic e echivalenta cu o caramida trantita cuiva in plina figura."Daca Rusia continua sa'si construiasca centre de influenta in Romania vom continua sa le retezam"Ah...racoritor!Chiar, ce mai face Kozmin Gusov?

Va contesta in continuare alegerile la Balaceanca,alaturi de Ciutacu si Badea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olympia spune:

Citat:
citat din mesajul lui xenocid

Multi au ratat probabil episodul dar vineri la B1tv Basescu a spus o chestie care in limbaj diplomatic e echivalenta cu o caramida trantita cuiva in plina figura.

"Daca Rusia continua sa'si construiasca centre de influenta in Romania vom continua sa le retezam"

Ah...racoritor!

Chiar, ce mai face Kozmin Gusov?

Nu l-am ratat, dar speram ca am depasit momentul. Ar fi o trista aniversare a 20 de ani de la Revolutie!
E o testare continua a rezistentei noastre la manipulare. Si se pare ca deocamdata doar jumatate rezista...

Pene colorate... cate putin din toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla2005 spune:

Asta-i prea de tot...

Dar dupa experienta de duminca noaptea cand am adormit suparata fleasca ca a iesit Geoana desi voi scriati ca nu-i asa, sincer credeam ca sunt incercarile disperate de a ne da un strop de optimism... sper sa va inselati de data asta , ca ar fi pra trist si total peste asteptarile mele de la secolul in care traim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alizee spune:

Citat:
citat din mesajul lui mElaine

Avertisment american: Moscova agreeaza proteste de strada in Romania, in decembrie
http://www.inpolitics.ro/avertisment-american-moscova-agreeaza-proteste-de-strada-in-romania-in-decembrie-art51027.aspx

Sper ca noi, romanii, sa intelegem ca nu avem niciun motiv sa iesim in strada si sa ne luptam unii cu ceilalti, pt a servi interesele obscure ale celor de la varfuri. Daca acestia vor lupte, nu au decat sa se lupte deschis, barbateste ei intre ei, nu sa se foloseasca de noi ca de niste ghiulele.
Asta ne-ar mai lipsi : o noua "revolutie"...

allinta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Ce titlu de ziar prost! "Moscova vrea batai de strada in RO". Si sint si unii destul de naivi sa creada asemenea aiureli. Si altii sa posteze aici ca sa sublinieze.

De ce ar vrea Moscova batai de strada in RO? Eu nu sint mare analist dar rusii au obtinut tot ce au vrut de la noi fara nici un efort: platim gazul foarte scump prin intermediari, nema tezaur, nema tratat, pozitia Romaniei in cazul Transnistriei e tratata cu flit, Southstrem ne ocoleste si nu conteaza.

Dar sigur, trebuie sa fie o conspiratie undeva, probabil pentru ca Basescu are probleme de credibilitate.

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)

Am blog si poze in album
Diferenta intre cum este si cum ar trebui sa fie

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Sirimie, de zona de influenta ai auzit? Moscova ne-a pierdut in momentul in care am intrat in NATO si apoi in UE. Crezi ca au inghitit galusca si sunt ok cu asta? Esti naiva daca ai impresia ca isi doresc de la noi doar bani!

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Ana, minunea mea iubita Luca, iubitul mamei drag!
Povestea nasterii Anei

Emma este iubire!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Am citit acum ca informatia asta vine de la o agentie care seamana cu CIA.

Dar am mai citit in trecut si informatii ca "licuriciul" nu il mai vrea pe Basescu presedinte... Ce le pasa lor cine e presedinte aici.

Poate sint naiva. Dar nu cred ca Romania conteaza in vreun fel sau altul cind se fac cartile. Daca Rusia o sa vrea ceva de la Romania o sa ceara si probabil va primi daca NATO/SUA accepta, fara "lupte de strada". Luptele de strada pur si simplu nu conteaza. Am zis mai sus de ce.

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)

Am blog si poze in album
Diferenta intre cum este si cum ar trebui sa fie

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei

Mergi la inceput